Răni (răni) ale pisicii - cauze, simptome, tratament, toate despre pisici

pecingine

Herpesul - o infecție fungică extrem de contagioasă, care se caracterizează prin apariția de pete rotunde pe piele. Zonele afectate pot fi foarte râios, ceea ce duce la formarea de cruste. În plus, site-ul cade răni haina (vezi foto).Impetigo este tratat cu unguente speciale și șampoane. Deoarece boala este foarte contagioasă, tratamentul profilactic ar trebui să se aplice tuturor animalelor în casă. Pecingine pot fi transmise de la pisici la om, și vice-versa, astfel încât toți membrii familiei ar trebui să fie atent. Pentru tratamentul herpesului zoster la persoanele sunt utilizate unguente speciale, de asemenea. De la acasă căi de atac pentru a priva bine la iod convențională.

acnee feline

acneea felina se caracterizează printr-un set de puncte negre (comedoane) de pe bărbie pisicii. Acneea poate duce la inflamații și leziuni (vezi foto). Tratamentul constă în curățarea regulată a zonei afectate, înlocuind boluri din plastic pe ceramică sau metal. Este important să se respecte regulile de igienă stricte și se spală vasul după fiecare utilizare. De asemenea, medicul veterinar poate prescrie antihistaminice pentru ameliorarea pruritului.

Răni (răni) ale pisicii - cauze, simptome, tratament, toate despre pisici

Semne de stres la pisici pot fi diferite, cum ar fi refuzul de a mânca, încercând să cac în locuri greșite, sau șmirghel excesivă linsul. O astfel de razlizyvanie poate duce la răni pe corp. Foarte des pisicile razlizyvayut spate. Stresul poate fi cauzat de o schimbare în modul de rutină a vieții, apariția unui nou membru al familiei (uman sau animal), trecerea la o casă nouă, unele boli.Pentru a face față stresului poate fi o varietate de moduri, inclusiv eliminarea cauzelor stresului (dacă este posibil), terapie prin joc, si medicamente anti-anxietate.

infecții bacteriene

Piodermita este o infectie bacteriana a pielii. Bacteriile provoca iritarea pielii și inflamație, care rezultă în pustule apar. Pisicile cu sistemul imunitar slabit sunt mai expuse riscului de dezvoltare a piodermite și a altor infecții.

Tratamentul include un curs de antibiotice.

mușcături de insecte

înțepături de insecte pot provoca reacții localizate manifestat mâncărime intensă. În cazul în care o pisica este greu de pieptene, piele rastsarapyvaya, aceasta va duce în cele din urmă la formarea de răni și cruste. Una sau două mici răni pe corp de pisici pot fi cauzate de mușcături de insecte. În acest caz, Benadryl poate ajuta la reducerea mâncărime și de a elimina disconfortul.

Diagnosticul de răni și cruste motive o pisica

Medicul veterinar va efectua un examen fizic și de a asculta istoricul medical al animalului de la pisica ta. El poate pune întrebări cu privire la cât de mult timp răni pisica, ele apar și dispar, ele apar în anumite perioade ale anului (primăvara, vara, etc), în cazul în care aveți alte simptome observate daca pisica ia medicamente, indiferent dacă orice modificări ale condițiilor de viață ale pisicii. Toate aceste informații pot ajuta la medicul veterinar determina cauza.

Poate că avem nevoie de câteva teste de diagnostic, în funcție de cauza suspectată. Lampa UV poate fi utilizată pentru identificarea impetigo. Poate fi necesar pilitură de piele pentru a verifica pentru paraziți și culturi fungice. biopsie se poate face. Dacă se suspectează o alergie la alimente, pisica poate fi transferat temporar la o dieta hipoalergenice pentru a vedea daca simptomele dispar.