REPUNE căldură în menopauză - cum să scape de - tratament de bufeuri remedii populare

Unul dintre simptomele neplacute ale menopauzei sunt bufeurile - o femeie aruncă brusc în febră, sângele se repede pe față, gât, reddens pielii, presiunea galopantă, pulsul, venind slabita si ametita. Bufeurile in menopauza merge impreuna cu o durere de cap, de presiune diferențială, frisoane, sufocare, somnolență, slăbiciune, iritabilitate.


Bufeurile in menopauza dureaza de la 30 de secunde la 3-5 minute, zi și noapte repetate. Poate 10-50 bufeuri pe zi.
Luați în considerare popular tratament pentru menopauza, care ajuta la reducerea bufeurile.
Tratamentul menopauzei a fost mult timp practicat în medicina tradițională. Aceste rețete normalizează tensiunea arterială, reduce transpirația, poate scapa de bufeuri.

Tratamentul Oamenii de bufeuri și presiunea păducel
1. Infuzia de flori sau fructe de păducel Se toarnă 5 g de flori de Crataegus sanguinea 1 cană cu apă clocotită timp de 40 minute într-un termos. Bea 0,5 cani de 2-3 ori pe zi, timp de 30 de minute înainte de a mânca. Florile de fructe de paducel pot fi înlocuite. Acest remediu popular pentru tratamentul menopauzei este folosit pentru a controla ritmul cardiac afectata in menopauza, pentru a creste fluxul sanguin cerebral, pentru a evita bufeurile în timpul menopauzei

2. Infuzia de flori sau fructe de paducel - remediu popular eficient. Cu boli de inima, cu bufeuri, nevroza cardiaca, precum si alte manifestări ale sindromului climacteric bea tinctura de păducel 40 de picături de 3 ori pe zi. Pentru a prepara sucul din fructe proaspete sau flori turnat dublu cantitatea de alcool de 95%, și să insiste 14 zile.
3. Colectarea Napar de ierburi și păducel Dacă aruncă în căldură în timpul menopauzei și presiunea sare, recomanda un remediu popular: napar de flori de paducel, Motherwort iarba, cudweed iarbă și flori de mușețel într-un raport de 4: 4: 4: 1, și pentru său Alimente ia o lingura de amestec la 1 cană cu apă clocotită - bea pe zi, în trei doze divizate. Acest remediu popular simplu pentru tratamentul menopauzei rapid pentru a face față cu toate simptomeleBufeurile in menopauza - tratamente de salvie în medicina populară
Salvia - cel mai bun remediu popular pentru simptomele menopauzei, cum ar fi tratamentul transpirației abundente. În plus, salvie normalizeaza activitatea gonadelor, acționează ca un agent anti-îmbătrânire, întărește sistemul nervos
1. În cazul în care aruncă în căldură și transpirație în timpul menopauzei și în orice alt caz, sucul din frunze proaspete de Salvia officinalis iau 2 linguri de 3 ori pe zi.
2. Colectia: salvie - 3 părți, valeriana - Partea 1, coada-calului - 1 buc. 1 lingura. l. de colectare se toarnă 1 lingura. apă clocotită, insista 30 minute, se scurge. Ia-o jumatate de cana de 2 ori pe zi. Acest tratament remediu popular va ajuta la reducerea transpirației și pentru a reduce bufeurile în timpul menopauzei.
3 ceai de salvie primite de la mareele in timpul menopauzei, pentru a reduce transpirația. 1 lingura. l. salvie planta uscată se toarnă două căni de apă clocotită beat ca ceaiul obișnuit de 3 ori pe zi. Cursul de tratament de 12 - 15 zile. Break 1 - 2 săptămâni. Apoi, din nou tratat pentru a continua.

Colectarea pentru normalizarea presiunii. Luați pentru tensiune arterială ridicată în timpul menopauzei astfel reteta: Ia parti egale de flori sau fructe de Crataegus sanguinea, foaie de mentă, vâsc, motherwort plante medicinale. 1 lingura. l. Se toarnă amestecul 1 cană de apă clocotită, se scurge. Ia 0,5 cană de 3 ori pe zi.

Infuzia de trifoi roșu.
Se toarnă 2 linguri de trifoi roșu și 1 cană de apă timp de 6-8 ore și băutură de fierbere în timpul zilei 0.25 cesti pentru 20-30 de minute înainte de mese. Trifoiul rosu normalizează tensiunea arterială, fluxul sanguin cerebral, ajută la menstruație dureroasă.

officinalis isop ajuta la reducerea transpirație în timpul bufeurile.
De isop prepara infuzie si tinctura din următoarele rețete populare. Flask 1 linguriță .. ierburi, se toarna un pahar de apă clocotită, 1 oră, se scurge. Bea 1/2 cana de 3 ori pe zi, cu 30 minute înainte de mese. Tinctura: 2 linguri. l. într-un pahar de alcool de 40%. Insista 14 zile, se filtrează. Ia 30 de picături de 3 ori pe zi.

Un alt remediu popular pentru a ajuta sa scape de bufeuri în timpul menopauzei - ceai de lamaie balsam, cimbru, mure
Se amestecă proporții egale de iarba de lamaie balsam, cimbru, frunze de mur. 1 h. L. amestec de preparare a cafelei cană cu apă fiartă, 20 de minute. Băut 1-2 pahare pe zi. Cursul este de 20 de zile, rupe - 10 zile. Cheltuiți 5 cursuri. Acest remediu popular pentru tratamentul menopauzei actelor dispar aproape imediat bufeuri, somnul devine calm, nervi puternici.

Bufeurile in timpul menopauzei la femei - Tratament - remedii populare pentru bufeuri

Despre castravete bici - e adevărat, uitați despre bufeurile la menopauza, timp de 3-4 luni. În timpul iernii, genele uscate și frunze, precum și de preparare a cafelei. Cursul tratamentului bufeurilor - 1 lună, rezultatul va fi în termen de 1 săptămâni