Restaurarea parului in conditii casnice rețete

Parul nostru este întotdeauna expus la influențele dăunătoare. Condițiile meteorologice, ecologie rău, tratamentul cu medicamente nu reușesc după naștere, alăptarea afectează foarte mult starea de sanatate a Shag. Prin urmare, restaurarea parului in casa mai mult decât restante. Și înainte de a lua în sus foarfeca pentru a tăia părul deteriorat, trebuie să ia în considerare mijloace de restaurare a părului.

Restaurarea parului in conditii casnice rețete

Părului după vopsire

Cum pentru a ajuta parul tau?

Restaurarea parului in conditii casnice rețete

foarfece fierbinte Tunsoare

 • Schimbarea mijloacele uzuale de spălare. Este recomandabil să cumpere un șampon pentru păr de restaurare în magazin pro sau farmacie. Vorbeste la coafor cu privire la alegerea sa. Unul dintre produsele recomandate de către profesioniști, este o serie de cosmetice Estelle.
 • Asigurați-vă că pentru a face masca de păr de restaurare. Excelent pentru tratamentul măști adecvate împachetări pe bază de ulei și ulei. La sfârșit de săptămână, ulei de păr poate fi folosit pentru nutriția intensivă și de recuperare pentru întreaga noapte.


 • Instrucțiunea este destul de simplu, cu toate acestea, pentru un rezultat pozitiv, acesta ar trebui să respecte cu strictețe să efectueze periodic procedurile de recuperare.

  Privire de ansamblu asupra tratamentului salon

  Industria cosmetică actuală oferă un număr foarte mare de proceduri pentru tratamentul bucle. Uneori nu este ușor să le înțeleagă. Aici sunt unele dintre cele mai eficiente tratamente pentru a ajuta la restabilirea parul lipsit de viață, și să analizeze argumente pro și contra.

  Colagenul de refacere a parului - toate păr de tratament natural, cu colagen, acestea sunt impregnate cu părul și a pus o utjuzhkom specială cu protecție termică.

  Restaurarea parului in conditii casnice rețete

  Păr înainte și după refacerea colagenului

  O astfel de procedură are ca efect „stralucire oglindă“ crește volumul, oferă un ideal îndreptare buclele și restabilește la sfaturi. Laminarea și keratinirovanie aproape prin acțiunea acestei proceduri, cu toate acestea, ea conține numai componente naturale din compoziție.

  recuperare Hair keratină - îndreptare și tratarea părului deteriorat cu o compoziție specială care conține cheratină, proteine ​​si o combinatie de vitamine. Keratinei umple perfect structura porilor de păr, adecvat pentru tratamentul părului după albire. Dar procedura are argumente pro și contra.

  Cititorii recomanda!

  Cele mai eficiente mijloace pentru păr, în opinia cititorilor noștri este un spray unic par MegaSpray, creația sa a avut o mână în trichologists și oameni de știință de renume mondial. vitamina formula naturala prin pulverizare permite ca acesta să fie utilizat pentru toate tipurile de păr. Produsul este certificat. Feriți-vă de imitații. saloane de coafură opinie. "

  1. Transformă chiar prost rupt și secțiunea transversală a părului.
  2. păr obraznic și pufos mai ușor de stil și „pacificată.“
  3. Include protecție termică, face uz de uscătoare de păr, ondulatoare și absolut inofensiv și în condiții de siguranță pentru buclele.
  4. Îndreaptă a plecat pentru câteva luni.
  1. Se cântărește în jos părul, dacă doriți un volum uimitor - această procedură nu este pentru tine
  2. Poate crește pierderea parului.
  3. Necesită șampon de îngrijire specială, fără siliconi, sulfați, și (deși, probabil pentru sănătatea părului - este un plus).

  Restaurarea parului in conditii casnice rețete

  Păr înainte și după restaurarea cheratină

  restaurare păr Keratina este bine să se aplice pe părul după albire și chimice zavivok. Dar nu te dus, foliculii de par pot slăbi și în cele din urmă cad greu.

  Netezirea Irons nesupuși și greu poate fi realizat printr-o astfel de procedură ca laminare. Colagenul si refacere a parului cheratină are o compoziție mai naturală. Laminarea - proces de acoperire „laminat“ substanțe speciale kotoryi acoperă părul înveliș protector, umplerea porilor și de protecție împotriva factorilor de mediu agresivi. Acesta conține în componența sa de vitamine, proteine ​​si agent de reducere, care, datorită filmului de protecție pentru o lungă perioadă de timp hrănit părul slăbit.

  Laminarea - nu este numai rectificarea și îmbunătățirea parului, acesta poate fi utilizat pentru a realiza o amplificare de culoare, de exemplu, folosind procedura de „culoare laminare“. Această colorație este de culoare rezistent, fara a deteriora parul.

  recuperare moleculara - sau „păr fericire“, câștigă popularitate procedură răsfățat bucle și părului după vopsire și albire.

  Restaurarea parului in conditii casnice rețete


  Acesta reprezintă un set de instrumente care hrănesc părul și de a restabili circulația sângelui, purifica scalpul si stimuleaza cresterea parului. Mai ales o astfel de procedură este bună după naștere. recuperare moleculară ruleaza cursuri sau pentru a obține rezultate stabile nu va reuși. Deja după prima procedură condiție de păr îmbunătățit în mod semnificativ.

  păr lustruire moleculară - o procedură similară cu indreptarea parului cheratină, dar nu formează un film pe păr. Potrivit pentru tratament după albire, vopsire și nașterii. Ca rezultat, parul sanatos, plin de strălucire și este rectificarea lor. lustruire moleculara este complet inofensiv pentru păr, în plus, cumpărarea instrumentele necesare, se poate face la domiciliu de unul singur.

  tratamente salon sunt bune pentru păr, oferind efect aproape instantaneu. Dar care le deține pentru tratamentul postpartum sau subliniind destul de costisitoare. Prin urmare, alegerea moleculara lustruire, laminare, sau cheratinizare, trebuie să se bazeze pe capacitățile lor financiare.

  masca de casă și mijloace de refacere a parului

  Acasă pentru a consolida parul poate fi atât instrumente achiziționate și măști de uz casnic și comprese. Vom analiza argumentele pro și contra de remedii cumpărate și de acasă.

  Restaurarea parului in conditii casnice rețete

  Masca pentru restaurare de păr „frumusete“

  Plus de cumpărare și măști de îngrijire a pielii lui:

  1. Nu trebuie să faceți nimic pentru o lungă perioadă de timp pentru a găti, doar a deschis o sticla sau borcan, și bucurați-vă.
  2. O parte din componentele rare, care sunt dificil sau imposibil de a cumpăra pentru uz casnic. De exemplu, colagen, aminoacizi, extracte de plante rare și mai mult.
  3. Ușor de aplicare - înseamnă a avea o textură confortabil, care nu se scurge și ușor de aplicat.
  4. Au un miros plăcut.
  1. instrumente bune sunt adesea scumpe, iar impactul asupra bugetului de stat. Unul din „buget“ înseamnă o serie profesională Estelle.
  2. Multe componente chimice. Compoziție adesea necunoscute.
  3. Dacă instrumentul nu vine, este de fapt pierderea de bani cheltuite. La urma urmei, nu pot fi utilizate, și având în vedere banii.

  Masca de casă - suficientă activitate consumatoare de timp, dar componentele sunt ușor de găsit în cabinetul frigiderului sau medicamente. Știi exact ce să pună numai produse naturale, iar în cazul în care masca nu se potrivește buclele, atunci costul este absolut mic. Poate avea un miros neplăcut sau trudnosmyvaemye consistenta nu este întotdeauna convenabil pentru aplicare rapidă.

  Restaurarea parului in conditii casnice rețete

  Scorțișoară și masca de miere pentru a crea o casa

  Prin urmare, este mai bine să aibă în arsenalul de mai multe fonduri achiziționate în cazul în care nu există nici un timp pentru a fi neplanificate sau „publicația.“

  Un tip de tratament de urgență sunt fiole pentru păr de restaurare de la Estelle. Ambalajul va fi suficient pentru întregul curs, după care este reînviat parul, acestea vor ajuta chiar și după albirea părului și după naștere. fiole Estelle sunt ușor de utilizat, acestea pot fi adăugate pentru a masca sau balsam. Laminarea acasă a devenit posibil după utilizare flacoane a creat un efect absolut de tratamente salon. Parul va fi matasos, care afectează luciul sănătos și din jur.

  Acasă laminare poate fi realizată cu ajutorul gelatinei. Gelatina hrănește părul cu colagen natural, creând un film pe par, oferindu-le strălucească și îndreptare. Pentru a pregăti măștile trebuie să ia 20 de grame de gelatină și se toarnă 3 linguri de apă. Dă-l sa se umfle, și apoi într-o baie de apă pentru a realiza dizolvarea. Adăugați o lingură de masa rezultantă de balsam sau masca de par pentru o mai bună clătire. Se aplică pe păr și înveliți în celofan și un prosop. Laminarea și rectificare vor fi mai vizibile în cazul în care uscătorul de păr să se încălzească în timpul procedurii.

  Restaurarea parului in conditii casnice rețete

  Gelatina pentru laminare acasă

  După naștere, colorat și punerea în valoare va ajuta pentru a restabili masca, inclusiv brusture și ulei de ricin. Acestea pot fi aplicate în amestec cu tinctura de ardei, suc, ceapă și muștar, care îmbunătățește circulația sanguină a scalpului și consolidarea foliculii de par.

  Uleiul de ricin va ajuta sa scapati de parul gri de pornire. Acest ulei este doamnelor cu părul negru adecvate, utilizarea regulată a face parul mai gros și promovează Browning lor.

  Retracția păr gri, cu păr blond, fără colorare ajută decoct de musetel, se lumineaza părul, dându-i putere și strălucire. Un simplu decoct de clătire îndepărtează îngălbenire nedorită după vopsire.

  Când părul uscat și fragil se recomandă utilizarea amly ulei. Acest ulei exotic cu aproape nici un reziduu este absorbit în păr, fără a lăsa un film gras. Albirea prematură a părului și este, de asemenea, util, și este un agent secret de frumuseti indiene bucle anti-îmbătrânire.

  Uleiul de cocos - o mană cerească pentru a da elasticitate parului. După naștere, colorare frecventă și de a ajuta la prevenirea evidențierea uscarea și fragilității.

  Restaurarea parului in conditii casnice rețete

  Dacă utilizați acest ulei pentru a masca folosind coji de ceapa - obținem un instrument excelent pentru a scăpa de păr gri. Trebuie să ia un pumn de coji de ceapa și de a face un decoct. Bulionul de sticlă se adaugă ulei de nucă de cocos (adus anterior consistență lichidă într-o baie de apă) și câteva picături de migdale. Aplicați compoziția nu este mai puțin de o oră, masarea cu atenție scalpului.

  Cum pentru a ajuta parul dupa vopsire

  procesul de vopsire este puternic usucă părul și albire efect în timp, încetează să vă rog. Ajutorul va veni pachete de uleiuri vegetale (brusture, piersici, germeni de grau), utilizarea lor pentru noapte hrani parul uscat, ajutând părul după vopsire arate sănătos și strălucitor. Astfel de comprese noapte va ajuta cu modificări hormonale după nașterea copilului.

  Inhibitorii JAK - o inovație în tratamentul părului

  Noi cercetari in farmacologie deschis inhibitori de enzime yanuskinazy (JAK), care trezesc foliculii de par latente și să contribuie la creșterea persistentă și îmbunătățită a părului. Testele au arătat că inhibitorii JAK eficiente în toate tipurile de cadere a parului, inclusiv restaurarea parului dupa chimioterapie. Până la JAK acțiune dovedită cu alopecie androgenetica, cu toate acestea, a efectuat studii pe această temă.

  Restaurarea parului in conditii casnice rețete

  Jakavi de droguri pentru a trata chelie

  Inițial, aceste enzime au fost utilizate pentru tratamentul bolilor maligne ale sângelui și a artritei reumatoide. Acțiunea asupra foliculilor de par latente au fost descoperite întâmplător. medicamente Jak au fost testate pentru eficacitatea acțiunii împotriva alopecia areata, alopecia și boli autoimune care provoacă pierderea părului.

  Pentru a trata parul deteriorat, trebuie să muncească din greu. Strica parul colorat si styling destul de ușor și rapid, dar pentru a restabili un cap de păr sănătos este un fel de corvoada. De multe ori este necesar pentru a restabili parului la femei după naștere, dar aderarea la regulile menționate în articol, este foarte posibil să facă. O mai bună pentru buna vindecare a consulta un trichologist. Medicul va ajuta să evalueze în mod obiectiv starea părului, și să recomande instrumente pentru îngrijirea corespunzătoare.