Rasa Cat Nap

Napoleon - o rasa puțin cunoscut de pisici pitice sau korotkolapyh. La fel ca majoritatea celorlalte specii nu sunt prea bine cunoscute, este încă foarte tânăr, dar popularitatea sa este în creștere rapidă, inclusiv în spațiul post-sovietic. Aceasta rasa a fost format prin mijloace artificiale, adică, eforturile de crescători. Pentru îndepărtarea sa incrucisat reprezentanții Exotice, rasa persană și munchkins. Rezultatul a fost o pisica rasa Napoleon.De fapt, Napoleon este o varietate pitic de pisica persana. Numele rasei a fost numit după celebrul împărat al Franței, care nu era foarte înalt. Numele este ascunsă, și un fel de ironie - împăratul Napoleon, potrivit surselor istorice, a fost frică de pisici.

Rasa Cat Nap
Napoleon pisicile din rasa.

Informații istorice despre napoleon pisicile din rasa

Părintele Napoleon pisicile din rasa devin munchkins care au văzut amelioratorului a fost reproducere câini.

Și apoi a decis să creeze o rasă, ai cărei membri ar avea aceeași valoare indiferent de lungimea picioarelor lor. Cu alte cuvinte, pisica, pe care a vrut să creeze a trebuit să aibă o serie de alte caracteristici atractive cum ar fi o blană frumoasă și pufos și atingând fața sa. În această perioadă el a decis să treacă între o pisică persană și Munchkin.

Rasa Cat Nap
Este posibil ca aceste pisici drăguț nu ar fi frică chiar și de tiz lor - împăratul Napoleon.

A fost nevoie de mult timp și efort și au fost în cele din urmă retrase pisicile cu aparența că el a vrut să vadă. Cu toate acestea, pentru a sărbători victoria era încă prea devreme, pentru că atunci Dzho Smit întâlnit cu rezistență de la organizațiile de feline care nu au vrut să accepte rezultatul muncii sale ca o noua rasa de pisici. Este el rupt, și el sa oprit de reproducție de muncă, castrați și a vândut animalele lor de companie. În plus, el a distrus toate înregistrările sale și, jignit, sa îndepărtat de reproducere a pisicilor și feline din organizații.

Într-o anumită etapă, însăși supraviețuirea rasei Napoleon a fost pusă la îndoială.

Rasa Cat Nap
Marmura Shorthair Napoleon.

În țara noastră, de asemenea, a început să arate interes în aceasta rasa. Acum, în România, chiar au o pepinieră de Napoleon. Oricum, București și Voronezh este un oraș în cazul în care pentru a cumpăra pisica rasa reală a lui Napoleon. Și judecând după faptul că pisica rasa Napoleon devine din ce în ce mai subiectul de discuție în cercul de iubitori ai acestor animale, putem presupune că, în viitor, Napoleon va deveni foarte popular în România rasa.

Rasa Cat Nap
Greu de crezut că acest lucru nu este un pisoi si un adult Napoleon.

Natura și hrăni Napoleon rasa

Cat Nap rasa este animal foarte de încredere, care face o impresie foarte puternică de lipsă totală de agresiune, sensibilitate și moliciune. pisoi Napoleon care au nevoie de îngrijire și dragoste, dar ei înșiși sunt dispuși să dăruiască iubire pentru toată lumea. Ele arată o răbdare uimitoare cu farse copilărești și le permite să se joace cu aproape arbitrar: stivuite în căruț, înfășarea și strângeți. Pentru locuri si oameni noi se obisnuiesc foarte repede, iar în cazul în care câinele rămâne fidel stăpânului său pentru viață.Napoleon este una dintre pisici cele mai liniștite și fermecătoare.

Grija lui Napoleon fundamental diferit de grija persanilor și exotice, și o atenție deosebită trebuie acordată copii de tip persan numai cu părul lung, care au nevoie pieptănarea mai frecvente.

Rasa Cat Nap
Greutate pisica adulta rasa Napoleon nu depășește două kilograme.

Complexitatea creștere și destul de mici Napoleoni populației în mod natural a condus la faptul că prețul este suficient de mare, pisici Napoleon. Din păcate, trecerea perșii și Munchkins duce adesea la pisoi nascuti cu diverse defecte și vicii, din cauza specifice, genetica „obraznic“ perșilor. Prin urmare, pentru a se asigura că producătorii au fost alese în mod corect, este necesar să-și petreacă un efort considerabil, nu de numărare faptul că aveți nevoie de o foarte bună înțelegere a genealogia ambii potențiali părinți.

Cost-Napoleon pisoi poate ajunge până la două mii de dolari.

Preț Cat Nap nu sunt destinate reproducerii poate varia de la cinci sute la două mii de dolari, in functie de rasa de calitățile de animale. Prețul unui pisoi este invers proporțională cu dimensiunea sa, adică, animalele miniaturale, mai scump va costa. Cu toate că, în cele din urmă, cuvântul final va fi pentru ameliorator, care ar trebui să stabilească posibilitatea unor relații mai prietenoase. Din moment ce sănătatea lui Napoleon este destul de capricioasă, sfaturi de ameliorator pot fi de mare ajutor.

Rasa Cat Nap
Cat-Nap poate face parte dintr-un aranjament floral.

Aspect pisici Napoleon. Foto.

Principalul lucru este diferența dintre o rasa de pisici Napoleon din alte rase - este dimensiunea lor mică. Adultul din aceasta rasa are dimensiuni care corespund dimensiunilor de șase corcitură pisoi. Greutate Napoleon adult este de aproximativ două kilograme. Și aspectul compact, nu numai korotkolapye ci dlinnolapye Napoleon.

Rasa Cat Nap
Alb pisica rasa Napoleon aproape de trandafir alb arata grozav.

În general, Napoleon arata ca un scurt-picioare Percy, care a moștenit membrele scurte doar Munchkin. Cap de formă Napoleon în deplină concordanță (cel puțin în mod ideal) standard de pisica persana clasica, cu alte cuvinte, acestea nu ar trebui să fie la fel de cârn ca persani moderne. Și le-bot, chiar dacă este scurt, dar nu în măsura în care turtit ca perșii.

Rasa Cat Nap
Acest Prichindelul nu poate, dar evoca emoție.

Dacă te uiți la o fotografie pisica rasa Napoleon, putem vedea modul în care profilul său diferit de profilul exotic sau persana. Napoleon nu arata ca un exot persan sau cu picioare scurte. Coat poate fi atât de scurtă și de pluș, cum ar fi exotice și lung și mătăsos, cum ar fi pisicile persane. Culoarea poate fi orice.

Pisicile napoleon pot fi atât korotkolapymi și dlinnolapymi.

Rasa poate fi împărțită în două tipuri: napoleon clasic cu convenționale picioare lungi și Napoleon-extremă, care se caracterizează prin membre scurte. De asemenea, ar trebui să observăm că pisicile din aceasta rasa au o expresie „persoană“, în special atingerea, care seamănă cu un mic, aproape de jucărie pisoi. De fapt, și a fost conceput de la bun început, iar aceasta rasa a fost un fel lui de ai face pe oameni tandrețe. Putem spune că ei s-au născut să pozeze pentru carduri de Crăciun, așa cum poate fi ușor de observat fotografie napoleon pisica rasa.

Rasa Cat Nap
Costul de pisici rasa Napoleon se poate ajunge până la două mii de dolari.
Rasa Cat Nap
pisică alb Minunat rasa Napoleon.
Rasa Cat Nap
Dacă nu pentru eforturile de entuziaști, până în prezent, pisicile din rasa Napoleon nu ar fi lasat deloc.
Rasa Cat Nap
În această poziție, picioare scurte Napoleon arata la fel de jucărie.
Rasa Cat Nap
Chiar și cu picioare scurte se poate urca pe un piedestal.
Rasa Cat Nap
Teddy "ekzotoobrazny" Napoleon.