Recuperarea în urma unui accident vascular cerebral în condiții de acasă de vorbire, memorie

Recuperarea în urma unui accident vascular cerebral în condiții de acasă de vorbire, memorie
Stroke - o încălcare acută a circulației cerebrale, care apare pe fondul bolilor cardiovasculare și a altor. De exemplu, ateroscleroza este adesea cauzata de un accident vascular cerebral.Accident vascular cerebral, de tip ischemic este cel mai adesea rezultatul unei constricție sau blocarea arterelor, care sunt responsabile pentru puterea creierului.

Ca urmare a lipsei de celule ale creierului nutriție adecvată mor. O astfel de stare se numește infarct cerebral.

accident vascular cerebral ischemic se dezvoltă treptat, ceea ce face posibil cât mai curând posibil, pentru a vedea un medic și de a începe tratamentul.

Dar încă nu va salva un om dintr-un cheag de sânge, care se închide din ce în ce lumenul vasului și conduce la perturbarea aprovizionării a celulelor creierului.

Din cauza lipsei de alimentare cu energie a opri de lucru întregi zone ale creierului, pentru acest motiv, deranjat coordonarea mișcărilor, vorbire, vedere, și poate veni o paralizie completă a membrelor.

In accident vascular cerebral hemoragic este sângerare la nivelul creierului, sub carapacea lui și în ventricule lui. În 80% din cazuri de boala - o consecinta a hipertensiunii arteriale. Acesta este cel mai periculos tip de accident vascular cerebral.

Principalii factori care duc la boala - pereții subțiri ai vaselor de sange si cresterea presiunii in interiorul vaselor. Cel mai adesea, accident vascular cerebral hemoragic este cauzata de stres, o persoană foarte nervos și supărat.

Sau, după efort fizic, care creste de asemenea, circulația sângelui.

Accident vascular cerebral - o boala care este o urgență medicală. Necroza celulelor creierului duce la diverse tulburări neurologice.

Pe scurt despre simptomele

În funcție de tipul de accident vascular cerebral inițial boala insotita de simptome:

 • amețeli;
  Recuperarea în urma unui accident vascular cerebral în condiții de acasă de vorbire, memorie
 • slăbiciune;
 • pierderea conștienței;
 • comă;
 • respirație puternică;
 • vărsături;
 • dureri de cap.

Simptomele pot fi pronunțate și nu așa, depinde de cât de grav afectată circulația creierelor și în cazul în care este localizată.

tulburări neurologice

pentru accident vascular cerebral poate dezvolta în trei variante - favorabile (în cazul în care conștiința se întoarce la pacient în câteva ore), intermitent și greu (în cazul în care conștiința se întoarce după câteva zile după un accident vascular cerebral, sau mai mult).

În cazul în care un accident vascular cerebral se dezvoltă în scenariul favorabil, există un procent mare de probabilitate de a restabili functiile creierului care au fost încălcate din cauza unei boli.

Opțiunea intermitentă oferă, de asemenea, speranță pentru recuperarea aproape toate funcțiile creierului.

Dar, în acest caz, o persoană care se încadrează într-o zonă de risc de accident vascular cerebral recurente, deoarece există o posibilitate de apariție a bolilor care nu existau înainte.

De exemplu, pneumonie, boli de inima. În cazul în care cursa progresivă se dezvoltă exemplu de realizare, în cazul în care boala este însoțită de creșterea simptomelor și poate fi fatală.

Accident vascular cerebral implică adesea astfel de tulburări neurologice:

 • paralizie totală sau parțială;
 • pierderea de vorbire sau de apariția unor defecte de vorbire;
 • vedere încețoșată;
 • pierderea auzului;
 • pierderi de memorie.

Consecințele pe care le aduce un accident vascular cerebral, nu poate fi evitată.

Dar, cu un oarecare efort, puteți restabili parțial sau complet încălcări care au apărut din cauza bolii.Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de timp pentru a diagnostica apariția de accident vascular cerebral, pentru a oferi asistență medicală unei persoane, de reabilitare.

Măsuri complexe de reabilitare

Recuperarea în urma unui accident vascular cerebral la domiciliu include un set de măsuri care trebuie să le efectueze în mod sistematic.

Recuperarea în urma unui accident vascular cerebral în condiții de acasă de vorbire, memorie
Într-o anumită măsură, viața de după accident vascular cerebral este ca fază incipientă, ca oameni re-învăța să meargă, să vorbească, să dețină o lingură, furculiță, etc.

Politica de reabilitare depinde de ceea ce efectele corpului a provocat un accident vascular cerebral. În fiecare zi, pacientul ar trebui să facă exerciții, mersul pe jos în stradă.

Mersul pe jos este nevoie pentru a efectua într-un ritm lent, ceea ce face periodic se oprește să se odihnească.

Activitatea fizică și exercițiile fizice

Exercitarea. că pacientul poate face, numește medicul.

Pentru o dezvoltare mai completă a mușchilor, puteți utiliza simulatorul, dacă este posibil, este necesar să se cumpere.

De masaj pentru a ajuta

restabilește Remarcabil funcția motorie de masaj corporal.

se poate face un specialist, care poate fi invitat la domiciliu.

Rudele pot afla, de asemenea, tehnica de masaj si, astfel, ajuta pacientul recupera.

Organizarea locațiilor de agrement

În cazul în care pacientul este paralizat, trebuie sa ai grija de leziuni pat. In fiecare zi, trebuie să aerisiți camera în care trăiește pacientul.

În camera de o persoană care a avut un accident vascular cerebral, ar trebui să fie un clopot, cu care se va putea, în orice moment pentru a cere ajutor.

Recuperarea în urma unui accident vascular cerebral în condiții de acasă de vorbire, memorie

Fie trebuie să vină cu un alt mod de a obține pacientul a avut o aventură cu „ajutoare lui.“

În cazul în care pacientul se poate deplasa, astfel încât aveți nevoie pentru a aranja mobila in camera lui, astfel încât în ​​toamna, el nu este mult accidentat.

În camera pacientului trebuie sa fie scaunul de la care se pot obține cu ușurință.

Dieta, de asemenea, ar trebui să fie specială, pentru că el are nevoie de puterea de a recupera.

Restaurare de memorie

În cazul în care o persoană și-a pierdut memoria din cauza bolii, este necesar să se efectueze tot felul de acțiuni pentru a restabili.

Medicul va prescrie medicamente pentru a spori de memorie, care trebuie să fie luate în conformitate cu recomandările. Pentru formarea de memorie aveți nevoie pentru a rezolva puzzle-uri, rezolva puzzle-uri și să învețe poezii.

În primul rând, puteți încerca să vă amintiți oferta, atunci strofă. Treptat, necesitatea de a crește cantitatea de material care trebuie să fie memorat. Puteți aminti ziua cu un bolnav, cum a fost ziua ta.

Recuperarea în urma unui accident vascular cerebral în condiții de acasă de vorbire, memorie
Mai multe informații despre ceea ce un accident vascular cerebral hemoragic, puteți găsi în articolul nostru. În ea veți găsi metode de tratament și de prevenire a bolilor.

De ce de recuperare discurs după accident vascular cerebral necesită o abordare individuală, în fiecare caz? Tehnici și sfaturi.

Restaurarea funcției de vorbire

Cele mai multe dintre persoanele care au suferit un accident vascular cerebral, pierde capacitatea de a vorbirii. Acesta este cel mai adesea asociat cu leziuni la zona creierului care controleaza vorbirea.

Pentru a restabili discurs după accident vascular cerebral au nevoie pentru a vedea un logoped care va oferi consiliere cu privire la reabilitarea în continuare la domiciliu. În cazul în care pacientul nu vorbește și crezi că pur și simplu nu înțeleg, nu se opresc pentru a discuta cu el.

Rolul dvs. în reabilitarea lui este foarte importantă. Dacă comunice în mod regulat cu pacientul, el va încerca să vorbească cu tine și în cele din urmă va începe să spună câteva cuvinte, și în cele din urmă propoziții.

fundal psihologic

Recuperarea de la accident vascular cerebral poate dura o lungă perioadă de timp, astfel încât lucrul cel mai important pentru pacient și familia sa - să fie pacient și să încerce să pună în aplicare toate măsurile care sunt necesare pentru reabilitare.

Dupa un accident vascular cerebral, multi pacienti observat sindrom astenic-depresiv. Din cauza acestui fapt, o persoană poate fi fără sentiment, el poate lipsi dorința de a face exercițiile și masaj.

Recuperarea în urma unui accident vascular cerebral în condiții de acasă de vorbire, memorie
Familia de sprijin este foarte important pentru pacient.

Acestea ar trebui să încurajeze persoana care să-l adapteze la un rezultat pozitiv. Persoana bolnavă este predispus la apatie și iritabilitate, boala este încă nimeni nu este fericit cu. Prin urmare, astfel de oameni au nevoie de sprijin ca oricine.

Că nu a existat nici un accident vascular cerebral recurente, este necesar să se efectueze toate măsurile de reabilitare. Este necesar să normalizarea tensiunii arteriale, respectați dieta corectă și nu au obiceiuri proaste.

Desigur, cel mai bine este sa mananci carne slaba, fructe si legume. Legume promova scaun normal. Dacă o persoană este situată, se întâmplă organe atât de stagnare la nivelul bazinului.

Prin urmare, aceasta are nevoie de produse care îmbunătățesc motilitatea intestinală.

Reabilitare după accident vascular cerebral - un proces care necesită costuri morale materiale și. Deci, trebuie să tune în faptul că nu va fi ușor. Dar credința într-un rezultat pozitiv ar trebui să fie întotdeauna prezent.