remedii populare - tratament la domiciliu - contractura Dupuytren despre sănătate populare

Cu toții mâinile de zi cu zi a efectua o mulțime de cazuri diferite, manipularea obiectelor mari și mici. Prin urmare, în cazul în care funcția membrelor superioare rupte, aceasta afectează imediat stilul nostru de viață agitat. Și dacă toată activitatea umană este legată de necesitatea de a face deplasări mici cu o perie și / sau dețin obiecte mici în mână, boli ale oaselor, articulațiilor și mușchii din această zonă poate deveni un dezastru. Este o astfel de stare patologică și se referă contractura Dupuytren, o casă în cazul în care corecția se efectuează remedii populare vindecători.contractura Dupuytren - o mai degrabă „popular“ boala. Dar, în ciuda tuturor prevalenta acestei boli, adevăratele motive pentru apariția acesteia nu este încă clar pentru medici. Aceasta se referă la boli cronice, iar esența ei constă în încălcarea mobilitatea deplină a degetelor, care este cauzată de o creștere anormală a țesutului conjunctiv în degenerare fibrotice a țesutului și formarea de cicatrice dense. La începutul pacientului contractura Dupuytren întâmpină dificultăți în prelungirea degetului afectat (de obicei, degetul anonim sau puțin, sau ambele), cu dezvoltarea bolii degetelor încetează complet înmuia și zone anormale răspund durere.

Experții oferă medicina oficială pentru a trata contractura de acest tip, folosind tehnici conservatoare sau chirurgicale. Dar suntem pe aceasta pagina „Popularly despre sănătate“ va vorbi despre modul in care boala este tratată remedii populare Dupuytren.

Boala Dupuytren - tratament de funcționare fără contractura

Specialiștii de medicina conventionala susțin că metodele alternative de expunere poate fi un complement bun la tratament conservator clasic.

bai calde cu diferite componente terapeutice contribuie la încălzirea țesutului moale și oferă o oportunitate de a efectua un tratament nedureros a zonelor afectate.
Deci, chiar înainte de odihnă de noapte, vă puteți pregăti o baie de culoare musetel. Patruzeci de grame de materii prime vegetale vsypte într-o cratiță email, adăugați la douăzeci de grame de sare de mare. Se toarnă amestecul litru de apă fierbinte, se aduce la fierbere și căldură macerat putere minimă timp de zece minute. Se răcește supa terminat la treizeci și cinci de grade, apoi se strecoara si se folosesc pentru baie. Durata optimă a unei astfel de proceduri - douăzeci de minute. Ar trebui să se facă zilnic timp de două săptămâni.Specialiștii de medicina tradițională sunt sfătuiți să se pregătească, de asemenea, o tavă de legume cu coaja. Pentru a face acest lucru aveți nevoie pentru a colecta de curățare cu trei cartofi, un morcov și sfeclă de zahăr, precum și o pereche de foliculi secundari. Se clătește astfel de componente sub jet de apă, se presară în oală și umple patru litri de apă. De asemenea, se adaugă zece grame container de sare și douăzeci de picături de iod.

Se fierbe acest amestec timp de douăzeci de minute după fierbere, apoi se răcește până la treizeci și cinci până la patruzeci de grade și tulpina. Inmuiati pensula in bulion afectate terminat și mash chiar în zona de palmier a compoziției terapeutice pentru doisprezece până la douăzeci de minute. Efectuați această procedură în fiecare zi, timp de o oră și jumătate până la două săptămâni.

Vorbind despre tratamentul de remedii populare contractura Dupuytren nu se poate spune despre grindings de palmier și degete ale mâinii afectate cu utilizarea de tincturi preparate la domiciliu. efecte excelente sunt obținute prin utilizarea tincturii de petrol lampant, ulei vegetal și păstăi de ardei iute rosu. Pentru ao pregăti, trebuie să conectați trei sute de grame de ulei și kerosen. Se toarnă ingredientele intr-un bol de sticlă și se amestecă. Se mărunțește în mod corespunzător păstăi de ardei roșu (șapte până la zece bucăți). Pentru măcinare este cel mai bine să folosiți un blender. Adăugați ardeii într-un amestec de kerosen și ulei. Insista medicament într-un loc destul de rece timp de douăsprezece zile, apoi se strecoara. tinctură A terminat nevoie pentru a freca peria de trei ori pe zi. După ce ar trebui să poarte mănuși de cald sau cu un deget - acestea oferă țesutului moale cald optimă. O astfel de terapie este realizată atât timp cât îmbunătățește mobilitatea degetelor.

De asemenea, la contractura acasă frecat tinctura de castan cal. Pentru prepararea unui astfel de agent ar trebui să pregătească doisprezece-paisprezece castane. Scoateți-le din coaja, înfășurați un prosop si se bate cu un ciocan sau sucitor în bucăți mici. Se toarnă o materie primă într-un borcan de sticlă și se toarnă o sticlă de vodcă. Se agită amestecul de mai multe ori și lăsați-l sub un capac de nylon timp de trei săptămâni. utilizarea infuzie luxat pentru măcinarea perii chiar înainte de odihna de noapte. Durata optimă a unui astfel de tratament - două săptămâni. Prin necesitate grindings poate fi repetată.

O altă boală fără o intervenție chirurgicală Dupuytren încearcă să vindece prin intermediul diferitelor cataplasme. Pentru prepararea uneia dintre ele să fie conectate și cincizeci de grame de rinichi negru, plop, cu o sticlă de vodcă și infuzat timp de o săptămână și jumătate. Se strecoara tinctura terminat.

Ia cincisprezece semințe de plante Echinops. BREW o ceașcă de apă și se încălzește la fierbere la fiert la foc puterea minimă. Lasă un mijloc de o oră pentru a infuza, apoi se strecoara.
Se macina cincizeci de grame de hrean pe terochke.

Conectați lingura pe masa pregătită pentru fiecare component (infuzii, tincturi și rădăcină de hrean) și se aplică ca o compresa pe zona afectată. Durata acestei proceduri - pentru o jumătate de oră, nu mai mult.

Înainte de a beneficia de oameni mijloace contracturilor ar trebui să se consulte cu un medic.