Reguli crabi conținut în casa, toate acvariu și locuitorii săi

Reguli crabi conținut în casa, toate acvariu și locuitorii săi

Eu cred că citiți acest material înainte de a merge să cumpere crab, dar nu și atunci când este adus acasă de la magazin pentru animale de companie. De multe ori, văzând pe cineva - un deliciu acestui membru mic și minunat al familiei de crustacee, aproape în fiecare vânzător în grabă să ne convingă că este perfect obține, împreună cu ceilalți locuitori ai acvariu si nu ne aduce o mică problemă.Și când am adus acasă de cumpărare, vom începe pentru a vedea articolele de pe Internet și du-te la diferite forumuri. Se întâmplă aproape întotdeauna. Dar eu sunt mai înclinați la opțiunea atunci când informațiile inițiale de vedere cu privire la viitor pentru animale de companie și de pregătirea mediului confortabil pentru existența sa.

crabi Compatibilitate.

Există o opinie că merită să cumpere mai multe persoane dintr-o dată, pentru că singur și plictisit de crab este inactiv, lent. Toate aceste invenții. Crabi masculi, ca masculii de orice fel, intotdeauna proteja bunurile lor. Dacă vedeți un om, ei întotdeauna luptă pentru putere, pentru produsele alimentare, pentru femelele, și așa mai departe. In aceste lupte, își pierd adesea membrele lor pe teritoriul său. Dar nu vă faceți griji, ei vor crește din nou în timpul molting. Într-un acvariu poate conține o pereche (masculin și feminin), dar nu așteptați pentru posteritate: reprezentanții crustaceele nu se reproduc în captivitate.

Există mai multe semne prin care se poate distinge între bărbați și femei:

  1. Notă burta crab sau abdomen. Dacă este o - în fața ta de sex feminin, în cazul în care îngust - de sex masculin.
  2. Masculii sunt întotdeauna mai mari și mai strălucitoare decât femelele.

Care ar trebui să fie de origine pentru crab.

Acvariul ar trebui să fie făcut aquaterrarium ca crabi pentru o viață confortabilă necesită nu numai apă, ci și terenuri. Anumite tipuri de crabi în majoritatea timpului stând în apă, dar sunt cei care prefera uscat. Lămpile trebuie să fie amplasate astfel încât terenul abia încălzit de ei.

Reguli de conținut de crab.

Se toarnă în apă într-un recipient la o înălțime de 10-15 cm. Se adaugă sare de mare in ea (la containerul în 10 litri de apă va fi suficientă 1 lingura). Pentru o locuință confortabilă crabi au nevoie de o apă alcalină rigidă și ar trebui să fie foarte clar. Pentru a realiza acest lucru, deoarece solul poate fi folosit chips-uri de coral. Este de asemenea posibil de a gestiona nisip grosier simplu (grosime de aproximativ 5 cm). Nu așezați în obstacole aquaterrarium. Ele se pot schimba nivelul de confort de aciditate pentru crabi. Pentru a menține apa curată, trebuie să instalați un filtru special.Pentru apa nu rămâne în deșeuri organice, este necesar să se schimbe aproximativ 25% din volumul total de apă și de curățare a solului transporta. Acest lucru ar trebui făcut aproximativ o dată pe săptămână. Temperatura optimă a apei din rezervor trebuie să rămână la 22-25 ° C, nivelul pH-ului trebuie să fie strict mai mare decât 7, duritatea apei - nu mai mică de 10. Dacă toate aceste condiții de crab se va simți confortabil. Rezervorul poate fi, de asemenea, o instalație. De exemplu, puteți utiliza feriga Thai sau Moss. Se potrivește orice plantă care poate rezista la un nivel al apei de salinitate în 3-3.5 ppm. Nu mai puțin de 1/3 din întreaga suprafață rezervor trebuie să fie uscat. Este posibil să se construiască din pietre.

Crabii sunt adăposturi foarte populare, unde se ascund de la prea multă atenție și poate chiar să se tarasc acolo cu alimente și se bucure de ea. Ziua de crab poate fi inactiv din cauza faptului că el a fost într-un loc nou de la sine, dar dacă stingi luminile, se va explora teritoriul său. Acvariul ar trebui să fie acoperit cu un capac, deoarece crab fire de echipamente pot folosi cu pricepere pentru a urca dincolo de acvariu și plimbare prin apartament. Pentru a-l găsi, lăsați un vas mic de apă la îndemână, și a scăpat de crab trebuie să existe.

Cum să se hrănească crab.

Ca pelete alimentare de bază pot fi utilizate pentru pești de acvariu. Consumul de crab în felul următor: el ia alimente cu unul sau cu două gheare și o aduce la gură. Crabi în preferința alimentară a plantelor și de alimente de origine animală, carne de pui, carne, fructe de mare, fructe. De asemenea, ele pot fi hrănite orice legume, cu excepția cartofilor, prefiert anterior sau un pic de bucătari lor. Când hrănire, ține cont de faptul că hrana pentru animale este doar 1/3 parte din dieta lor. Crabii sunt foarte mândru de mâncare vegetariană, așa că ar trebui să le dea mai des frunzele diferitelor plante, cum ar fi urzica, papadie sau salata (anterior, acestea ar trebui să fie opărite). Dacă nu doriți să postească poluarea apei, este mai bine să se hrănească crab pe uscat.

Ca toate crustacee, crabi naparleasca. Animalele de acest tip nu există schelet intern, care este de obicei atașat mușchilor și organelor interne. Schelet pentru ei este carapace protectoare (care este în esență un capac chitinous). Molting îi ajută să crească în dimensiune: să ia de pe piele vechi și pentru a construi unul nou. În crab corpul său trebuie să acumuleze o anumită rezervă de nutrienți pentru a începe vărsare. Pentru a face acest lucru, puteți hrăni alimente speciale, care este bogat in calciu, sau să dea coji de ouă zdrobite.

Acum, magazinele de animale de companie vă puteți cumpăra următoarele tipuri de crabi:

  1. Mangrove (roșu) crab - este una dintre cele mai mici și mai ieftine forme, care pot fi achiziționate;
  2. Rainbow crab (este foarte frumos, dar este extrem de dificil în captivitate pentru a crea condițiile pentru o viață confortabilă);
  3. Geterotelfuza soarta sau de apă dulce de crab (prefera apa la terenuri nu este necesar).

În tratamentul crabilor nu pot utiliza medicamente care conțin contaminanți din metal, deoarece acestea nu le pot tolera. Apa poate fi adăugată la o varietate de medicamente (de obicei, despre doza puteți citi în manualul), care sunt necesare pentru prevenirea bolilor, în special bacteriene (cele mai cunoscute Melafix). La domiciliu terarii trăiesc crabi, de obicei, doar 3-4 ani.