Realizarea pisica alege „apartamente“ confortabile

Realizarea pisica alege „apartamente“ confortabile

Realizarea pisica ar trebui să fie în arsenalul fiecărui proprietar. Chiar dacă pitomitsy nu părăsește niciodată casa, box va avea nevoie pentru a vizita clinica veterinara. Realizarea indispensabil în excursie la țară sau la expoziție. Dar ceea ce un operator de transport pentru pisici satisface mai bine cerințele de mreană cerințe și ușor de operat posibil?Există mai multe modele perenosok diferite forme, realizate din materiale diferite și destinate pentru scopuri diferite. De exemplu, un purtător de plastic pentru pisici este potrivit pentru transportul de animale de companie în mașină, sac de compact este la îndemână dacă aveți nevoie pentru a transporta o pisica pentru o distanță scurtă pe jos, rucsac indispensabil în timp ce drumetii pe natura. Prin urmare, noi trebuie să stabilească mai întâi în ce scop este specific modelului.

Este la fel de important pentru a determina funcționalitatea și calitatea, precum și modul de a alege operatorul de transport pentru pisici, foarte ușor de utilizat, nu este atât de simplu. Tu nu ar trebui să fie ispitit de prețul scăzut al produsului, la fel de bun suport pentru pisici va dura mai mulți ani, dar pentru că puteți cumpăra un lucru scump, fără să se teamă că banii vor fi irosite. În cazul în care modelele prezentate nu sunt „agăța“ ochi, la sfârșitul acestui articol, vă vom arăta cum să coase un operator de transport pentru pisici asupra parametrilor individuali.

Să fim sinceri: genți de mână elegant să ofere mai multă bucurie-proprietar al femeilor la modă decât pisicile. Găsiți un portabilitate confortabil stil ca genți de obicei, aproape imposibil. Chestia asta este prea aspră, și nu respirabil, în partea de jos este prea îngust sau moale (nu țineți greutatea unei pisici, apleaca), ochelarii de vedere sunt prea mici. Prin urmare, geantă de transport pentru pisici - opțiune pentru a merge la magazin pentru animale de companie sau clinica veterinară, situat în apropiere de casa.

Realizarea pisica alege „apartamente“ confortabile

Realizarea pisica alege „apartamente“ confortabile

Realizarea pisica alege „apartamente“ confortabile

Vara sac plin de farmec care transportă pisica se transformă într-o seră sufocantă, dar în sezonul ploios picăturile de apă nu ajunge înăuntru. Contra: nu pot fi spălate, este de dorit să nu utilizați agenți de curățare, saltea nu pune (sau mototolită, sau de a lua prea mult spațiu). Pro: puteți merge la în cazul în care pisicile nu sunt permise, închise ferestrele de vizualizare în buzunare existente pot pune cele mai necesare, astfel încât să ia un al doilea sac, au pentru ei înșiși, nu trebuie să.

Care transportă cort sau sac de schelet

Dar pisica de transport moale cu cadru încorporat sau ziduri groase făcute special pentru comoditatea de „pasageri“. Alegerea unui „cort“, este important să se evalueze calitatea cadrului, aplicând o presiune ușoară a pereților: punga ar trebui să se aplece un pic, și apoi să ia forma originală. În cazul în care cusăturile sunt întărite cu „oase“ de plastic, este necesar să se aplece tija pentru a asigura flexibilitatea.

Realizarea pisica alege „apartamente“ confortabile

Standard „cort“, perfect pentru orice calatorie. Dar nu suficient de ventilație.

Realizarea pisica alege „apartamente“ confortabile

culoare argintiu model - ideal pentru a transporta pisici în avion. Pereții laterali și fundul păstrează forma lor perfect, mânerul este prevăzut cu o priză confortabilă pentru o operare confortabila, dar principalul lucru - transport se deschide din partea de sus, iar partea superioară - plasă transparentă, prin care este convenabil pentru a viziona pitomitsy (nu trebuie să se aplece în mod constant în jos pentru a vedea cum se simte pisica) . Da, și pisica foarte relaxat, deoarece se poate vedea în mod continuu fața proprietarului.

Realizarea pisica alege „apartamente“ confortabile

Dar o astfel de pisică de transport moale, poate fi luat oriunde: pereții de fund suficient de larg și puternic să păstreze forma lor, dar nu țineți apăsată tasta pitomitsy. În plus față de ochiuri în partea de sus, există o fereastră laterală. Două mânere - perfectă, puteți închide geanta pe umăr. Încântæ buzunar încăpătoare, dar lipsa unei ferestre laterale mare deprimant (dar în cazul în care nu este fierbinte, iar acest lucru este suficient de ventilație).Unele modele au un built-in saci de cadru partiție pânză, care poate fi îndepărtată sau stânga - se dovedește a transporta două pisici. În cazul în care animalele de companie sunt prietenos, partiția poate fi compensate. Plus o astfel perenosok - greutate redusa, ceea ce este important atunci când trebuie să efectueze două pisici într-o singură mână.

cutie de plastic

Răspunzând la o întrebare, care transporta mai bine pentru pisici, cei mai mulți proprietari spun. „Desigur, plasticul“ Și acesta este adevărul. Cat se simte în siguranță ca pereți solizi proteja în mod eficient de la contactul accidental. Serviciul perenosok din material plastic pe termen lung este practic nelimitată, acestea sunt ușor să se spele și uscate, în interior puteți pune covor. Minus doar un singur - o cutie de voluminos este incomod pentru a transporta. Dar, în ciuda dimensiunii, suport din plastic pentru pisici este aproape la fiecare proprietar, așa cum este universal: puteți face o excursie, și să aducă o plimbare pentru animale de companie și du-te la veterinar.

Realizarea pisica alege „apartamente“ confortabile

Realizarea pisica alege „apartamente“ confortabile

suport plastic excelent pentru pisici: ventilație maximă, deschiderea superioară, usa metalica. Această casetă poate lua un avion sau tren.

Geantă de transport pentru pisici este indispensabilă, în cazul în care proprietarul călătorește neînsoțit: mâinile sunt libere, nu trebuie să caute un loc unde să pună cutia. Minus: scuturare perceptibil, care va aduce o mulțime de neplăceri pisică nervoasă.

Realizarea pisica alege „apartamente“ confortabile

geantă de transport confortabil pentru pisici, echipat cu o curea care nu dă rucsac să se legene. Pro: buzunar încăpător, ferestre mari de ventilație de pe părțile laterale. Fereastra din spate nu este prezent, dar nu este nevoie specială, pentru că pisica ședinței lateral, botul rotit la una dintre ferestrele laterale. Ventilația este suficientă, deoarece geamurile laterale mari.

Realizarea pisica alege „apartamente“ confortabile

Efectuarea Cat pe roți confortabile, în timpul călătoriilor lungi pe mijloacele de transport public, atunci când trebuie să meargă mult la gară sau aeroport. De fapt - aproape o valiza, dar cu ferestre pentru ventilație. Atunci când alegeți un operator de transport, ar trebui să acorde o atenție la calitatea roților (nu se lipesc, „float“ în mână, scârțâit). Mânerul trebuie să fie confortabil să se întindă în mâna lui. Deoarece pentru pisici purtător SEW, echipat cu roți și un suport mult mai complicat decât de obicei sac-purtător, prețul unui astfel de „accesorii Mobile“ este impresionant, dar confortul este în valoare de ea. Modelul din fotografie este un miracol: mânerul este îndepărtat, și care transportă pe roți se transformă într-un rucsac, care poate fi purtat pe spate sau transporta în mână. Da, și scaunul este atașat! Continuand roți sunt ambele standard si dublu.

coș de răchită pentru transportul de pisici potrivite pentru mersul pe jos în aer liber și Nedalniy de călătorie pe un transport personal și oraș (avion sau tren cu caseta nu se poate admite). Contra: pisicile place să mestece pe barele nu pot fi umeziți cu apă din abundență, este dificil de curățat fecale sau voma (și incidente similare cu pisici calatoare se întâmplă de multe ori). Pro: materiale ecologice, fără miros de produse chimice (care este foarte important pentru pisica), bine ventilat.

Realizarea pisica alege „apartamente“ confortabile

Realizarea pisica alege „apartamente“ confortabile

Dacă ușa de metal poate fi în măsură să ia pisica în cabină.

Realizarea cușcă de metal pentru pisici este ideală în timpul călătoriilor lungi pe orice transport. Această portabilitate poate fi luat în cabină, acoperit cu o cutie de pătură, sau trimis la compartimentul de bagaje, dacă nu intenționează să efectueze o pisica ca un bagaj. Contra: nu stea afara in sezonul rece sau ploios, în căldura de pisica supraîncălzi repede, dacă nu acoperiți lumina pânză caseta de lumină, o mulțime de greutate. Pro: ușor să se spele, nici o deformare, ventilație excelentă și de revizuire, puteți pune saltea, și o cantitate suficientă chiar și pus într-un vas cu apă.

Realizarea pisica alege „apartamente“ confortabile

pentru needlewomen

operator de transport convenabil și de încredere pentru pisici, cu propriile lor mâini - nu este o sarcină ușoară. Va oferim opțiune rentabilă cu o pungă moale pentru călătorie în transportul public și mersul pe jos.

  • tesatura care isi pastreaza forma bine. Sau trei tipuri de tesatura pentru piese multistrat (linie, carcasă și țesături decorative);
  • fulgere;
  • o bucată de plastic sau alt material rigid pentru a consolida partea de jos;
  • material moale pentru căptușirea partea interioară a bazei, de exemplu, un strat de spumă de cauciuc. Puteți coase căptușelii la Velcro, care va fi atașată o saltea detașabilă;
  • ochiurilor de plasă pentru ferestre, care este extrem de transparentă și nu împiedică revizuire a aerului;
  • curele pentru fabricarea manere, cârlige și inele pentru fixarea unui mâner lung (opțional, desigur), catarama din plastic (ca rucsaci) pentru fixarea lungimii mânerului.

Realizarea pisica alege „apartamente“ confortabile

Realizarea pisica alege „apartamente“ confortabile

Realizarea pisica cu mâinile sale este un avantaj semnificativ față de produsele finite - se poate calcula perfect dimensiunea pungii. Deci, nu uitați să măsoare pisica: înălțimea, lungimea și lățimea piept trunchiului. Adăugați câțiva centimetri pentru confort, deoarece pitomitsy nu ar trebui să se simtă ca un prizonier.

Bottom - element rectangular format din trei straturi (de linie, siding și cadru cusute). perete lat - un dreptunghi pliat. Părțile laterale - condiționat, în piese triunghiulare cu vârf teșit. Bag va triunghiular lateral, care este conic, astfel încât înălțimea și lățimea ar trebui să fie de așa natură încât pisica nu este odihnit capul în spațiul îngust.

De cusut: cea mai mare parte pliată în jumătate și coase punga la partea de jos pe ambele părți. Apoi coase unul dintre pereții laterali. Un al doilea perete lateral coase numai la bază, iar perimetrul este cusut cu fermoar - obține usi pliante. Bag este gata, rămâne pentru a adăuga pix și decora produsul pe placul dumneavoastră. Se pare transportă un model similar: