remedii populare gidrosalpinksa Tratamentul 1

Tratamentul gidrosalpinksa remedii populare - nu este ușor. Mai întâi trebuie să înțeleagă ce boala este pur feminin.

remedii populare gidrosalpinksa Tratamentul 1

Scurtă informații despre boala

Pentru o mai buna intelegere a bolii ar trebui să efectueze o mică digresiune cu privire la structura sistemului de reproducere feminin. Structura reproductive feminine constă din ovare (glande speciale pentru a produce ouă), uterul și organele sale anexiale (în special trompelor), vagin și organelor genitale externe.remedii populare gidrosalpinksa Tratamentul 1
În acest caz, ne vom concentra asupra organelor anexiale bolii, în special trompele uterine. tuburi falopiene - organismele, care joacă un important rol oviducte. Acestea sunt conectate direct cu uter, și provin de la marginile, lăsând extremitățile în cavitatea peritoneală. Bolile asociate cu acestea, sunt extrem de periculoase cu complicațiile sale, cum ar fi infertilitate. Există, de asemenea, un risc de a avea o boală infecțioasă a trompe în cavitatea abdominală.

Gidrosalpinksa - boala femei asociate cu inflamație a trompelor uterine (uterine), lichidul se acumulează în ele puternic (transudat). Prin urmare, prefixul „hidro“, iar cuvântul „salpingita“ înseamnă inflamație a trompei uterine.

Cauze si simptome

remedii populare gidrosalpinksa Tratamentul 1
Atunci când simptomele Hidrosalpinx pot să apară relativ neobservate și numai la acumularea excesivă de lichid în care rezultă foliculi kistoobraznyh (carii) poate aduce un sentiment de disconfort și greutate la nivelul abdomenului si durerile sâcâitoare. La un stadiu avansat tumori nu exclude overflow transudat gri-purulent (lichid) și descoperire ulterioară însoțită de dureri puternice, ascutite si secretii abundente din vagin sau cavitatea uterină.

Cauzele hidrosalpinx pot servi ca salpingita miocardic, inflamație a trompelor uterine. În cazul în care are loc tratamentul incorect sau lipsa de aderență face frecvent pliuri în trompa uterină, ceea ce duce la formarea cariilor, care încep să fie umplut cu un lichid de culoare gri-galben. Prin inflamația poate provoca catarală si boli infectioase. În special, acesta poate fi boli cu transmitere sexuala: gonoreea, chlamydia si trichomoniaza. În unele cazuri, sursa de inflamatie poate fi bacterii stafilococ și streptococ.

diagnosticarea bolii

Atunci când diagnosticarea metode Hidrosalpinx utilizate cu ultrasunete, radiografie si laparoscopie. La detectarea procesului patologic este necesară pentru eliminarea imediată, așa cum poate fi consecința infertilitate si sarcina extrauterina, din cauza deteriorării permeabilității trompelor uterine (uterine).tratamentul bolii

În acest moment, se aplică unele direcții în tratamentul bolilor care afectează femeile, totul depinde de severitatea și vârsta pacientului. Când hidrosalpinx și procesul inflamator ușoară poate fi limitat la a lua antibiotice și metode de medicina tradițională.

Când grave, deja rulează abces vindecarea SIDA boala nu a venit - fără o intervenție chirurgicală nu se poate face.

Tratamentul hidrosalpinx de remedii populare

remedii populare gidrosalpinksa Tratamentul 1
Tinctura uterului upland (iarba). Infuzia de maturare de cel puțin trei săptămâni, se utilizează 70% alcool. La 1 litru de alcool să fie de cel puțin 100 g de iarbă uscată. Începe a lua medicamente după posibila perioadă de expunere, dar nu ar trebui să producă învârtă mai puțin de o lună. Periodic, este nevoie să se agită perfuzia nu se recomandă depozitarea în frigider. Borovaya uter neegalat ameliorează inflamația.

Bulion upland uterului. Borovaja uter in volum doua linguri aglomera in jumatate de litru de apă. Se recomandă să dețină un decoct pentru un cuplu sau se lasa sa fiarba incet, timp de aproximativ zece minute, apoi insista timp de aproximativ o oră. datele pot fi efectuate prin irigare sistematice în inflamația acută. Tinctura diluate într-un raport de o lingură per litru de apă caldă, soluția se diluează de două ori.

Suc de cartofi, urzica, dovleac. Sucurile proaspete sunt folosite în paralel cu cursul general al tratamentului in fiecare zi.

Suc de aloe (Agave). Trebuie remarcat antibacteriene neshutochnye, anti-inflamatorii, proprietăți de vindecare a rănilor de aloe. Sucul obținut din acesta este utilizat ca agent universal pentru astfel de boli. Trebuie să știi că este necesar pentru câteva zile înainte de a trebui să utilizați frunze de aloe stau într-un loc răcoros. Bine spălate și zdrobite frunze preparate într-o suspensie fină și apoi se amestecă cu unt și miere (1: 6: 6). Decide, în termen de două luni de la o lingura diluată într-un pahar de lapte cald.

tehnici alternative

remedii populare gidrosalpinksa Tratamentul 1
Baie de aburi. O metodă destul de neobișnuită constă în dezinfectarea și încălzirea țesuturilor inflamate în perechi, saturate cu instalații de producție volatile. Principiul practic este destul de simplu pentru a efectua. Sub scaunul de toaletă este plasat cu capacitatea de slot cu foarte fierbinte frunze de varză bulion, fierte într-un amestec de lapte și apă. Bun pentru a adăuga fân puternic bulioane de pădure, ridiche neagră rasă, orice alte plante aromatice, care au un efect antiseptic pronunțat. Procedura se realizează cel puțin o jumătate de oră, cel puțin o dată pe zi.

Baie cu un decoct de ienupăr. Cincizeci de grame de boabe de ienupăr pețiol uscate turnat zece litri de apă clocotită, se lasă cel puțin trei ore. Bulion se toarnă într-o baie de apă caldă, care durează aproximativ 30 de minute.

Dusurile. Pentru a atenua durerea și inflamația sunt bune interne decoctul diferite dusurile de plante medicinale (musetel, scoarta de stejar, rizom nalba plante medicinale bloodroot). Două linguri de amestec uscat de plante se toarnă aproape de fierbere un volum mic de apă. Se răcește și se lasă. Când se utilizează un ușor încălzit. Puteți utiliza acest inmuiate bulion tampoane de tifon sub formă de comprese interne.

În ciuda diversității de rețete oamenilor nu te prea dus, în sine: ea poate fi costisitoare. Numai un set complet de proceduri, bazate pe o abordare rezonabilă pentru tratamentul și experiența ambele direcții în medicină, este capabil de a da un rezultat stabil și practicile voodoo au doar o funcție auxiliară. Pentru prevenirea bolilor femeilor includ examinarea medicală periodică de către un ginecolog, măsuri de igienă personală, de protecție a sistemului de reproducere de hipotermie, utilizarea mijloacelor fizice de contracepție. Cu executarea corectă a acestor recomandări poate reduce semnificativ riscul de boli care afectează femeile. Principalul lucru - ține cont de faptul că eșecul de a aborda la medic și tratament analfabet poate duce la consecințe foarte grave.