Punctul de gestionare și punct de control - studopediya

10. importanță tehnică

Ris.8.1.Sostavlyayuschie diferite părți (camere) Casa de calitate.

9. Comparați caracteristicile tehnice ale produsului cu produsele companiilor concurente. Efectuarea evaluării inginerie a competitivității produsului.10. În cele din urmă, complexitatea realizării valorilor vot planificate ale caracteristicilor produsului și a evalua importanța fiecărei caracteristici a produsului.

Conceptul de implementarea politicii de calitate are paralele sale în controlul calității statistice. Având în vedere că se bazează pe utilizarea de liste de verificare, aici ar fi util pentru a încerca să definească rolul managerului în acest context. Atunci când se utilizează grafice de control al calității în controlul statistic, vom merge de rezultatul cauzei și să corecteze sau să elimine factorii care au condus la problema.

În mod similar, se poate utiliza punctul de control și punctul de control. Pentru a ilustra utilizarea punctelor de control și punctele de control în calitatea managementului, luați în considerare exemplul următor. Călire oțelului în ulei este important să se asigure intervalul dorit de temperaturi pentru a realiza anumite proprietăți ale metalului după tratamentul termic. Aceasta înseamnă că temperatura uleiului trebuie monitorizat pentru a se asigura că acesta rămâne într-un interval predeterminat. Aceasta poate influența o serie de factori, inclusiv cantitatea de consum de petrol și gaze din arzător. În cazul în care controlul temperaturii uleiului - o instalație de tratament termic sarcina de master, iar volumul consumului de petrol și gaze - cei doi factori principali care afectează temperatura, - sarcina a lucrătorilor, ar trebui doar să verifice cantitatea de consumul de petrol și gaze, să știe că totul merge bine.

Pentru a stăpâni nivelul de temperatură - este un punct de control, și anume că el compară cu rezultatul. Maestrul se uită la o diagramă de control, care arată modificările nivelului de temperatură, și verifică rezultatul pentru a vedea dacă acestea respectă în procesul de producție condițiile necesare. Pentru a face acest lucru, el trebuie să gestioneze subalternii săi. Pe de altă parte, volumul de petrol și debitului de gaz sunt puncte de control pentru ea. Maestrul monitorizează acești factori, deoarece acestea afectează rezultatul. Cu alte cuvinte, direcționează punctul de control prin intermediul datelor și punctul de control prin intermediul subordonaților săi. Nivelul de temperatură se reflectă pe harta de control. O abatere, comandantul poate fi modificat la punctul de impact al controlului, de exemplu, prin care se dispune pentru consumul de gaze subordonat redusă. Comandantul trebuie din timp în timp pentru a verifica punctul de control pentru a menține procesul la nivelul punctelor de control.punct de control P este un criteriu (criteriu are ca rezultat) și criteriul de control n-punct (criteriu care vizează procesul) (Figura 8.2.).

Figura 8.2. Punctul de la punctul de gestionare și control.

Același concept se aplică administratorilor. Lucrarea fiecăruia dintre ele este, ca punct de control și punctul de control. La nivelul superior de management al punctelor de control sunt obiectivele de politică și punctele de control - mijloacele de realizare a acestora.

Este aceste punctul de gestionare și control al punctului de utilizare la implementarea politicii de management al calității totale. Pentru ca un astfel de sistem să funcționeze eficient, fiecare manager ar trebui să știe exact punctul lor de control (P-criterii) și punctele de control (U-test). De asemenea, este important ca punctul de manager al controlului perceput de către subordonații săi ca punctele de control.

Orice țintă trebuie să fie însoțită de mijloacele de realizare a acesteia. Când managerul și personalul său să dezvolte mijloace concrete pentru un scop, el este capabil să le dea instrucțiuni clare pentru a înlocui apelurile la „face tot posibilul“ sau „munca grea.“

Un „țintă“ este definit aici ca punct de control, și un „mijloc“ - punctul de control. Scopul este axat pe rezultate și resurse pentru acest proces. În cursul desfășurării politicii, fiecare administrator lucrează cu o formă dezvoltată de companie, care a formulat obiective și mijloace concrete. El discută ca fiind superioare, iar la niveluri mai scăzute. De obicei, această formă include următoarele elemente:

· Politica și strategia de top management pe termen lung.

· Politica anuală a managementului de vârf.

· Departamentul de Politici în ultimul an.

· Succesul implementării politicii de anul trecut.

· Politica acestui an (țintă).

· Mijloacele de realizare a obiectivelor acestui an.

· Punctul principal al punctului de gestionare și control în figură.

Politica de implementare - un progres revoluționar în sensul că implică manageri la nivel local antrenante pentru a stabili obiective și să le pună în aplicare. Baza acestei - convingerea că colaborarea contribuie în mod semnificativ la dorința de a atinge acest obiectiv.

După cum putem vedea, desfășurarea politicii este în scopul (punctele de control, sau F-teste) la mijloacele (punctele de control, sau P-criterii), pornind de la managementul de vârf și terminând cu stăpânii și muncitorii din magazin. Ca o rețea care reunește de management, orientate pe proces, și de management, implementare de politici bazate pe rezultate oferă perspectiva unor discuții de fond între experții din diferite niveluri și permite să se asigure că fiecare dintre ei a înțeles în mod clar obiectivele cu care se confruntă partea din față și a crezut că este de datoria lor la realizarea acestora. Ori de câte ori există o anomalie (sub forma unor abateri de la obiectivul convenit) în timpul cauzelor de audit politicii identificate și acțiunile corective sunt efectuate.

Audit sau de diagnostic este efectuată nu de a critica interpreții pentru rezultat, dar pentru a determina ce procese au condus la acest rezultat, pentru a decide cum să ajute oamenii să înțeleagă greșelile lor. Cu alte cuvinte, auditul este efectuat pentru a afla ce este greșit, nu cine este de vină.