Ragdoll Descriere rasa pisica cu fotografii

Ragdoll rasa pisica este adesea numit păpuși de cârpă pentru capacitatea lor de a relaxa complet muschii. Acestea au apărut în SUA la începutul anilor '60. În american Anny Beyker a fost o pisică frumoasă Josefina persană Angora.Ragdoll Descriere rasa pisica cu fotografii

Sa întâmplat că ea a mers cu unul dintre Birmanezele. Ei au avut la prima vedere pisoi complet normale, care, atunci când crescut, ar putea relaxa complet corpul. Văzând această funcție în copiii lui favorit, Anna Beyker, am decis în mod serios pentru a face cercetare și crearea unei noi rase. Prin 1965, ea a fost în măsură să asigure o genă în fondul genetic al pisicilor „rag“ și să le înregistreze în mod oficial.

Ragdoll Descriere rasa pisica cu fotografii

caracterizare

Ragdoll în natură nu sunt similare cu orice specie cunoscute. Capacitatea ei de a relaxarea totală a mușchilor, de asemenea - distinge doar caracteristică a acestor pisici. animale Ragdoll foarte flegmatic, ei nu le pasă ce se întâmplă sub nasul lor, dar nu este prea leneș, ei pur și simplu nu le pasă!

Acești reprezentanți ai familiei pisica sunt creația foarte frumos și natură, nu zero, nu arată agresiune. Dacă cineva încearcă să le facă rău, nici măcar nu se apere, pentru că această tensiune musculară în plus, și nu este ca un ragdoll, te ridici și du-te la un loc sigur - aceasta este cea mai bună soluție pentru ei.

Ragdoll Descriere rasa pisica cu fotografii

Pisicile din aceasta rasa, dar, la fel ca cele mai multe, sunt foarte atașați la stăpânul său, ei sunt infinit încredere în el. În momentele în care acestea sunt mîngîie și răsfățate, ei primesc distracție nelimitat.

Ragdoll animale destul de nepăsător, spre deosebire de alte pisici, acestea sunt acasă permanente confortabile, ei nu sunt interesați de ceea ce se întâmplă în curte. Aceste pisici nu vor prinde șoareci, și să stea pe pervazul ferestrei, uitam de păsări.

Ragdoll Descriere rasa pisica cu fotografii

În cazul în care se află pe stradă, pentru ei este necesar să se uite cu atenție, pentru că minciuna pericol așteptați pentru ei în orice mod, dar caracterul flegmatic, nu se retragă întotdeauna instinctul de auto-conservare.

Ragdoll nu poate sta să fie singur, au nevoie în mod constant societate. Ei într-adevăr dor de proprietarii lor, dacă el este forțat să meargă într-o călătorie de afaceri, pisica incepe sa se simta trist, nu se poate bea sau să mănânce timp de câteva zile.

Pisicile din aceasta rasa sunt foarte prietenosi, nu numai cu omul, ci cu tot faunei sălbatice, care ar putea fi în casă. Ei se inteleg bine cu colegii săi, și câini, mai ales dacă este crescut împreună.

Ragdoll Descriere rasa pisica cu fotografii

Descrierea speciilor

Caracteristicile distinctive ale rasei:
 • Ragdolls au un cap mare în formă de pană, cu pomeții bine dezvoltate și obrajii mijlocii, amestecarea lin în maxilarului și bărbia îngrijite.
 • Gatul este larg si musculos.
 • Nasul acestor pisici este ușor răsturnate. Rasa standard este aceea că lungimea trebuie să fie întotdeauna de două ori lățimea.
 • Urechile triunghiulare, Ragdoll mici, set larg desfacute pe marginile capului, ușor înclinat în față pe vârfurile au periile, dar în interiorul ei pot crește mănunchiuri mici, de păr (a se vedea. Foto).
 • Ochii - Oval, sunt departe unul de altul. Pisicile din aceasta rasa sunt întotdeauna profund saturate albastru. Pisicuțe, din cauza tonusului muscular redus, ochii pot fi deschise numai două săptămâni.


Ragdoll Descriere rasa pisica cu fotografii

 • pisici Ragdoll sunt suficient de mari. Masculii pot cântări de la 6 la 9 kg, iar samochki de la 4 la 6 kg. Corpurile lor sunt puternice, cu musculatura bine dezvoltata si pieptul larg. Exclusiv pe stomacul Ragdoll poate fi falduri mici de grăsime. vârsta adultă au loc la trei ani.
 • Labele sunt de lungime medie, puternică, între degete, de obicei, cresc smocuri de păr.
 • Coada este lunga, foarte pufos. Când mersul pe jos animalul, este întotdeauna perpendicular pe trunchi.
 • reprezentanți de lână din aceasta rasa este de lungime moale, medie, este un pic ca blana de iepure, din cauza acestui ea nu formează încurcăturile și rogojini. Ea are o ușoară subpar. Picioare pisica sau pisici îmbrăcați în chiloți superbe și gâtul este acoperit cu un guler pufos superb.

Ragdoll Descriere rasa pisica cu fotografii

Listă de culorile cele mai frecvente și mai populare:

 • Cele mai frecvente culoare - culoare puncte. lumina de lână, pe fata, picioare și marcaje întunecate în coadă.
 • Mise - culoare mănușă. Aceeași culoare punct, cu adaos de șosete albe pe picioarele animalului, precum și pete luminoase de pe bărbie și piept.
 • Biokolor - o combinație de două sau mai multe nuanțe de lână. De exemplu, picioare, piept, stomac, foarte luminos, spate și alte corp de mai multe nuante mai inchisa, fata întunecat, coada și urechile. Cea mai frecventă combinație de cafea cu lapte de lumină și de ciocolată, precum și gri-albastru și violet profund.

Ragdoll Descriere rasa pisica cu fotografii

Pisicile din aceasta rasa sunt animale foarte sănătoase, și să păstreze imunitatea lor excelentă pe tot parcursul vieții. Singurul lucru pe care urmează să fie temut - este boala lor genetica - displazie de sold.

Ragdoll Descriere rasa pisica cu fotografii

De fapt, proprietarul poate chiar lungă perioadă de timp nu știu despre boala animalului, și el însuși boala ușoară nu va aduce inconveniente. Dacă displazie este în curs de dezvoltare agresiv, s-ar putea pune capăt paralizie a animalului, în cele mai bune cazuri, șchiopătatul.

Ragdoll Descriere rasa pisica cu fotografii

La o vârstă fragedă, pisici Ragdoll posibile probleme cardiace. Unul dintre celebrul boala feline cardiomiopatia hipertrofica, și este specific animalelor din aceasta rasa, dar numai vârsta de un an.

Atunci când trauma-pisoi poate muri subit. În cazul în care o pisică sau pisoi să crească într-o atmosferă relaxată, atunci de ce nu ar trebui să vă faceți griji cu privire la sănătatea lor.

Pisoi Ragdoll nu sunt în curs de dezvoltare la fel de repede decât ceilalți din micuț. Acestea sunt de obicei luate la vârsta de 16-17 de săptămâni după naștere. O atenție deosebită faptul că membrii familiei pisica este necesară, doar procedura standard.

Ragdoll Descriere rasa pisica cu fotografii

Scăldat o dată pe lună, cu ajutorul șampoane specializate, pieptănare cu un pieptene special, precum și curățarea ochilor, urechilor si a dintilor.

Ragdoll sunt, de asemenea, gurmanzi. Ei place să mănânce. Trebuie să le hrănească de multe ori, de 3-4 ori pe zi, ei mananca de obicei, într-un moment de aproximativ 120-140 grame. Cel mai important lucru în ragdoll dieta - este prezența mineralelor.

Cel mai simplu mod de a alimenta aceste pisici pentru a utiliza hrana uscata. În cazul în care proprietarii aleg alimentele naturale pentru animalele de companie, trebuie amintit faptul că acestea nu se pot hrăni soiurile de râu de pește, o mulțime de cereale, prajite, alimente grase, precum și cu adaos de condimente. 50% din doza administrată într-o singură masă trebuie să fie proteine, în timp ce restul de 50% din legume și cereale fierte sau fierte.

canisa populare din aceasta rasa:

 • România - (aici pepinieră);
 • Belarus - (loc);
 • Ucraina - (se aplică).