Redarea cu culori turturi

Redarea cu culori „Țurțuri“. Aflați pentru a desena un triunghi cu colțurile rotunjite.

Ia o foaie de hârtie colorată albastru, albastru închis sau violet în culori, pot fi vopsite în acuarelă de unul singur (imagine, apoi obține o brichetă, transparent și aer). Pentru desen turturi ei înșiși au nevoie: guașă alb și perii de diferite grosimi.Să acorde o atenție la copilul pe care turturi sunt groase și subțiri, scurt și lung. Baza de sub acoperișul țurțuri late, iar apoi sloi de gheață devine din ce în ce mai îngustă. turturi groase mai ușor de vopsea cu o perie larg și subțire - înguste.

Marginea foii este luată ca acoperiș și, luând o perie groasă trage un sloi cu o margine. Deseneaza-l sub forma unui triunghi lung. Țurțure nu trebuie să ocupe mai mult de jumătate din foaie. Apoi, ia o pensula fina si, de asemenea, trage un sloi subțire și scurt, etc. la cererea copilului.Redarea cu culori turturi

A doua metodă: o foaie de hârtie albă pe guașă perie fină remiză gard grosimi inegale. Apoi luăm grosimea medie a pensulei și vopsea de gard guașă alb.

Redarea cu culori turturi

Sub turturi vopsea picături care decurg din acestea. Picăturile pot fi trase cu o perie, ținându-l pe foaia si usor de ridicat, sau muguri de bumbac.

Redarea cu culori „Țurțuri“. În afară de triunghiuri predau și copilul pentru a trage linie în zig-zag inseparabil lung.

Redarea cu culori turturi

Posts Related