relație de câine cu un bărbat

Fiecare proprietar doted în animalele de companie. Poate fi la fel de lipsit de griji Spaniel dezmierdare și stoarce Cocker, și ciobănesc caucazian - proprietari permis practic totul. Dar prezentarea orice altceva în lume de câine este radical diferit de vedere uman.Originea Câinele domestic nu cauzează probleme: știm cu toții de la școală, și că Chihuahua și Sf. Bernard în strămoșii săi sunt lupi. În cele mai vechi timpuri, în zorii omenirii, atunci când doar coada tocmai a fost abandonat și sticlos stăpânit, animal sălbatic descoperi beneficiile unui parteneriat cu două picioare. Prin urmare, prin studierea și observarea naturii câinelui dumneavoastră, ar trebui să procedeze întotdeauna de la faptul că acesta este un lup. Da, sa schimbat radical în mii de ani de viață, împreună cu un om, dar este încă un lup.

relație de câine cu familia bazată pe principiile haita de lupi. Câinele poate adora și să asculte de toți membrii familiei pot - să recunoască supremația doar o singură persoană, dar aceasta are loc întotdeauna ca un proces de activitate vitale ale unui pachet. Potrivit ei, logica de animale, cainele este absolut corect: unii oameni trăiesc pe același teritoriu, să comunice în mod regulat, mănâncă și dorm împreună, poartă același miros. Această percepție este standard pentru orice câine.

Dar o persoană pentru propriile lor nevoi și preferințe împărțite de ramură lup pentru mai mult de trei sute de specii. Acestea ar trebui să fie împărțite în grupuri specifice de similaritate combinate ca (structura schelet, structura lână, înălțimea, greutatea, etc.) externe și caracteristicile psihologice.

agresivitate minimă față de oameni transporta in prezent o rasa caine de vanatoare. De-a lungul istoriei reproducere a câinilor astfel atenția a fost îndreptată la alte animale. Munca este adesea necesară în compania felul lor, și oameni. Câini de vânătoare sunt în mare parte de comunicare foarte prietenos, combate entuziasmul poate demonstra numai în situații de „personal“: fading rapid bărbați hassle, grosolănia pur și simplu pe partea omului ... Pe lângă posibilitatea de a aloca un moment atât de interesant atunci când proprietarul „a preveni“ câinele în momentul unei Chase interesante , spune, pisica vecinului. Posibilitatea de rănire în astfel de momente este destul de mare, dar că este „Oh, lasă-mă în pace!“ Și, privit în serios ca un pericol pentru partea câinelui nu ar trebui să fie.Destul de un alt lucru - o rasa caine de paza. Animale, a căror intrare directă scop de protecție casă, proprietate, efectivele de animale și familii. Rasa planului ar trebui să includă grupul Molossians: Shepherd priotarnye din Asia, Mastifful și ogarul europene. Acesti caini, in ciuda tuturor încercări zadarnice de carieră expoziție modernă, inerente în împărțirea lumii în „lui“ și „potențiali dușmani“. Watchdog rasa păstrează încă un instinct de protecție a teritoriului, și turmele, simțind în mod direct sau indirect, orice influență din exterior ca o posibilă amenințare.

Dog tratează majoritatea relațiilor umane în felul lor. Cainele tau se poate afirma cu siguranță că ești loial unui vecin, dar nu este în măsură să înțeleagă lățimea de umor, în cazul în care vecinul decide să aibă un impuls prietenos. bumbac umăr poate fi privit ca un atac asupra membrilor ambalajului, urmată de o reacție destul de natural din partea câinelui - ritmul nostru!

Câine este bine versat în tonuri de voce și starea de spirit, situându-se în jurul valorii de oameni. Persoana produce un anumit tip de mirosuri, hormoni adecvate eliberate în sânge. Agitație, furie, frica, pentru a ridica nivelul de adrenalină în sânge care indică câine un singur lucru: ceva este greșit, ceva se schimbă. Din punctul de vedere al unui câine - selectați adrenalina. Sunteți o atitudine agresivă a proprietarului. Sau ți-e frică. Dacă vă temeți - înseamnă că, până la ceva rău. Ați putea fi deranjat de știri politice, sau pur și simplu se tem de mărimea câinelui fălci de prietenul tău, dar câinele în acest moment încearcă să dau seama ce să fac? În continuare - un străin, poate fi periculos. În aceste momente de îndoială, orice gest ascuțit cu mâna, poate servi ca un semnal pentru atac. "Beat!".

Câinele este un lup, și viața în jurul lui, cu un animal percepe în perspectivă. Nu trebuie niciodată uitate, nu este nevoie să anthropomorphize prea vie de lângă noi cu patru picioare prieteni. Prietenie sigur și confortabil fi cauze înțelese de un comportament pentru animale de companie, prevenirea posibilelor probleme.

pagini similare