Purulente curs coccigiană epiteliale din cauzele si tratamentul inainte si dupa interventia chirurgicala - sanatatea ta

ECx este o anomalie congenitală comună, care este asociat cu dezvoltarea de tulburări ale țesuturilor moi coccis și a sacrum. Ea există mai multe nume oficial medical - curs coccigiană epitelială, fistula sau chist de coccis, sinus pilonidal, și așa mai departe. Această boală este însoțită de formarea unui anumit defect în regiunea sacrală subcutanată peste fese. Această boală sensibile în special tinerii sub 30 de ani, și manifestările sale clinice sunt legate de procesul de inflamare, ingrosare, roșeață și iritații ale țesuturilor, precum și durere și de evacuare. Neglijarea bolii duce la curs recurente pe termen lung - formarea de chist secundar și purulente, formarea de abcese, dezvoltarea mezhyagodichnoy piodermite se pliază și așa mai departe.Ce este ECX

mutare epitelială a reprezentat o lungime de canal îngust de câțiva centimetri, care trece peste fese, în linia mediană, nu are nimic de-a face fie cu sacrum sau coccisul. ECx are pe suprafața pielii, una sau mai multe puncte de vânzare către exterior, și se termină orbește-l, lăsând țesutul subcutanat. Cavitatea interioară este căptușit cu epiteliu ECx constând din foliculi piloși de sudoare și glande sebacee, precum fibrele de legătură. Prin găuri pin în produsele de piele a mijloacelor de trai epiteliale merge sistematic afară. Prin aceeași gaură în pielea corpului uman infectia se poate obține. Blocajul lumenul accident vascular cerebral poate declanșa, de asemenea, un abces intern și infecție. abces dureroase și este în creștere rapidă în mărime, în cazul în care se rupe, se formează o fistulă supurau profundă.

Cauzele ECx

Purulente curs coccigiană epiteliale din cauzele si tratamentul inainte si dupa interventia chirurgicala - sanatatea ta

Desigur coccigiană se datorează particularităților de dezvoltare intrauterină a embrionului. Astfel, combinația unor condiții, mezhyagodichnoy top fetus pliaza spațiu este format sub piele, în întregime căptușită cu epiteliu. Potrivit statisticilor, o astfel de anomalie este comună, dar mulți oameni nu sunt conștienți de existența ei, din moment ce are loc pe tot parcursul vieții complet asimptomatici. Boala este detectat de om, când inflamate, însoțită de secreție purulentă și sukrovichnym și atacul dureri în regiunea sacrală.

Cauzele coccigiană epiteliale:

 • Un stil de viață sedentar. muncă sedentară afectează zona coccisului circulația sângelui care contribuie la dezvoltarea chist pilonidal.
 • Leziuni și vânătăi. chist epitelial poate apărea din cauza unei accidentări la lombare, fesier și zona sacrală.
 • Pustule și fierbe. porii astupati si cosuri inflamate mezhyagodichnoy in zona sunt principalele motive pentru dezvoltarea progresului epitelială mulți oameni, așa cum este aici, parțial din cauza igienei dificil, iar rata de reproducere a bacteriilor si microbilor a crescut.
 • Păr. În zona coccis, unii oameni par să crească abundent, care, împreună cu murdăria și microbii pot ajunge neobservate în chist pilonidal diafragma deschisa si inflamatia cauza acesteia. De asemenea, în creștere de păr în acest domeniu, poate provoca o coccisul fistulă.
 • Factorul ereditara. Medicii cred că o anumită formă și structura pliului dintre fese poate fi o cauza majora de chisturi coccisului.


Uneori, cauzele coccigiană epiteliale sunt adăugate împreună, care exacerbează boala, ceea ce duce la mai multe complicații și recidive severe.

simptomatologia ECx

Inflamația coccigiană epiteliale, însoțite de dureri și pulsatil, precum și copioasa din ea - care este principalul simptom al bolii. În cazul în care inflamația se extinde la tesutul din jur, simptome de durere crește, există un edem piele de etanșare și a țesutului, se produce congestie, apoi diagnosticat purulente curs coccigiană epiteliale. Dacă timpul nu efectuează tratament competent, abcesul rezultat poate revela, ceea ce va duce la o îmbunătățire temporară a bunăstării. Cu toate acestea, în același timp, există riscul ca purulente cursul coccigiană epiteliale supurează din nou.

coccigiană Inflamația epitelial are doar două etape - infiltrative și abstsedirovannuyu, fiecare dintre acestea necesită o examinare individuală și de tratament. fistula repetate și supurații plină cu posibilitatea de piodermite, în care pielea între fese, precum și în domeniul sacrului și coccisul este transformată într-o pasaje epiteliale complexe sistem de conducte și sacrificate produse care să funcționeze de sudoare și glande sebacee, părului și secreție purulentă. Ca urmare, aceasta poate ajuta numai manipularea zonelor afectate ale pielii cu reabilitare prelungită.

terapii ECx

Pacientul trebuie să fie conștienți de faptul că întârzie tratamentul coccigiană epiteliale nu sunt de dorit. Acest lucru poate duce la recurența frecventă a ulcere, chisturi și fistule, având ca rezultat modificări maligne pot apărea structurile cutanate ale coccis și sacrum. Astăzi, tratamentul coccigiană metoda epiteliale implementată de impact terapeutic și operațional, în timp ce metodele conservatoare nu aduc rezultate de lungă durată, numai scuti temporar starea pacientului.

Metode terapeutice pentru tratarea ECx:

 • Antibiotice. Înainte de numirea de droguri-antibiotice sunt microorganisme care au rezultat în procesul inflamator diagnosticat. Fără laborator prealabil medicul de cercetare poate prescrie o mai puternice medicamente antibiotice cu spectru larg având o multitudine de contraindicații, și o serie de efecte secundare nedorite.
 • Medicamente anti-inflamatorii. Aceste medicamente scuti temporar principalele simptome și semne ale bolii, suprimarea durerii și inflamației.
 • Presa locală. Are antibacteriene și anti-inflamator de influență, aplicate direct pe suprafața pielii, în legătură cu care se crede că acestea pot facilita progresul bolii.

metode operaționale de ECx tratament:

 • abces autopsie. inflamație acută chist pilonidal persistă operații efectuate în două etape - mai întâi efectuat o autopsie a abcesului, și apoi se reduce umflarea țesuturilor, este o excizie directă de mișcări epiteliale. incizia abceselor și reabilitare se efectuează sub anestezie locală, și numai după înlăturarea inflamației chirurgului numește o intervenție chirurgicală radicală.
 • Purulente curs coccigiană epiteliale din cauzele si tratamentul inainte si dupa interventia chirurgicala - sanatatea ta
  Excizie se mișcă. Singura modalitate de a obține permanent scăpa de pasajele coccigiană este o intervenție chirurgicală, durează de la 30 minute la o oră. Desigur coccigiană interstițiale după o intervenție chirurgicală necesită terapie ambulatoriu de lungă durată, în care se pune accent pe reabilitarea completă a zonelor exploatate.

Acum, ei sunt din ce în ce mai populare tratamente minim invazive coccigiană. În acest caz, operațiunea nu durează mult, și accident vascular cerebral coccigiană interstițiale după o intervenție chirurgicală necesită o perioadă mult mai mică de reabilitare. Ca urmare manipularea pacientului de a limita activitatea fizică, desemnează activități de casă și procedurile de ambulatoriu aferente. Astfel se reduce semnificativ riscul de recurență și site-uri inflamatorii repetate operate.

ECx - posibile complicații

În cazul în care pacientul refuză o lungă perioadă de timp de la operatie, regiunea întreaga sacrul și coccisul pot fi supuse inflamației și supuratie. Complicații în această situație sunt fistule, care sunt deschise în diferite părți ale corpului - în perineu, pliurile inghinale și mezhyagodichnoy, pe scrot. La toate acestea, de multe ori unite printr-o infecție fungică și piodermite, care complică cursul bolii și crește timpul de recuperare. Operația se realizează cu excizia suprafețe mari ale corpului afectate de boala, uneori, o intervenție chirurgicală se realizează în etape, o lungă perioadă de timp bate omul de muncă și programul de personal.

Numai o abordare cuprinzătoare la eliminarea pe scară largă a progresului epitelială, precum și executarea corectă a fiecărei etape de tratament, duce la recuperare completă de boala, ceea ce înseamnă că recuperarea absolută a persoanei.