rase de pisici din China

oamenii de știință de cercetare arată că în Asia de pisica dezvoltat in mod natural, nu au fost importate din Occident. Se presupune că, în China, pisicile au fost domesticite în urmă cu 5.500 de ani și au fost membri de familie ai leopardul asiatic.rase de pisici din China Adevărat cunoscute astăzi dacă și modul în care un alb chinezesc. Există zvonuri despre misteriosul rocă Harlequin culoarea negru și alb care amintește de culoare van, dar nici o dovadă a existenței unui arlechin.

rase cunoscute de pisici din China

rase de pisici din China

alb chinezesc

Noua rasa si rare, din cauza China, despre care foarte puține informații. Este cunoscut faptul că aspectul alb chinezesc are similitudini cu Angora turcesc. Printre reprezentanții rasei există persoane cu parul alb, scurt și lung. Animalele de companie sunt bine echilibrate, mijlocii. Lipsa de informații ne face să ne gândim la existența reală a alb chinezesc.China Fold

pisică longhair mitică, trăsături caracteristice care sunt suspendate urechi. China a considerat Fold animale dispărute, și, probabil, nu a existat niciodată, la toate. Etichete animale bazate pe înregistrările de călători, se presupune că pliul a fost rezultatul unei mutații, la fel ca în Scottish Fold la pisoi de gunoi se nasc cu urechi normale și îndoite. Animalele au fost evaluate ca acasă și ca animalele utilizate pentru produsele alimentare. Ultima mențiune pliului din China din 1938. În 1920, chinezii sunt în mod activ încearcă să găsească Fold pisici, t. Pentru a. Iubitorii de animale exotice din Occident a dat naștere cererii, dar de căutare nu a reușit. De atunci, rasa este considerat a fi dispărut.

rase de pisici din China