Repararea interfoane motive, defecțiunile dispozitivului de eliminare

În interfon, ca și alte dispozitive, există tot felul de probleme. Defectele interfonului sunt în general asociate cu funcționarea unuia sau alt abonat receptor. Depanarea poate necesita uneori implicarea artiștilor, astfel încât să nu deterioreze întregul sistem. Unele daune pot fi fixate de unul singur.Erori posibile și cauzele acestora

Motivul pentru eșec poate servi utilizarea ca necorespunzătoare, nerespectarea instrucțiunilor de întreținere și în timp util. reparații minore sunt adesea efectuate interfoane, pentru că un mic defect în cele din urmă duce la disfuncție a dispozitivului, în cazul în care nu este timpul să se stabilească.

Repararea interfoane motive, defecțiunile dispozitivului de eliminare
Interfon aduce la viață comoditatea, ca a existat o defecțiune

De ce nu interfonul?

contact săraci și puterea dispozitivului;

Unitatea de defect pitaniya.Opredelit ce interfon nu funcționează, putem empiric. Pentru a face acest lucru, folosiți un multimetru. Pentru a elimina defecțiunea detectată poate avea nevoie de abilități de lipit și echipamente electrice repararea.

Cum se depanează

Prima metodă pentru determinarea unei defecțiuni - o inspecție vizuală. Puteți pe ochi pentru a determina detaliile care pot deveni cauza unei erori a sistemului. Acesta poate fi rupt sau fire expuse, rupte sau lipsesc de pe panoul de butonul de asteptare. Gravitatea prejudiciului va depinde de costul și complexitatea configurării. Poate că are nevoie de o schimbare parțială a pieselor, sau dispozitivul a devenit inutilizabil.

Repararea interfoane motive, defecțiunile dispozitivului de eliminare
Multimetru aceasta ajută la determinarea problema cu firele

În cazul în care sistemul interfon nu reacționează la apăsarea tastelor și atașamentul cheie pentru cititor pe ușă, trebuie să verificați alimentarea cu energie a unității. În cazul în care a observat anterior întreruperile scurte, cele mai multe dintre toate, alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă pentru o vreme. Ignorarea problema poate avea ca rezultat, în absența completă a alimentării cu energie electrică.

Un posibil defect este un element rupt în tub. În acest caz, aveți nevoie pentru a inspecta si repara receptorul interfon.

Un site-urile posibile de terminare se efectuează în comutatorul. Această deteriorare poate fi eliminat în mod independent. Dacă nu există nici o alarmă pauză vizibilă, dar încă suspecta un comutator defect, atunci verificați comandantul ar trebui să facă.

Atenție! În cazul în care interfon nu funcționează, în cazul în care pentru a apela? Ai nevoie pentru a contacta compania care a instalat aparatul. Comandantul ei repara, de asemenea, țevi interfoane.

Poate fi defect din cauza comutare incorecte sau lipsa totală de comunicare între panoul extern pe ușă și abonat. Motivul pentru receptorul abonatului este ruperea frecventă. În cazul în care schema de coordonate, atunci anvelopele de verificare comutatorul sub simbolul «E» și «D», care sunt responsabile pentru unitățile și zeci, verificați fiecare dintre perechile pentru receptoare de abonat. Dispozitive de rezistență standard - într-un segment între 600 și 800 ohmi într-o direcție și în alta nu este o valoare finală. În cazul în care orice conductă nu îndeplinește aceste performanțe de rezistență, aceasta este cauza de defectare a sistemului. Repararea este de a corecta polaritate sau eliminarea scurtcircuit.Pentru a verifica sursa de alimentare are următoarele condiții:

Panoulușă furnizează semnal sonor silențios;

M-am oprit de lucru pe un ton;

performanța slabă a broaștei electromagnetice.

Repararea interfoane motive, defecțiunile dispozitivului de eliminare
Uneori, semnalul este întreruptă, iar difuzoarele emit un sunet scăzut

Sistemele de obicei folosesc două canale de alimentare cu valori nominale de 12 și 18 ale unității de putere montate pe dispozitive electronice și de blocare electromagnetic. Primul lucru pe care să acorde o atenție la siguranțele. Dacă acestea sunt defecte, atunci ele trebuie să fie înlocuite. înlocuire bloc atunci când deteriorarea maestru încredere, face singur, nu deteriora sistemul, este dificil.

În cazul în care dispozitivele nu au leziuni externe, eventual, de vina pentru cablu rupt. Cablurile sunt testate de același tester.

defecțiune tub

interfon intrerupt? Ce daune pot fi în dispozitivul receptor, și cum să le rezolvați? Aici sunt tipuri comune de eșecuri.

Când apăsați butonul, ușa nu poate fi deschisă, iar conexiunea este pierdută

Se întâmplă că, la momentul apăsării butonului de pe vizitatorul de admisie de la distanță a pierdut contactul cu el din apartament. Conversația este întreruptă, iar butonul încă nu se deschide ușa. Cauza unei astfel de eșec poate fi deteriorat de sârmă. Cum de a stabili interfon? Ai nevoie pentru a elimina cazul pentru a verifica lipit în jurul căștii. Dacă va fi găsit căzut sârmă, trebuie să fie sudat înapoi în loc, nu uita polaritatea. caz mai rar - ruperea și deteriorarea difuzorului. Vizual, astfel de daune nu este determinată nevoie tester. Unele modele vă permit să dezactivați volumul difuzorului, dacă nu doriți să fiți deranjat. Această funcție poate fi uneori cauza eșecului din cauza contact săraci sau contaminate.

Important! Elemente de înlocuire interfon ar trebui să aibă loc ținând cont de polaritatea.

Repararea interfoane motive, defecțiunile dispozitivului de eliminare
condiția verificării tester de cablu

Ridicarea de resetare apel tub însoțit

Funcționarea normală dropping un apel este efectuată atunci când receptorul este plasat fără a apăsa tasta de deschidere de blocare a ușii interfon. Acesta este responsabil pentru acest comutator speciale. De obicei, această limbă-titular. Pentru a rezolva această problemă, este necesar să se înlocuiască această parte.

Apelarea nu este efectuată

Cu apel panoul interfon apelează un număr, dar apelul nu este făcută. Acest lucru se întâmplă în cazul în care instalația nu a fost luată în considerare polaritatea conexiunilor. Pentru a remedia acest lucru, este necesar pentru a comuta sistemul de interfon pentru a găsi un fir care este responsabil pentru comunicarea panoului exterior și tubul și swap minus și plumb pozitiv.

În conversație, difuzoarele nu poate suna corect

Atunci când un astfel de eșec să acorde o atenție la difuzor și microfon receptor. Poate că acesta este motivul pentru care sunt în jur. Și, uneori, sunetul liniștit din cauza lipsei de bun contact. Este necesar să se verifice modul în care conectorul de pe tubul stă interfon. Dacă este în vrac, este necesar să se încerce să-l tragă într-o conversație. Au existat licăriri de sunet bun? Prin urmare, este necesar pentru a stabili conexiunea.

Repararea interfoane motive, defecțiunile dispozitivului de eliminare
Repararea interfon nu este o sarcină atât de dificil, dacă știi cursul de acțiune