Repararea laminat propriile lor mâini

Acasă / instalare / reparare laminat manual. Opțiuni de reparare fără discriminare și cu analiza laminat.

Este cunoscut faptul că parchetul laminat nu sunt numai frumoase, dar, de asemenea, de încredere. Aceste rezistente la uzură, transferat la temperaturi extreme, expunerea la compoziții de apă și chimice. Dar există cazuri în care căderea de obiecte grele sau ascuțite podele cu suprafață se deteriorează. Nu te grăbi să schimbe etaj întreg, și se bucură de o reparație laminat.Toate lucrările pot fi împărțite în două tipuri:

  • Fără a demonta tesatura;
  • Web Colationate.

Dacă sunt stabilite tăblii metoda glueless, apoi demontați capacul, înlocuiți elementul deteriorat și re-asambla-l în pivniță. Dar, există, de asemenea, opțiuni pentru repararea laminat fără demontarea acestea sunt eficiente, ușor, nu o lungă perioadă de timp în ceea ce privește cheltuielile, dar oferă rezultate de durată.

Repararea laminat mâini proprii laminat fără discriminare

Repararea laminat propriile lor mâini

Daunele critice de panouri de pardoseală laminate implică înlocuirea elementului rasfatata. Ai nevoie să taie cu atenție un fragment și se introduce în locul ei un nou, fără discriminare toate podele. Cum de a face acest lucru?

Pasul 1: Localizați înlocuirea plăcii deteriorate și lăsați-l timp de 2-3 zile în camera în care aveți de gând să-l puneți. Acest lucru va permite consiliului de a absorbi umezeala și să ia dimensiunile necesare.

Pasul 2: Scoateți placa deteriorat. Pentru a demonta întregul corp, a pus pe mărcile ei în colțuri, retrăgându de la o margine de 4 mm. De la fiecare etichetă la un unghi de 45 °, trage o linie cu axa longitudinală. Ca rezultat, veți obține un triunghi. Acest marcaj taie în zona afectată.

Pasul 3: Ia portabil ferăstrăul circular de putere și de a face tăieturi în liniile marcate înainte de a ajunge la marginile panoului. Eliminați triunghiuri.

Faza 4. Se prepară nou lamelelor, retezarea peretele canalului (la capătul și longitudinale). Faceți acest lucru cu atenție, din colț în propilenă, pentru a nu deteriora elementele structurale adiacente. Apoi îndepărtați toate segmentele longitudinale și triunghiulare, ridicarea lor și dălți limba exploatată și feder zonă comună.

Pasul 5. Curățați canelurile și crestele din fibre de lemn cu o daltă. Utilizați instrumentul pentru a îndepărta spațiul necesar. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza, de asemenea șmirghel.

!Dacă dalta nu este curat, se pisa accidente vasculare cerebrale și șanțuri, și îndepărtați praful cu un aspirator.

Pasul 6. Acum instala noua placa. Pentru a simplifica munca ta poate fi șlefuit 5cm pană Tenon canelură longitudinală aproape soclu. Pentru instalare, folosiți o cantitate mică de lipici. Dacă efectuați orice exces, îndepărtați-le cu o cârpă umedă. Lăsați locul intact timp de 12 ore.

După uscare adeziv nu va fi capabil să distingă nou de elementul vechi. Nimic nu vă va aminti de acoperire de reparare a laminatului.

Opțiuni de reparare laminat

Repararea laminat propriile lor mâini

1. Problema panourilor parchet laminat au crescut de mai sus

Decizie. O astfel de creștere poate fi de la câțiva milimetri până la câțiva centimetri. Acesta este rezultatul nerespectării decalajului tehnologic în procesul de stabilire a unei baze brute sau inegale sub pardoseală.

În acest caz, este necesar să se alinieze podea sub locul problematică. Pentru a face acest lucru, demontate plinte și o parte din panza. De asemenea, puteți mări decalajul tehnologic în apropierea zidurilor sau de a face diferența în pragul ușii.

!Instalarea nu încearcă să creeze un singur material, fără intersecții. Da, este foarte frumos, dar în camere diferite pot fi diferite condiții de temperatură și umiditate, și, prin urmare, placa va fi extins în diverse moduri. Atunci când nu există nici panouri „efect de înot“ sunt ridicate și încuietori sparte.Problema 2. Zgârieturi

Resheniedlya zgârieturi minore. aceasta este o problemă comună, care apare din cauza nisip, praf sau tocuri ascuțite. Pentru a remedia situația, puteți cumpăra un set de laminat reparații. Acesta este disponibil pentru toată lumea și include un număr de creioane de ceară în diferite nuanțe. Deci, puteți întotdeauna să le găsiți rapid în tonul a pardoselii. Înainte de a utiliza un creion, curățați suprafața de murdărie și praf, și apoi glisați un creion pe zero și poloneză cu o cârpă uscată.

Resheniedlya zgârieturi adânci: astfel de daune - rezultatul utilizării picioarelor cu roți de mobilier sau mobilier în mișcare. Aceste defecte pot fi ușor corectate prin utilizarea unui set special de chituri pentru reparații. În primul rând, curățați zona din jurul zgârieturi și se aplică uniform chit, cu ajutorul unui cuțit chit. Posibil în exces cu o cârpă umedă poate fi îndepărtată, atunci este recomandat să ștergeți bază uscată. Nu atingeți acest loc timp de 3-4 ore.

Problema 3. Chips

Repararea laminat propriile lor mâini

Decizie. chips-uri sunt formate din cauza mișcării de obiecte grele și mobilier. creion ceara simplu pentru a repara parchet laminat, cu propriile mâini, nu este de ajuns, aici avem nevoie de o pregătire serioasă.

!Încearcă să nu întârzie această problemă. Corecta defectul cât mai repede posibil, pentru că atunci când este expusă la umiditate, chiar și cele mai mici leziuni duce la consecințe grave. În curând, va trebui să se schimbe întreaga punte.

Pentru a rezolva această problemă, cumpara un chit special. Este foarte eficient și chiar luptă cu cele mai mari defecte. Un astfel de material este adesea folosit pentru a repara articulațiilor șipcă.

Putty protejează suprafața de murdărie, praf și umezeală și elimină orice defecte. Acesta este disponibil într-o varietate de culori, astfel încât să puteți alege opțiunea care este potrivită pentru podea.

Problema 4. Scrape

Soluție: Atunci când un scârțâit. aveți nevoie pentru a începe imediat repararea. Un astfel de defect apare în timpul instalării panourilor pe blocare datorită deplasării secțiunilor individuale ale acoperirii de pardoseală. Dacă în cazul zgârieturilor și chips-uri, puteți utiliza chit, există un astfel de mod simplu nu va face nimic.

Este necesar să demontați parțial podeaua și schimba substratul care a comprimat deja, sau aliniați baza veziculei. Dacă trebuie să înlocuiți benzi individuale, să le cumpere în avans. în general, acestea nu sunt fixate de blocare și de adeziv pentru o mai mare fiabilitate. În cazuri speciale, puteți utiliza șuruburi autofiletante.

Problema 5. Marginile merge în sus

Repararea laminat propriile lor mâini

Decizie. umiditate excesivă - acesta este motivul pentru această problemă. bazine mici sau scurgeri de plumb la faptul că panourile încep să meargă până la margine. Pentru a face față cu această problemă, trebuie să înlocuiți acele panouri care au deja urzeală. Nu avem timp de pierdut, pentru că în curând pauza de margine sau pur și simplu șterse.

Problema 6. La fața locului

Decizie. ca-l ușor și cu atenție, nu ai referire la parchet laminat, acesta va apărea în continuare pete. Advance brațul toate cunoștințele necesare despre tipurile de pete și de modul în care pentru a le elimina. Crede-mă, este esențial pentru laminat reparații.

  • Fructe de padure, fructe, cafea, vin, ceai, sânge: doar ștergeți bine suprafața cu o cârpă absorbantă. Dacă pata este uscat, folosiți un mijloc special pentru curățarea lamelelor, și apoi ștergeți loc uscat;
  • lac, markere, vopsea: îndepărta acetona, mijloacele pentru îndepărtarea lac și solvent universal. Utilizați numai numărul minim și încercați să nu meargă mai departe la fața locului;
  • cauciuc, murdărie, creioane, produse cosmetice: uscate cu o cârpă de nylon.

!În cazul petelor, indiferent de caracter, să încerce să se acționeze imediat, imediat. Acest tip de garanție că problema va fi rezolvată dintr-o dată, fără răspândire și fără înmuierea în structura consiliului.

Cum pentru a evita laminatul de reparații?

Repararea laminat propriile lor mâini

Este posibil pentru a preveni apariția unor astfel de probleme? În limba engleză, există un foarte bun proverb: prevenire - cel mai bun tratament (preventionisthebestcure). Este într-adevăr un sfat bun.

Că, în viitor, nu trebuie să reparați parchetul laminat, mâner-l ușor și foarte atent, deoarece la instalarea sa. Încercați să evitați acumularea de murdărie și praf pe podea, ca și în cazul în care pe suprafața apei se va elimina imediat cu o cârpă umedă. Acordați o atenție deosebită mobilierul din casă: căci ea trebuie să fie plantat o cârpă moale, covor sau picioarele ei trebuie să fie echipate cu o garnitură de pâslă.

!Dacă sa întâmplat ca din diverse motive, nu puteți evita problemele, nu trage eliminarea lor! Chips, fisuri și chiar zgârieturi mici crește cu timpul. Nu de umplere, fără creioane nu vor fi salvate în această situație, și va trebui să schimbe întreaga podea.