rase de pisici negre

Exista peste 250 de combinații de culori pisica, dar că pisicile negre sunt populare și întotdeauna interesant. blană și ochi de culori contrastante negru lucios și strălucitor atrage ochiul și să rămână mult timp în memorie. Interesul pentru animale și este cauzată de mistica pe care le învăluie încă din cele mai vechi timpuri, dar pentru același motiv mulți oameni se tem inutil de pisici negre.Originile pisici negre

Acasă la pisicile de culoare negru considera Fenicia - o țară situată pe coasta mediteraneană. Era acolo, pe culoarea galben animal are primul pisoi negru, destul de accident - fără ajutorul de selecție și de selecție artificială.

De ce pisicile de lână neagră

Culoarea părului Cat depinde de un set de cromozomi, au trecut părinții ei. Cel mai frecvent întâlnite în ADN-ul de cromozomi de galben si negru. Natura acestei culori ajută pisica să se strecoare până la pradă. Dar, ca urmare a esecului sau genetice mutatii, pisica poate obține numai cromozom responsabil pentru culoarea neagră a tatălui și a mamei. De aceea, părinții și colorate cu dungi pot transforma „întuneric“ urmași.

Cat rase de culoare neagră

Culoarea Coat este permisă în standardele în mai mult de 20 de rase de pisici. Numai rasa exclusiv în negru este Bombay - „pantera in miniatura“ Parul scurt si neted, cu o îngrijire adecvată, ea strălucește și strălucește în soare. Și, în combinație cu rari, ochii rotunzi piercing galben, reprezentanții rasei nu vor lăsa pe nimeni indiferent.

American Bobtail, în ciuda faptului că cele mai multe dintre rasa au o culoare cu două sau trei culori, recent, mai multe și mai frecvente Bobtail negru. Combinația dintre coada scurtă iepurelui și blana lunga, deasa dă aspectul neobișnuit și interesant american Bobtail.

British Shorthair sau par lung - musculare, dens, cu blana moale de pluș. reprezentanții rasa au un caracter englezesc adevărat - un discret, discret și autosuficientă. blana de culoare negru este cel mai bun completează imaginea.rase de pisici negre

pisica persana are raspushonnoy nu este adiacent la haina corpului. Culoare Negru este considerat cel mai clasic și cel mai vechi.

rase de pisici negre

Sphynx nu are nici un fir de păr, de culoare saturate atât de întuneric nu, dar semnul distinctiv al sfincșilor este jenti negre buzele, urechile și culoarea întunecată a labelor.

rase de pisici negre

Maine Coon au devenit foarte popular datorită sale ușor de a merge, natura iubitoare de pace și de dimensiuni neobișnuit de mari și întuneric Coon pur și simplu superb Maine.

rase de pisici negre

Cornish Rex - animal înalt și subțire, acoperite cu par cret. Culoarea negru arata deosebit de original, dar sunt extrem de rare.

rase de pisici negre

Manx, conform legendei, în timpul potopului a ratat arca, dar în ultimul moment încă alunecat prin ușa deschisă. Ușa se trânti și animalul lăsat fără coadă, și a existat o rasa tailless Manx.

rase de pisici negre

Natura pisicilor negre

pisicile negre sunt foarte activi și indiscret. In copilarie si adolescenta, ei sunt gata să se joace cu orice obiect - de la covor la candelabre. Crescând și mai inteligent, animalele își dau seama că sunt vânători și începe de vânătoare pentru muște, razele solare si picioare umane.

Este imposibil de a identifica orice pisici comune, în special de netăgăduit negru - de fapt, toate pisicile, ca si oamenii, sunt diferite. Imprevizibil, misterios și grațios, ei să prindă rădăcini în orice casă, va fi loial prietenilor și familiei armașilor.

pentru o îngrijire pisică neagră

Condiții de animale de companie de îngrijire miau variază în funcție de lungimea rasa si parul. Cu toate acestea, indiferent de rasa din lână întuneric murdărie slab vizibile, astfel încât aceste animale nu trebuie să fie spălate „cu ochiul liber“, și după o anumită perioadă de timp.

Pentru haina nu-și pierde luciul, este necesar să se asigure o alimentație echilibrată și adecvată a animalului de companie și timpul vychosyvat.