Repara propriile lor mâini căști 1

Casă de la motorul mașinii de spălat:

1. Cum se conectează motorul de la o mașină de spălat vechi prin condensator sau fără
2. Auto din șmirghel mașină de spălat motor


3. Generator de casa din motorul mașinii de spălat
4. Conectarea și reglarea de rotații ale motorului unui comutator mașină de spălat
5. roata olarului din mașina de spălat
6. Strung mașinii de spălat
7. Splitter, cu un motor de la o mașină de spălat
8. autobetoniera de casă

Următoarele sunt căști tipice defecte. În 99% din cazuri, o singură opțiune - ta.

vene interne deschise în cordonul

Implicație: sunetul începe să-i șoptească într-una din căștile (rar ambele), în cele din urmă dispare cu totul.

Diagnostic: Open are loc la locul de îndoire din cordonul ombilical, și anume sau direct de la terminal sau de firele de intrare la setul cu cască în sine. În mod similar, puteți seta locația, dacă includeți joc și rola de cablu. Sunetul trosnituri sau aspectul indică locația exactă a spargerii.

Renovarea: Se taie cablul sub punctul de pauză și re-lipire-l.

Varianta cu o stâncă la conectorul

Prizele sunt în general de două tipuri - din material plastic flexibil, solide miez rigid turnat și un capac din cauciuc moale. Este necesar să scoateți capacul de cauciuc, în cazul în care este imposibil - să taie cu un cuțit.

Casting pentru a sparge masini de tuns, și obținerea în jos pentru a lipit de sârmă la bornele pini de metal. Benzi și sârmă de lipire, și asambla totul înapoi.

Cavitatea, datorită îndepărtării pieselor din plastic, umple cu adeziv epoxidic, cea mai bună uscare rapidă.

Guma Cut poate fi întărită servitute de fire sintetice. Shrink tub poate oferi, de asemenea, rezultate bune.Varianta cu o stâncă în cască

Este necesar să demontați setul cu cască. Căști mari sunt asamblate pe șuruburile. Căști mai mici - fixați. Căști elemente auriculare, ureche - lipire. legare adezivă sau dezasamblat cu un cuțit, sau prin strângerea tisah pentru căști - din cauza îndoirea elastică a fisurii este, în general lipit în comun.

Sârmă în interiorul căștile înnodat pentru a preveni ejecție sale. Tăiat sârmă, curat, cravată un nod și de lipire așa cum a fost. Cască lipite spate.

Acest defect este posibilă numai la mufele pentru căști de performanță închise-acustice. Membrana este separată de canalul unui grilaj metalic subțire. Earwax cel puțin utilizați căștile, se referă la date reticulului și să împiedice trecerea undelor acustice.

Diagnostic: nici un sunet în momentul în care continuitatea arată integritatea căștilor de lichidare.

Renovarea: cască să demontați și curățați plasa în alcool. Dezasamblarea este de preferat ca membrana să nu păteze alcool rigid cu particule de murdărie.

Implication: fisura, sacadată în căști, diferența de reproducere ton.

Diagnostic: inspecție vizuală și căști disecție.

Renovarea: după deschiderea membranei pentru a rectifica dacă zdrobit. Efectul va fi temporară, căștile trebuie să fie înlocuite. Dacă membrana conține particule străine - eliminate. Se clătește cu ochiuri, separarea membranei din spațiul înconjurător.

De ce se întâmplă acest lucru?

Să ne uităm la o fotografie pauză miezuri de puncte:

Pentru o rază mică de curbură toroane acumulează oboseală mare tulpina și rupe în bucăți. Dacă luați un clip de hârtie și îndreptați-l și îndoiți-l în mijloc într-o direcție sau alta, apoi, după câteva astfel de kinking se rupe. Același lucru se întâmplă cu firele din sârmă.

Luptând cu acest lucru în două moduri. Conform primei este un cablu special, cu o fire speciale împletite. Canalul central al firului de filament asigură rezistența la tracțiune și toroane înfășurat în spirală de sârmă la cotul au mai sarcină de torsiune decât la îndoire. Atunci când sarcina pe torsiune a trăit mai stabil. A doua metodă este de a crește raza de îndoire. Pentru această mufă pentru căști de capăt sau ajurata structură din plastic flexibil, care, cu raza de îndoire crește sârmă de îndoire. Dar, strict esențială pentru a selecta rigiditatea din plastic, cu rima prea tare sau moale, sentiment de plastic nu va fi prin design.

Asigurați-vă acasă-a făcut cu propriile mâini ca și noi, fă-o mai bine!