Rafturi din gips-carton cu mâinile lor fotografie - ghid pas cu pas modul de a face fotografia

După cum arată practica, chiar și într-o mică familie cu un timp nu mai este suficient spațiu pentru lucruri. Rezolva problema lipsei de spațiu poate fi cumpărat un nou raft, dulap sau dulap cu sertare. Dar aceasta nu este o decizie ușoară, deoarece mobilierul voluminos trebuie să fie „se potrivesc“ în camera astfel încât să fie în armonie cu interiorul. Una dintre cele mai simple solutii - mobila la comanda. Desigur, puteți comanda o nișă sau un raft adecvat, dar, de obicei, un astfel de serviciu este scump. Vă vom arăta cum să facă rafturile de gips-carton.Rafturi din gips-carton cu mâinile lor fotografie - ghid pas cu pas modul de a face fotografia

Rafturile pot fi separate bucătăria din camera de zi, subliniind lor spoturi luminoase decorative

Gips-carton - un material unic, acesta poate fi utilizat nu numai pentru construirea de pereți sau de instalarea unui plafon suspendat, dar, de asemenea, pentru a crea o varietate de nișe, rafturi și dulapuri încorporate. Acestea vor fi spațiu de stocare și ustensile de bucătărie funcționale și practice, precum și detaliul interior original. Dacă aveți resturi de gips carton după reparații - nu dorm pentru a le arunca departe. Chiar dacă nu se confruntă cu o lipsă de spațiu, convenabil raft poate fi un punct culminant al interiorului.

Foi de gips carton sunt foarte ușor de prelucrat și de a asambla. materiale de lucru nu are nevoie de gips-carton să aibă cunoștințe de lucrările de construcție și montaj. Pentru această precizie elementar suficient și perspicacitate. Un alt „plus“ în favoarea gips carton - este simplu. Mai mult decât atât, greutatea luminii foi de gips nu numai materiale, dar, de asemenea, profile metalice, care sunt utilizate pentru construcția carcasei.

Rafturi din gips-carton cu mâinile lor fotografie - ghid pas cu pas modul de a face fotografia

Din foile obișnuite de gips carton, puteți crea un design neobișnuit, foarte frumos

Atunci când se lucrează, se acordă atenție materialul decorare. Sub constructii din gips ca decor, puteți utiliza aproape toate materialele de finisare existente.

Mai întâi trebuie să decidă cu privire la destinația rafturi? În cazul în care este de a transporta o sarcină grea, raft pentru a face puternic. Dacă decideți să pună pe ea hi-fi sau TV, este necesar să se consolideze profilele cadrului. Profilul standard pentru acest caz nu este necesară. Este mai bine să utilizeze colțuri de metal, care gips-carton piesei vor fi fixate ulterior. Nu poți neglija această măsură de precauție. în cele din urmă regimentul slab nu poate rezista presiunii și rupe, care poate fi plină de leziuni sau duc la o experiență nu foarte plăcută de sticlărie vaze decorative rupte sau ciobite. În cazul în care acesta va fi folosit doar pentru decor - nu poate crește de proiectare, este suficient să se utilizeze un plan de metal profil de bare.

După ce a definit rezistența structurală și de proiectare, este necesar să se înceapă pregătirea instrumentului dorit și pentru a calcula materialele consumate. Pentru fabricarea de rafturi din gips-carton au nevoie de instrumente: șurubelniță, foarfece de metal, ciocan, cuțit pentru gips-carton cu dinți ferăstrău fin, pătrat, nivel sau grebla lung. In plus, materialele sunt necesare: gips-carton (sau o foaie de tundere), diblului-cuie, șuruburi, suspensii și profil de ghidare drepte.

Acum sunteți gata de plecare. Cel mai bine este să se înceapă cu desenul de proiectare a raftului. Aceasta permite etapa inițială a activității pentru a mări sau micșora dimensiunea viitorului său. Prin aplicarea unui desen pe perete, vă puteți da seama cum va arata regiment. După ce ați decis pe dimensiunea sa, este necesar să se calculeze cantitatea potrivită de gips carton, profil, numărul de șuruburi, etc. Aceste calcule nu iau mult timp și este foarte simplu.

După cum se știe, gips-carton pot fi de diferite dimensiuni și grosimi. Lungimea sa este de 2 do4,5 metri și lățimea de 1,2 metri do1,3. Grosimea tablei - 6 do24 milimetri. Aceste opțiuni vă permit să ridica o foaie de gips-carton, concepute pentru orice sarcină. Materialul selectat depinde de proiectarea viitoare a rafturilor și funcționalitatea acesteia.

Acum trece la cadru mount. De obicei, utilizat pentru montarea rafturi profil UD. Avantajul său este că acesta nu este mare, astfel încât designul nu arata dur. Este necesar să se măsoare distanța, care va fi ipsos regiment. Apoi, utilizați nivelul de care aveți nevoie pentru a bate profilul pe perete. Acest site este cel mai bun dibluri metalice 6x40. In loc de dibluri metalice se pot folosi nailon. Înainte de a începe găuri de foraj, este necesară tocmai pentru a marca locul de montare. Nu uitați că pentru o carcasă de armare sunt instalate mai multe poduri care fac design mai robust.

Rafturi din gips-carton cu mâinile lor fotografie - ghid pas cu pas modul de a face fotografia

Fixarea plăcilor metalice - una dintre cele mai importante etape în procesul de creare a structurilor de gips-carton

După instalarea cadrului, puteți trece la instalarea de gips carton. Acest lucru este mult mai ușor decât lucrările anterioare efectuate pe rama de montaj. Prin intermediul unor șuruburi necesare pentru a fixa rafturile inferioare și superioare. Cel mai bine este să folosiți șuruburi autofiletante pentru metal, 25 mm. Căptuși cadru gips-carton, la toate ușor, dar trebuie să se asigure că foaia de gips carton nu este răsucită, deoarece acest lucru poate cauza fractura sau deformare. La toate etapele lucrărilor de construcție, verificați cu desenul, pentru a evita discrepanțele. În timpul funcționării, este necesar să se aibă la nivel de mână, pentru a evita apariția unor nereguli în timpul instalării.Rafturi din gips-carton cu mâinile lor fotografie - ghid pas cu pas modul de a face fotografia

Rafturile de gips-carton înainte de finisare de lucru nu arata foarte prezentabil, dar în curând totul se va schimba

Nu poate fi limitată la liniile unghiulare standard. Gips-carton - material maleabil, utilizând care puteți crea curbe neobișnuite, suprafețe curbe. Este posibil să se facă compoziție neobișnuită, de exemplu, rafturi sub formă de lemn, raft-celulă, rafturi Tetris. Atunci când alegeți un design, va trebui să ia în considerare modul în care acest raft se potrivesc în interiorul bucătăriei. Principalul lucru în ea - o fantezie, răbdare și precizie.

În cazul în care shelved gips-carton lor planificat de sarcină pacient, cum ar fi instalarea televizorului, folosiți perete gips-carton montate în mai multe straturi. În plus, nu se poate face fără nici un fel de șine de oțel profilate. Secure-le cu un pas minim. Mulți oameni folosind mai multe foi de gips-carton, cred că acest lucru va da o durabilitate și fiabilitate raft, și nu sunt necesare șine suplimentare. Cum de a plantelor, proiectarea începe să se rupă în jos, după un timp. Cu toate acestea o mare parte a materialului (foaie) nu a fost utilizată fără suportul de raft metalic nu va fi suficient de puternic. Nu este nevoie să exagerați, un număr foarte mare de benzi de metal face raft este foarte scump.

Rafturi din gips-carton cu mâinile lor fotografie - ghid pas cu pas modul de a face fotografia

Baza de gips-carton pot fi inserate rafturi din sticlă, care va da luminozitate de construcție și har

Cei mai mulți designeri au început să combine gips carton cu alte materiale mai durabile. De exemplu, la fabricarea de rafturi pot fi folosite PAL, MDF, sticla, metal lustruit. Acest lucru oferă fiabilitatea de proiectare și o face mai rafinat, elegant și neobișnuit.

Foarte adesea, rafturile de gips-carton face cu iluminare. Acest lucru le conferă un aspect atractiv, de altfel - este o sursă suplimentară de lumină. Un construit competent nu lumini de a ilumina doar o parte a raftului, dar, de asemenea, lumina împrăștiate luminează interiorul incintei. În funcție de alegerea designerului, lumina de fundal poate fi de diferite culori și intensități diferite. Culorile de lenjerie de pat moi sunt folosite în mod normal, care oferă confort. Dar nu-ți fie frică să experimentați. De exemplu, multi-colorate lumini, ideale pentru interior în stilul de „high tech“.

Rafturi din gips-carton cu mâinile lor fotografie - ghid pas cu pas modul de a face fotografia

Rafturi din gips-carton cu iluminare superioară este acum tot mai mult utilizate în interioarele datorită decor

Pentru a instala lampa nevoie de un burghiu și o coroană rotundă specială. Diametrul coroanei este determinat de diametrul corpului de iluminat. Introducându-l în gaura de foraj produs muschiulet. Bineînțeles, trebuie să pre-determina locația pentru lămpi.

Instalarea corpuri de iluminat produse pur și simplu și rapid. Lucrări mai complexă este considerată a fi insumarea a instalației electrice și conexiunea. Se pare foarte frumos raft cu bandă cu LED-uri. Dimensiunea acesteia (8-20 mm) permite să-l pună în spații înguste: rafturi, canapele, dulapuri, etc. lumini LED-uri benzi uniform suprafața pe care este prevăzută. Acest modul de iluminare este foarte flexibil, permițând să fie montat pe o suprafață cu linii rotunjite și coturi. benzi cu LED-uri poate fi nu numai un element de iluminare, dar, de asemenea, o bună sursă de lumină. Principalele avantaje ale benzii - compactitate, consum redus de energie, instalare ușoară, de înaltă gama de culori de iluminare din spate uniformitate.

Etapa finală a robotului în rafturi de fabricație de gips-carton cu mâinile lor - este chit. Înainte de chit trebuie să sigileze colțurile rafturile cu colțuri de plastic sau metal. Capetele rafturile de gips-carton trebuie să taie în jurul valorii de plastic arcuit sau zona perforată de metal. Plastic (plastic) este utilizat într-o zonă boltită dacă raftul are o formă rotunjită. Pentru a preveni apariția fisurilor se recomandă lipirea colțurile interioare ale ranforsare cu ochiuri. Perioada de valabilitate gata pentru chit. Glet trebuie aplicat în mai multe straturi. În cazul în care regimentul va fi vopsit in orice culoare, este necesar să ștergeți suprafața cu șmirghel. După uscarea structurii suprafeței amorsată a raftului.

Rafturi din gips-carton cu mâinile lor fotografie - ghid pas cu pas modul de a face fotografia

Pentru a face rafturi chiar mai multe specii neobișnuite, unele dintre ele pot fi rotunjite

Gips-carton pot fi realizate din toate structurile de masă posibile. Pentru a decide cu privire la opțiunile de rafturi și nișe de gips-carton pot fi găsite cu fotografii. Rafturile de gips-carton, din care o fotografie sunt prezentate pe site-ul, au un scop și design diferit. Fiecare model se potrivește perfect în interiorul camerei, dându-i originalitate și stil. În ciuda faptului că materialul în sine nu prezintă nici o valoare estetică, toate modelele industriale, care sunt obținute din gips carton, merită interes. Avantajul lor distincte în muncă scăzută și costurile financiare.

Rafturi din gips-carton cu mâinile lor fotografie - ghid pas cu pas modul de a face fotografia

Rafturile de gips-carton, amplasate într-un colț, devine un element important al decorului din interior

Rafturi din gips-carton cu mâinile lor fotografie - ghid pas cu pas modul de a face fotografia

Pentru a obține un efect decorativ mare poate fi folosit pentru a decupa o culoare diferită

Rafturi din gips-carton cu mâinile lor fotografie - ghid pas cu pas modul de a face fotografia

Neobișnuit linie partiție netedă, finisare cu blocuri de sticla colorata, rafturile triunghiulare originale dau camerei un farmec unic

Rafturi din gips-carton cu mâinile lor fotografie - ghid pas cu pas modul de a face fotografia

Non-triviale sub formă de rafturi din gips-carton, în combinație cu martisoare drăguț - mare bucătărie de design

Rafturi din gips-carton cu mâinile lor fotografie - ghid pas cu pas modul de a face fotografia

Gips-carton se poate face nu numai la rafturi și pereți, dar zidurile si imitatie

Rafturi din gips-carton cu mâinile lor fotografie - ghid pas cu pas modul de a face fotografia

gips-carton de nișă, care se află în dulapurile inferioare ale acestei bare bucătărie