Ragdoll - 33 fotografii

Ragdoll - Ragdoll descriere rasa, fotografie 33

Ragdoll - 33 fotografii

Animale de companie și confort în casă - lucrurile sunt destul de compatibile. Cat rasa de îngrijire ragdoll nepretențios, au un caracter blând calm și este foarte pasionat de masterat lor.Ragdoll - o rasa neobișnuit de pisici, ca principala lor caracteristică distinctivă - capacitatea de a relaxa complet mușchii. Aceasta pisica poate lua orice poziție destul de literalmente rasteksheysya în mâinile proprietarului. „Ragdoll“ este tradus ca „păpușă“, iar acest nume este cea mai bună caracteristică a pisicilor care aparțin acestei rase.

pisica Ragdoll este minunat pentru familii, care locuiesc acolo orice alte animale sau copii.

Ragdoll - 33 fotografii

Istoria originii rasei pisici Ragdoll

Aceasta rasa are originea în Statele Unite, pentru a fi mai precis, în California, în anii 1960. Povestea acestor pisici este învăluită într-un văl de secret. Versiunea cea mai comună este următorul: în unele american, al cărui nume a fost Anna Baker a trăit Angora pisica pe nume Josephine, dar accidentul sa întâmplat. Pisica a primit într-un accident, dar a fost capabil să-și revină după tragedie.

După trecerea de ceva timp, amanta ei începe să observe animalul unele caracteristici neobișnuite. La fel ca pisicile au devenit mai calm, și-a pierdut jucăușenie sa, cu toate că acest lucru a fost un foarte activ si energic. Orice agresiune a devenit aproape imposibil. Și tonus muscular scăzut, iar pragul de durere.

Ragdoll - 33 fotografii

Gazda a venit la animale de companie place natura echilibrată și blândă. Ea a decis să păstreze pisica Josephine birmanez rasa, a carui personaj a fost întotdeauna prea calm și chiar melancolie. Astfel, s-au născut pisoi care pot fi în orice, chiar și ipostazele cele mai bizare, fără a se confrunta cu nici un disconfort. dispoziția lor a fost moale și echilibrată, le-a luat de la tatăl său.

In anul 1965, o noua rasa a fost înregistrată oficial în organizație din California. Nume rasa a fost, de asemenea, inventat enervezi Beyker, asa ca ea a vrut să sublinieze caracteristicile unice ale pisoi Ragdoll.

Rasa este listat în Cartea Recordurilor ca fiind unul dintre cele mai mari dimensiuni. Până în prezent, pisicile Ragdoll sunt crescute peste tot, dar mai ales aceasta rasa este popular în Europa.

Descriere pisicile din rasa ragdoll

rase de pisici Ragdoll sunt considerate a fi printre cele mai mari pisici din lume. ragdoll de sex masculin poate cântări între opt până la douăsprezece kilograme și de sex feminin - de la cinci la opt kilograme. Cat se poate ajunge la un metru lungime. pisici Ragdoll nu au un subpar, astfel încât se referă la soiurile SLH.

standarde de rasa Ragdoll:

 • lungimea medie a unui coadă stufoasă;
 • cap în formă de pană, obrajii pufoși mari si botul rotund;
 • labe mari, cu părul între degetele de la picioare;
 • picioare scurte;
 • ochi albaștri ovale (culoarea ochilor pot fi diferite în intensitate de la albastru deschis la un gri aproape de lumină);
 • moale și plăcută la atingere lână de lungime normală;
 • pieptul larg care arată amintește de guler;
 • Urechile rotunjite sunt mici.

Ragdoll - 33 fotografii

Faptul că pisicile sunt în măsură să ia orice poziție, de relaxare a mușchilor, se consideră că nu rasa caracteristică standard, ci doar unic.

De asemenea, se va citi: Scottish Fold - rasa Scottish Fold, 33foto

Există mai multe varietăți de culori de pisici de rasa Ragdoll:

 • culoare-punct - conform descrierii, acest tip de culoare amintește koshey rasa siamez: corp de lumină și întuneric botul, coada si picioare;
 • mise - culoare similar cu culoarea de pisici birmaneze. La pisici, picioare ușoare, ca și în cazul în care îmbrăcați în șosete albe. Ceilalți parametri, această specie este similar cu culoarea punctului;
 • două culori sau bi-color - tot corpul, cu excepția luminii urechi, masca pe fata si coada.

Ragdoll - 33 fotografii

Următoarele nuanțe de fiecare tipuri de culori:

pisoi Ragdoll se nasc alb, dar după doi sau trei ani sunt una dintre nuanțele menționate mai sus.

Caracter pisicile din rasa ragdoll

Ragdoll - 33 fotografii

Aceste pisici au un caracter foarte blând, bun și liniștit, care este foarte apreciat în țările europene. pisica Ragdoll se potrivesc perfect într-o familie cu copii, deoarece nu va răspunde la agresiune cu tiskanya de copil. Ea nu ar zgâria și nu musca. moliciune excesivă poate fi periculos pentru cele mai multe pisici. Copilul poate rănit-o fără să vrea, după ce a făcut o acțiune neglijent, astfel încât proprietarii de adulți ar trebui să monitorizeze întotdeauna situația.

Ragdoll pisica rasa ura singurătate, iar în cazul în care proprietarul este absent pentru o lungă perioadă de timp - cad în depresie. În cazul în care pisica este o lungă perioadă de timp, un astfel de test ar putea aduce la boli grave și de epuizare. Ei sunt foarte încrezători și sensibile, prin urmare, a simțit agresiune îndreptate la ea poate fi foarte ofensat.

Este într-adevăr este adevărat proprietar și este capabil să se simtă schimbarea în starea lui. Existența unei pisici rasa ragdoll ca și în cazul în care pretinde a face proprietarul mulțumit și fericit. Ragdoll potrivit pentru călătorii, deoarece are temperament destul de pretentios.

Ragdoll - 33 fotografii

Cat stabilește ușor contact cu alte animale, și chiar la fel de mici ca și rozătoarele sau pești. Nu există nici o teamă că pisica le va provoca daune.

Aceste animale sunt foarte vorbareata, chiar și vorbăreață, dar vocea lor este moale, liniștită, și este similar cu o șoaptă.

La pisici rasa ragdoll nu este deosebit de bine dezvoltat instinct de auto-conservare, prin urmare, simțind pericolul, ei ar fugi, mai degrabă decât voința de a rezista. Având în vedere acest aspect, cel mai bine este să se plimbe animalele de companie in lesa, la care el devine rapid folosit.Ragdoll fara probleme de învățare să meargă în tavă și rapid amintesc propriul nume.

Ragdoll - 33 fotografii

Grija pentru pisicile din rasa ragdoll

Datorită faptului că tonul muscular al animalului este foarte scăzută, este în nici un caz imposibil să cadă de la o înălțime. Motivul este faptul că, spre deosebire de toate celelalte pisici, ragdoll nu este în măsură să predea în aer pentru a ateriza pe picioare. Dacă nu reușește să cadă, de exemplu, din tabel, acest lucru este de peste prejudiciu. pisici sărituri, de asemenea, rău.

În prag scăzut Ragdoll durerii îndură leziuni doar proprietarului mîngîie și să le mângâiată.

Grija pentru un animal de companie este simplu: părul aproape nu se estompeze din cauza lipsei subpărului. Proprietarii pur și simplu se umezește periodic pe mâini cu apă și le-au dus pe blana animalelor. Această procedură poate fi efectuată o dată pe săptămână. Nu ar trebui să se scalde un ragdoll pisica - ea nu poate sta apă, și de îndată ce variază în funcție de baie sau într-un bazin de înger frumos rândul său, imediat la rupere, zgarieturi si musca demon. Intr-adevar, ei nu au nevoie de tratare a apei, că mai bine, deoarece reduce riscul de raceli.

De asemenea, se va citi: prețul Peterbald, natura rasei, descriere, fotografie 33

Ragdoll - 33 fotografii

Trebuie să achiziționați un post scratching pentru animal pentru a ajusta lungimea ghearelor pe cont propriu. Deci, mobila nu va fi rasfatata. Desemnați o pisica un loc de odihnă, mănâncă mâncarea și toalete.

Cat rasa ragdoll inteligent și pricepere, atât de repede absorbi disciplina necesară. Principalul lucru - nu aplică reguli și ușor și cu dragoste pentru a scrie. Act diferit cu aceste pisici pur și simplu nu se poate, pentru că oamenii acestea provoacă doar emoție și dorința de a te îmbrățișez și strânge la piept.

Superior îngrijire argument - nu lăsa un animal de companie singur. Nu fi surprins dacă după pisica de lucru nu va merge la mâinile maestrului.

Review-uri de rasa Ragdoll

Ragdoll - 33 fotografii

Eu locuiesc deja două pisici din rasa Ragdoll. Caracterele lor sunt diferite, dar la momentul Ei bine, ele sunt foarte asemănătoare. Ei pur și simplu învață ceva - au învățat repede că ar trebui să meargă în tavă, o problemă cu ea nu a fost niciodată. Dragoste să stea pe mâini și tors lor. Tot timpul urmați master. Locuiesc pisică și pisica. cat mai activ, îi place să mă trezesc dimineața, atingând ușor fața cu laba. Jucarie - mingea. Cat caracter mai mult calm, poate acalmie torsul lor.

Ragdoll - 33 fotografii

Pisicile din rasa lână regdoll minunat, moale si matasoasa, este vizibil chiar din fotografie. frumusețea mea timp de patru ani, iar natura este minunat. Pisica iubește atunci când atrage atenția proprietarului și a altor persoane. Nu-mi place să fiu cel începe imediat să rateze, bine, că am posibilitatea de a lucra la domiciliu și să fie mereu alături de ea. Pisica îi place să joace aproape totul, pentru aceasta nu are nevoie chiar de jucării speciale.

Ragdoll - 33 fotografii

Mai recent, aceasta rasa pisica - preferata mea! Mi sa dat o rasa ragdoll pisoi. El este un nodul minunat, mici și blană de fericire. El este natura blând și afectuos. Kitten numit Max, el este numai șase luni, dar a fost surprinzător de inteligent și foarte inteligent. Aceste pisici sunt perfecte pentru familiile cu copii. Copiii mei se joace cu ea, se întâmplă că coada trage, el le-a zgâriat de câteva ori, dar apoi a început să sufere.

Ragdoll - 33 fotografii

Pisica mea rasa ragdoll pe Ku-chu porecla este foarte bland si afectuos, ea ii place sa stea pe mâinile tale. Ti-e frica de străini, de ce ascunde de ei. Coasta absolut nu agresiv. Ea nu tolerează separare. În timpul nopții, asigurați-vă că pentru a dormi cu proprietarii. În ciuda faptului că natura calm și felul său, el este, de asemenea, în măsură să ia infracțiuni.

Ragdoll - 33 fotografii

Pisica noastra - fata cea mai afectuos din lume. Play pot toată ziua. Întotdeauna mă urmează oriunde m-am dus. Blana este moale și delicat, foarte placut la atingere. Întotdeauna dormit pe pat. Întotdeauna mănâncă cu poftă. Ii place sa se uite pe fereastră. Va prezint o imagine de pisica mea numit ragdoll Marquise.

De asemenea, se va citi: Pixie-Bob

Pret pisoi ragdoll. În cazul în care pentru a cumpăra pisica ragdoll. Grădiniță în cazul în care puteți cumpăra pisoi ragdoll

Absolut toate pisoi rasa ragdoll se nasc alb, și trebuie doar să se roși în doi ani. Mama are un instinct pronunțat și se va uita cu atenție după copiii lor, uitam cei care doresc să se joace cu pisoii. nu va interfera cu, dar nu va lăsa în pace cu oamenii.

Ragdoll - 33 fotografii

Preț pisoi ragdoll în pepinieră începe la cincisprezece mii. Acesta este influențată de tipul și pedigree al animalului, astfel încât prețul poate ajunge până la patruzeci și cinci de mii.

pisoi ragdoll s-ar putea cumpăra în câteva pepiniere în CSI. Practic crescătorii de pisici din aceasta rasa sunt in SUA, dar uite, le puteți găsi în România.

ragdoll pepinieră română - «Sapfir».

felisa ragdoll ucrainean - «Magic de la Yard».

Sănătate și pisici hrănire rasa ragdoll

Pisicile din aceasta rasa sunt, de obicei, există două boli:

 • prejudiciu de sold: deoarece pisicile sunt tonus muscular foarte scăzut, ei absolut nu pot cădea. Ei pur și simplu nu vor fi în măsură să aterizeze pe picioarele lor, restul de pisica;
 • boli de inima. Pisica poate muri în mod neașteptat din cauza bolilor de inima, chiar dacă nu a fost observat nici o indicație a prezenței sale. La fiecare șase luni, animalul trebuie să fie dus la veterinar pentru examinare pentru prezența bolii. crescătorii decente implicate în creșterea pisicilor cu boli de inima, pentru a elimina complet boala de rasa.

Ragdoll - 33 fotografii

pisici de hrănire cumpăra ragdoll premium alimente sau clasa super-premium. Pentru animale a fost sănătos și a avut un păr frumos, are nevoie de un aliment complet, echilibrat și plin de vitamine.

Adulții mânca de două sau de trei ori pe zi, pisoi - aproximativ de cinci ori.

Dacă doriți să se hrănească alimentele naturale ragdoll, este permis să:

 • carne slabă (crude sau fierte);
 • pește de apă sărată tratate cu apă la fierbere (cu paraziți);
 • lapte și lapte;
 • fructe, legume, cereale.

De mai multe ori pe zi, pisicile au nevoie pentru a schimba apa de băut.

Ragdoll - 33 fotografii

Ragdoll mânca încet, savurand și se bucură. Nu ar trebui să fie teamă să supraalimenta animalele de companie, obezitatea lor nu este teribil, de fapt, Ragdoll mananca la fel de mult ca și de care au nevoie. Ce rămâne, trebuie să aruncați doar pentru alimente acre poate aduce o tulburare gastrică.

Nu hrăni hrana pentru animale de companie de pe masă, este interzisă pentru a da sare, zahăr, alimente prajite, condimentele - toate acestea vor afecta starea de sănătate a ficatului și pisicilor în general.

rasa Ragdoll. fotografie

Ragdoll - 33 fotografii
Ragdoll - 33 fotografii
Ragdoll - 33 fotografii
Ragdoll - 33 fotografii

Ragdoll - 33 fotografii

Ragdoll - 33 fotografii
Ragdoll - 33 fotografii
Ragdoll - 33 fotografii
Ragdoll - 33 fotografii
Ragdoll - 33 fotografii
Ragdoll - 33 fotografii
Ragdoll - 33 fotografii
Ragdoll - 33 fotografii