Reguli de propunere de căsătorie - bărbați nota! afaceri interne

Reguli de propunere de căsătorie - bărbați nota! afaceri interne
Propunerea de căsătorie - moment de tremurător pentru iubitorii. Groom teribil de îngrijorat, alegând cuvintele potrivite și mireasa atrage în minte model romantic îngenunchind domn cu ochi de ardere. Dar, din păcate, se pare că totul destul de diferit. Expresie Stangace „bine ... excursie pe jos ... e timpul să semneze nostru“ sau „am fost împreună atât de mult timp ... hai să ne căsătorim ...“ vorbit de loc într-o grabă, și cu siguranță nu în genunchi. Chiar și despre buchet de flori și ochi de ardere, puțini oameni amintit. Frustrarea poate fi evitată dacă urmați regulile simple.Nu este nevoie pentru a face o ofertă „la întâmplare.“ Cuvintele aruncate în trecere, a spus vag, nu au o influență mult efectul dorit. Este probabil ca ea să înțeleagă sau să trateze serios la o astfel de propunere corectă.

Oferta beat - o lipsă de respect direct la iubit. Chiar mai rău, în cazul în care s-ar-fie mire, sobru în dimineața, uită promisiunile sale de ieri, sau schimba mintea lui să se căsătorească la toate.

Propunerea, împreună cu un inel de nunta

Pentru a păstra tradiția în cel mai bun mod posibil, mireasa, împreună cu propunerea de nunta da de multe ori mireasa un inel de nunta - un semn de dragoste și credincioșia Lui. În mod tradițional, este un inel cu diamant, dimensiunea de care vorbește în mod direct de prosperitate financiară a mirelui. Mireasa se confruntă cu o alegere - să accepte oferta (și de a pune pe inelul) sau respinge ceva, și multe altele. Poartă un inel este considerat mireasa logodită, astfel, dă acordul pentru căsătorie, și promite să fie fidel logodnicului.Este clar că inelul de logodna va trebui să aleagă prezența miresei, astfel că a fost o adevărată surpriză. Vand inele de nunta din Odesa ajuta în mod tradițional sora miresei sau mama ei. Este important să se înroleze sprijinul familiei viitorului! În cazul în care nu există nici asistenți, dimensiunea inelului este mai bine să învețe de mireasa însăși ca din întâmplare. Sau cere inel ea poartă, o scuză elaborarea corespunzătoare.

Despre ce fel de inel vrea iubitul tau, poti cere de la prietenii ei. Sau amintesc, poate ea însăși a spus că îi place. situație win-win - un inel cu diamant clasic pentru logodna - pentru el, ea nu va rămâne indiferentă!

Alegerea unui loc pentru o propunere de căsătorie

Există o lungă tradiție de a face o propunere în căsătorie în restaurant. Nu este o opțiune de rău, dar ... Mai ales mirii ingenioase ascunde inelul de logodna în produsele alimentare sau pune-l într-un pahar cu o băutură. Este mai bine să nu facă acest lucru. Acesta se poate termina într-o excursie la spital.

Un alt dintre locurile romantice pentru o propunere de căsătorie - aeroport sau gară. Puteți întâlni în zona de pasageri să stea cu un semn „Casatoreste-te cu mine!“. În plus, puteți cere prietenii pentru a crea un grup de suport - căptușită cu semne, cum ar fi „Nu te căsătorești cu el? E un băiat bun!“. În același timp, pe plăcile de prieteni ar trebui să fie o săgeată îndreptată spre mire.

Poate că vă place să fie în public? În acest caz, propunerea de căsătorie pe care costum, de exemplu, un club de karaoke. La microfon, puteți spune doamna inimii cuvântul cel mai prețuite.

Nu-i rău în cazul în care dumneavoastră preferat care trăiesc la parter. Puteți veni în seara sub fereastra ei cu prietenii, cântă cu un cântec romantic chitara, recita poezii. Sau invita, de exemplu, un muzician profesionist pentru acompaniament muzical de moment solemn.

Nu este nevoie să aibă o imaginație nebună de a cuceri iubit și impresiona propunerea de căsătorie creativă. Trebuie doar să cum să gândească la fel ca iubitul tau in locuri publice este, ce place să facă, ce vise. După analiza obținut cu atenție „dosar“, probabil ați venit cu opțiunea dorită. Sau să profite de sfaturile noastre.

Alte articole de interes:

Exprimă-ți părerea