remedii populare Osteoporoza tratament, plante aromatice, mumie

Înainte de a începe acest articol dorim să subliniem faptul că tratamentul osteoporozei remedii populare - nu este un panaceu! Pentru a vindeca această boală fără a recurge la medicina tradițională, este imposibil! remedii populare pot fi utilizate ca un ajutor în tratamentul, și numai sub supraveghere medicală.Ierburi pentru osteoporoză

Pentru a consolida oase fragile, medicina tradițională folosește adesea ceaiuri de plante. Multe plante contin fitoestrogeni si fitoandrogeny - hormoni de plante, care, în efectul său similar cu estrogeni (la femei) și androgeni (de sex masculin), care sunt produse în corpul uman. Admiterea decocturi din plante ajuta la normalizarea echilibrului hormonal și promovează absorbția de calciu și fosfor.

Medicina alternativa are o listă destul de impresionantă de preparate pe bază de plante sunt utile în tratamentul osteoporozei. Cel mai des folosit: pelin, Woodruff olfactiva si somn-iarbă, radacina de papadie, sunătoare, Thlaspi arvense, creson comună de iarnă, dulce pavilion rădăcină, Impatiens iarbă.

Să vorbim despre unele dintre ele mai în detaliu.

Normaliza funcționarea glandei tiroide și, în consecință, pentru a compensa deficitul de hormoni care afectează rezistența osoasă pentru a ajuta la scaiete zobovidny, umflaturi arin si lycopus europene.

remedii populare Osteoporoza tratament, plante aromatice, mumie

tinctură foarte bine dovedit de tataneasa, alte nume - Larkspur, Bonecrusher. Pentru a spori efectul in tinctura poate fi adăugat dimexide. Amestecul finit este utilizat pentru cataplasme.Compresele în medicina populară, în general, au un loc special. O atenție specială trebuie acordată tinctura de alcool de muguri de musetel, trifoi, mesteacan. Cu toate acestea, utilizarea lor este justificată numai în cazul în care există o osteoporoză locală.

În general, o varietate de împachetări în medicina populară ocupă un loc important. În cursul sunt lichior vodcă cu trifoi iarbă și flori de mușețel și muguri de mesteacan.

Pentru utilizare orală a Hypericum bulion cu adaos de suc de lamaie si miere.

Îmbunătățirea procesului de absorbție și de asimilare a calciului va ajuta la rădăcina de tătăneasă, boabe de ienupăr, decocturi de cinquefoil, Boudreau, lucerna, zopnika. Ar trebui să utilizați o infuzie de una dintre aceste plante aromatice, mai degrabă decât o combinație a acestora.

Absorbția de siliciu, una dintre condițiile de rezistenta osoasa, contribuie plante aromatice tincturi, cum ar fi troscot, muscata, coada calului.

Atunci când fracturile va ajuta la baie cu decoct din scoarta de salcie, gastei, coada-calului, hamei - acestea stimulează procesul de fuziune osoasă.

Alte remedii populare pentru tratamentul osteoporozei

La puterea de protecție a oaselor tale nu sunt doar plante aromatice, dar și alte produse naturale.

Cel mai ieftin și supărătoare metodă pentru prevenirea și tratamentul osteoporozei populare - aceasta este supa de ceapa cel puțin o dată pe zi.

Una dintre cele mai populare în rândul oamenilor de rețete - o combinație de coajă de ou și suc de lămâie. Mantaua este măcinat într-o pulbere și se adaugă la ea suc de lămâie. Substanța rezultată ar trebui să ia 1/4 linguriță în fiecare zi.

Destul este considerat un mijloc eficient de infuzie de nuc.

Al treilea loc este împărtășită de medicale și de mumie. Primul este adesea adăugat la infuzii de plante gata făcute. Shilajit ia 1 bucată de mărimea unui cap de meci de 2 ori pe zi, chiar înainte de mese. Cursul dureaza 3 saptamani, dupa ceva timp, puteți repeta.

Accelera vindecarea fracturii ajuta la frecarea ceapa de defectoscopie fierte, miere, ulei de pin.

În cele din urmă, am dori să spun câteva cuvinte despre dieta. Este necesar să se includă alge marine, produse lactate, nuci.

Recall - nu auto-medicate! acces în timp util la un medic va ajuta la evitarea consecințe grave. Cei mai inalti indici de tratament înregistrate în stadiile incipiente ale bolii.