Puternice fotografii de fotografiere paralizante și recenzii

O caracteristică pozitivă a acestei arme este faptul că efectul acțiunilor sale este non-letale. arme paralizante nu pot ucide sau răni atacator. Prin urmare, nu atrage răspunderea penală pentru că a depășit limitele de apărare necesare. Pe de altă parte, dispozitivul este o acțiune dovedit pentru a opri infractorului și va oferi o oportunitate de a scăpa.Puternice fotografii de fotografiere paralizante și recenzii
Alegerea paralizante - o sarcină destul de dificilă. Din moment ce acest remediu se bucură de o mare popularitate, piața devine o mulțime de falsuri, care nu sunt în măsură să sperie serios bătăuși. Înainte produsul este achiziționat, verificați calitatea muncii sale imposibilă.

Pentru a nu face o greșeală prin cumpararea unui pistol asomarea, trebuie să aibă informații despre ce proprietăți au aceste dispozitive.

O distanță de contacte

Puternice fotografii de fotografiere paralizante și recenzii
Cele mai multe dintre mărcile de efecte paralizante produce un curent atunci când aparatul intră în contact direct cu hainele sau pielea de oameni. Cu toate acestea, pentru femei sau bărbați dimensiuni mici, fragile utilizarea unor astfel de dispozitive este o problemă complicată. Pentru aceste cazuri, a inventat asomarea la distanță. Desigur, ei nu arunca fulgere în depărtare. Pentru a avea succes, ele produc o lovitură de două ascuțite harpon-electrozi care penetrează hainele inamicului și bine înfipte în ea. Tensiunea este aplicată electrozilor pe conductorii ultrasubțiri din aliaj de înaltă rezistență.

Puternice fotografii de fotografiere paralizante și recenzii
Domeniul de funcționare a sistemului este suficient de mare. Se ajunge la 4,5 m. După ce a luat o lovitură, pistol asomarea poate funcționa în capacitatea persoanei de contact pentru a nu vă lăsați atacantii față neînarmați. Pentru a pregăti prima fotografie necesară pentru a produce un anumit cartuș de încărcare numit unitate de transport descărcare electrică. Modulele sunt vândute pachete separat BTER, care include cinci sau mai multe unități.

Shocker este echipat cu o vedere cu laser și o sirenă. Sight pentru expunerea corectă și sirena bate atacator confuz și atrage oameni.

tragere arma asomarea multicharged Taser făcute sub forma unui pistol. Acesta este un foarte convenabil și eficient.

Ca și în celelalte dispozitive, acțiunea de a furniza impulsuri de înaltă tensiune, dar distinge ardere cu electroșocuri valoarea Taser de tensiune mare. Acesta este capabil să „opri“ inamicul timp de până la 45 de minute. Cu toate acestea, prejudiciul este exclus.

Fotografiere Taser asomarea poate servi ca mijloace primare de protecție.

În ceea ce privește dimensiunea de șocuri electrice, acestea sunt împărțite în formă de dreptunghiuri de dimensiuni diferite și similare în formă la club. Această din urmă opțiune este ușor de utilizat, dar are o mulțime de greutate și dimensiuni. Pentru a transporta într-o mică geantă de mână cea mai bună Taser dreptunghiulare mici. Acest lucru este cu atât mai rezonabilă că dimensiunea redusă nu afecta eficacitatea dispozitivului.

Puternice fotografii de fotografiere paralizante și recenzii
arme paralizante pentru utilizarea de către civili, pot avea orice formă și dimensiune, dar puterea maximă admisibilă mai mică de 3 wați. Această caracteristică este scris în legislație. Angajații agențiilor de aplicare a legii li se permite să folosească șocuri electrice și cu o putere maximă de 10 wați.În diferite modele, ca sursă de energie pentru descărcarea electroșocul poate servi ca mai multe baterii sau baterii. Aceste alimente au propriile lor avantaje și dezavantaje. Pentru a decide în cele din urmă ce tip de alimente pentru a alege să asomarea, citiți informațiile de mai jos.

acumulator

Puternice fotografii de fotografiere paralizante și recenzii
shockers electrice, sunt utilizate ca energia bateriei, au o capacitate mai mare decât batareechnye. Cu toate acestea, diferența este atât de mică încât poate fi neglijată. arme paralizante sunt concepute astfel încât munca la fel de bine, indiferent de sursa de alimentare.

Reîncărcabilă ameți convenabil, deoarece proprietarul dispozitivului este eliberat de griji cu privire la baterii. Bateria trebuie să fie reîncărcată aproximativ o dată pe an, sau imediat după utilizare. Asigurați-vă că încărcarea bateriei este alimentată la timp. Acest lucru va determina disponibilitatea de a apăra și prelungi durata de viață a bateriei. Dezavantajele acestor baterii:

dispozitive Batareechnye mai mult sau mai puțin vă garantează încrederea că efectul paralizant în cazul în care bateriile proaspete. Mesele trebuie schimbate o dată la 12-18 luni. Dacă face acest lucru în mod regulat, puteți fi siguri de fiabilitatea dispozitivului. De obicei, puterea bateriei este suficientă pentru a stinge 20 având o durată de 3 secunde.

Dispozitivul de descărcare este capabil de a provoca un atacator la șoc durere puternică și într-un fel de a limita activitatea musculara pentru o perioadă determinată. Cel mai puternic asomarea sunt în măsură să obțină o durată de descărcare electrică este de 5 secunde. șoc electric asemenea forță poate provoca pierderea conștienței.

Producătorii STUN împărțiți în clase în funcție de diferiți parametri, parametrul principal considerat de putere. Dimensiunea acesteia este direct proporțională cu descărcarea tensiunii. paralizare Puterea poate afecta celelalte caracteristici ale dispozitivului.

Capacitatea mai mare a dispozitivului, mai pronunțată va fi efectul asupra percutor. Prin generarea o durată de descărcare, cu atât mai puternic asomarea poate incapacita agresorului pentru o perioadă mai lungă.

De asemenea, un dispozitiv de mare putere are nevoie de mai puțin timp pentru atacul a fost neutralizat. Acest fapt este de multe ori chiar mai importantă decât puterea de acțiune, pentru că, în scopul de a salva vieti ar putea fi, fiecare secundă contează. Angajații companiilor de securitate și agențiile de aplicare a legii au folosit întotdeauna cu electroșocuri de mare putere. Performanta lor poate neutraliza de multe ori mai multe atacatori.

Capacitate mare vă permite să asomarea haine pumn atacantul mai gros. În timpul iernii, atunci când îmbrăcăminte exterioară previne în mod serios răspândirea capacității de descărcare este deosebit de importantă.

Pentru a crește grosimea de haine penelor, dezvoltatorii de a face mai paralizante diferența dintre electrozi. Cu toate acestea, această caracteristică este ajustată într-o măsură foarte limitată. Din acest motiv, cel mai bine este de a alege dispozitivul corect cu o baterie reîncărcabilă, care oferă puterea necesară.

Un tir electroșoc puternic te va salva în situațiile cele mai extreme.

producător

stun gun, care șutează de la distanță și cu acuratețe efectuează lucrările, este cheia pentru securitatea vieții. Nu este nevoie de a cumpăra un astfel de dispozitiv în puncte de vânzare dubioase, corturi sau tarabe, chiar dacă vânzătorii jura că vă oferă cele mai bune șocantă cu un discount imens peste tot în lume. Pentru astfel de dispozitive ar trebui să fie manipulate numai într-un magazine de arme certificate, în cazul în care puteți depune toate documentele necesare.

Fotografiere arma asomarea capabile să producă nu toți producătorii.

Sfaturi pentru alegerea

Apoi, să nu fie dezamăgit, cere vânzătorului să vă dea o copie a certificatului de calitate pe paralizare. Când trebuie să te un astfel de dispozitiv, trebuie să fie certificate. El va avea nevoie, dacă aveți nevoie pentru a explica patrula de poliție. Legislația impune confiscarea poliției de arme paralizante, care nu au fost certificate.

Recomandări care pot ajuta pentru a distinge fals de produs original de calitate scăzută, care a trecut de certificare: fișa de date pentru artiști înșelătorie fals fac valori nerealiste de putere și tensiune. Trebuie amintit faptul că tensiunea este asomarea maximă admisă destinate cetățenilor este de 90 kV, puterea nu trebuie să depășească 3 wați. În cazul în care caracteristicile care sunt specificate în fișa de date a dispozitivului, peste aceste limite, atunci cel mai probabil, pe care încercați să trișeze.

Alegeți un pistol asomarea să fie o siguranță de încredere. Aproape nici oameni care pot ataca în condiții extreme de ușor să se gândească. Fiind în focul pasiunii, puteți uita precauție, arma asomarea fără o siguranță poate deveni arme inamice și să fie folosite împotriva ta.

Opinii de paralizare fotografiere

În general, impresiile pozitive ale dispozitivului. Printre avantajele șocantă de fotografiere românească numită rezistență la impact, fiabilitate, posibilitate de acțiune la distanță, ușurința de instalare a arderii a cartușului, disponibilitatea de cumpărare. Dezavantajele sunt prețurile ridicate. Mulți au exprimat îndoieli că asomarea efectiv realizate în România, dar nu și în China.

De multe ori frica este exprimat faptul că, în loc să devină protejat sub atac, sunt arme paralizante toate cele mai multe hitters. De asemenea, sugerează lipsa de fiabilitate a instrumentului, care este inferior la cartușe cu gaz sau arme traumatice.

Puternice fotografii de fotografiere paralizante și recenzii

Puternice fotografii de fotografiere paralizante și recenzii