Radiologie in tratamentul cancerului

RADIOLOGY ÎN TRATAMENTUL CANCERULUI

Radiologie - medicamente care studiază utilizarea radiației pentru diagnostic (radiodiagnostic) și tratament (radioterapie) a diferitelor boli precum boli și stări patologice cauzate de efectele radiației ionizante asupra organismului uman ionizante.Există două domenii principale în radiologie:

Radiodiagnostic include subiecte cum ar fi:

Radiologie (raze X, cu raze X, fluoroscopie, tomografie computerizata, etc.)

În radioterapie sunt trei componente principale:

Terapia de captură a neutronilor (utilizarea reacțiilor între neutroni radiosensibili și medicamente)

Radioterapie (radioterapie)

Brahiterapia (metoda radioterapie, în care sursa de radiații ionizante este introdusă în organul afectat)

Terapeutice sau terapeutice Radiologie - se ocupă cu tratamentul diferitelor boli prin orientarea radiații ionizante în zonele afectate.

Tehnologiile avansate radiologice sunt atât de eficiente, încât efectul asupra tumorii, comparativ cu îndepărtarea chirurgicală. Prin urmare, mai mult și mai des pentru tratamentul radiologic al termenului - radiochirurgie.

Cu puterea de radiologie moderne au posibilitatea de tratament chirurgical al cancerului.

Radiochirurgia in primul rand pentru tratamentul tumorilor maligne.

Tumorile sunt compuse din celule, care au o rată ridicată de fisiune morfopatologic. efect reperare Radiochirurgia asupra divid rapid astfel de celule.

Sub influența diferitelor tipuri de radiație direcțional (gamma, beta, cu raze X, neutroni) celulele canceroase mor, având ca rezultat dezvoltarea tumorii incetineste sau se opreste, in unele cazuri, tumora poate dispărea complet.

Mai mult de 50% dintre pacienții cu tumori maligne, în orice stadiu de tratament este radiosurgery.

In afara de cancer metode radioterapeutice sunt tratate boli ale articulațiilor, vasele de sânge, și multe alte boli.

lechenieschitaetsya radiologic prin tratament local.

Acest lucru înseamnă că afectează un organ sau o zonă limitată a corpului. Aceasta este diferența de bază din metodele de tratare a sistemului radiochirurgie, cum ar fi chimioterapie în cazul în care chimioterapia de droguri scade la toate celulele și țesuturile.Există două modalități principale de radiochirurgie.

Radiologie in tratamentul cancerului

În fascicul radioterapiei externe pătrunde în corpul pacientului din exterior.

Cu radioterapia internă, de asemenea, numit brahiterapie sau capsule radioactive implant, sursa de radiații este chirurgical plasat în corpul pacientului în apropierea tumorii.

Alte denumiri radiochirurgie exterioare includ: tratamentul cu pistol de cobalt, terapia de protoni, sau radioterapie cu intensitate modulată (RTMI).

Un astfel de tratament este efectuat cu un dispozitiv numit un accelerator liniar.

În cazul în care tehnicile de radioterapeutice axat pe tratament este necesară doza destul de mare de radiatii, deci poate crește în mod corespunzător gravitatea efectelor secundare. radioterapie totală este lung - de la trei până la șase săptămâni.

În cazul în care scopul tratamentului - pentru a ușura simptomele, radioterapie este probabil să fie mult mai scurt, și poate consta dintr-o singură sau câteva sesiuni.

Radioterapia se efectuează numai în centrele de cancer, deoarece necesită echipament specializat și specialiști cu înaltă calificare.

Metodele actuale de tratament au devenit extrem de sofisticate și pentru a permite modul cel mai precis de a dirija razele radioactive pe o tumoare, care la nu deteriora caracteristicile țesutului din jur. Radioterapia poate provoca uneori efecte adverse pe termen lung, acestea sunt, de obicei tratabile, cele mai multe dintre aceste efecte dispar odată terminat cursul tratamentului.

Radioterapia este una dintre abordările cheie pentru tratamentul cancerului.

+7495 66 44 315- unde și cum de a vindeca cancerul

tratamentul cancerului de sân în Israel

Tratamentul cancerului de prostată în Germania

Până în prezent, tratamentul standard pentru cancerul de prostata localizat punct de vedere clinic (de exemplu, limitată la prostată), și de aceea se poate întări, este considerată o diferite tehnici chirurgicale, sau terapii radiatii (brahiterapie). Costul de diagnostic și tratament al cancerului de prostată în intervalul Germania de la 15.000 € la 17.000 €

Tratamentul melanom în Israel prin Mosa

Acest tip de interventie chirurgicala a fost dezvoltat de către chirurg american Frederick Moz și aplicat cu succes în Israel pentru ultimii 20 de ani. Definirea și criteriile de funcționare prin metoda dezvoltată de operațiunea de Colegiul American Moz Moz (ACMS), împreună cu Academia Americana de Dermatologie (AAD).

Nano-cuțit (Nano-cuțit) - cele mai noi tehnologii de tratare radicală a cancerului de pancreas, ficat, rinichi, plămân, prostată, metastaza cancerului și recurența. Nano-cuțit ucide tumora țesutului moale curent electric, reducerea la minimum riscul de deteriorare a organelor din apropiere sau ale vaselor sanguine.

Radiologie in tratamentul cancerului

PROTON THERAPY - radiochirurgie fascicul de protoni sau particule grele încărcate. Liber se deplasează protoni din atomi de hidrogen îndepărtați. În acest scop, un aparat special, care separă electronii încărcați negativ. Restul de particule încărcate pozitiv și protoni acolo. Acceleratorul de particule (ciclotron) protoni într-un câmp electromagnetic puternic sunt accelerate de-a lungul unui traseu în spirală la rata mare de 60% din viteza luminii - 180 000 km / sec.