Rasa de caini din film electronic foto și descrierea

film de trei-parte pentru copii „Aventurile lui Electronics“ de către regizorul Konstantin Bromberg a fost împușcat la Odesa Film Studio în 1979, prima dată publicului l-au văzut în 1980. De atunci, imaginea arătat în mod repetat la televiziune și în cinematografe. Ca atât de des, copiii se încadrează în dragoste cu filme goodies, nu numai la băieți și fete, dar, de asemenea, la animale. În acest film băiat-robotul Electronics a fost un câine-robot de Ressi care a placut publicul nu este mai mică decât electronice. Ce rasa de caine a fost?Câinele din film

rasa de caini din filmul "The Adventures of Electronics" - Airedale. Desi cartea copiilor sovietic scriitor de ficțiune Eugene Veltistova „electronice - băiatul dintr-o valiza“, pe care a fost eliminat filmul, Ressi câine a fost o alta rasa - Terrier negru.

Aparent, Terrier-ul negru de la Odesa nu a fost, și el a fost înlocuit cu cel puțin drăguț Airedale numit Genghis, dar în film a fost numit Ressi - E-Rare Dog Perfect.

băiat electronic de robot a fost creat de un om de știință într-un laborator Gromov în imaginea lui Serghei Syroezhkina. Electronic a scăpat în curând de la creatorul său, și a plecat în căutare de aventură. Asemănarea cu băiatul real a fost atât de puternic încât atunci când robotul a mers în loc la școală, nimeni nu a observat schimbarea.

Unele electronic de timp înlocuit în neglijentă școală Serghei Syroezhkina care a demonstrat rezultate excelente în toate materiile. Dar atunci, când frauda a fost descoperită, am început să folosească talentele lor în alte moduri. Într-o zi, el a reparat mecanisme pentru a stoca jucării și el a fost dat un câine mecanic Ressi. Folosind calitati deosebite de electronice sale, jucării făcute din câine adevărat, câine robot de a înțelege și executa comenzi care electronic ce ia fost înmânat la radio. Fermecător și inteligent Ressi a devenit o adevărată bijuterie a unui film.Ca urmare a fascinanta aventură electronice a rămas la școală, unde a studiat Syroezhkin discipolii săi prototip a dat omul de știință Gromov. Un caine din rasa Airedale a devenit foarte popular în Uniunea Sovietică.

Rasa de caini din film electronic foto și descrierea
Foto Ressi când a fost o jucărie în magazin.

caracteristici rasa

Airedale Gingis a fost ales pentru rolul Ressi nici un accident, câinele aceasta rasa se caracterizeaza prin inteligenta, capacitatea de formare, natura vesel, jucaus. Putem spune că rolul său de câine a jucat strălucit, iar în 1980 a jucat în filmul „Viața și aventurile a patru prieteni“ ca Airedale Bubrik copii.

Ce se poate spune despre acesti caini? Rasa a fost dezvoltat în județul Yorkshire la mijlocul secolului al 19-lea prin încrucișarea unui terrier cu părul roșu, cu engleza veche terrier negru si cafeniu si Otterhound. Înregistrată oficial cu iubitorii de câini naționale Club rasa în 1886.

Airedales au fost folosite pentru vânătoare, în timpul căreia a avut un unu la unu luptă cu animalele de pradă. În plus, câinele trebuie să fi fost pe cont propriu pentru a urmări în jos victima, uciderea ei, aduce gazda.

În timpul primului război mondial, neînfricat Airedales migrarea e-mailului peste linia frontului, servit în Crucea Roșie, răniții și-au ajutat să le transporte de pe câmpul de luptă.

Temperamentul Airedale nu agresiv, dar de multe ori neautorizate. Diferite caine prietenos, incapatanat inteligenta emotionala,, de mare. își dă seama rapid că este necesar pentru a efectua cu ușurință comenzi, dar uneori este nevoie de caracter și ignoră cerințele proprietarului. În același timp, câinele este un prieten loial și un paznic bun. Câine Hardy, capabil de deplasare pe termen lung și rapid de rulare pe teren accidentat. depășește cu ușurință obstacole.

Rasă Descriere: înălțime destul de mare la greaban cap mai mult de 60 de cm, alungite, frumos decorate, maxilare puternice, musculoase, puternic si drept spate, un piept îngust, picioare puternice .. Coada este andocat la o vârstă fragedă.

Și în timp ce Airedale reale frumos cu parul cret strans. Culoarea este diferită în diferite părți - negru pe spate, maro deschis pe picioare, fata si abdomen.

Pentru a menține un aspect prezentabil al câinelui ar trebui să aibă întotdeauna grijă - taie, o baie, pieptene. Airedale bine întreținute și, de fapt, arată ca o jucărie frumos live.