puncte roșii pe picioare cauzele și tratamentul

Orice modificări externe neprevăzute determina o persoană un răspuns instantaneu, care este justificată. Ele arată adesea diferite probleme care sunt abordate cel mai bine în fașă. Prin erupții cutanate și pigmentare de pe piele este de asemenea adevărat. Dar nu în toate cazurile necesare imediat pentru a ridica o panică, fără a examina spațiile. Chiar și un astfel de lucru ca puncte roșii de pe picioare, poate fi absolut inofensiv.puncte roșii pe picioare: fotografie și specii

întotdeauna necesar să se ia în considerare toate detaliile pentru a face un diagnostic problema. Pe lângă manifestările externe pot fi prezente și tactile senzații. De exemplu, mici pete rosii pe picioare pot mancarime, mai ales în mod activ se manifestă în contact cu nimic.

În cazul în care însoțite de simptome astfel de erupții sunt unice, este posibil ca aceasta urmeaza pur si simplu muscatura unei insecte sau a unei plante. Ei nu trebuie să se teamă, până când există o deteriorare generală a sănătății. Când mâncărimea nu au început izolate „pete“, iar în cazul în care gruparea, iar pielea din aceste zone se schimbă, de asemenea, culoarea, acesta este locul de a fi stupi de diferite geneze.

În absența mâncărime, de asemenea, pot exista mai multe diagnostice. puncte roșii, cu trecerea timpului, nu numai că nu dispar, dar, de asemenea, crește ușor în dimensiuni și de a obține saturația culorilor, de multe ori sunt semnalează apariția unor boli dermatologice.

puncte roșii pe picioare cauzele și tratamentul

O altă vedere punctele roșii de pe picioare este sigur pentru sănătate și, din păcate, nu pot fi evitate complet. Această mică erupții cutanate abia vizibile, nu dispar chiar și după arsurile solare. Mai mult decât atât, de multe ori, atunci când prezent la picioare razele soarelui sunt slabe, ceea ce creează în cele din urmă un contrast între culoarea corpului general și extremitățile inferioare. Aceasta a constatat rar similară. Pericolul este că nu sunt incluse și sunt caracteristicile pielii. Ca, de exemplu, spațiate strâns și, prin urmare, vasele bine identificabile.

puncte roșii pe picioare: cauze

  • După cum a devenit clar, cel puțin un tip de astfel de modificări ale pielii nu este la fel de astfel de condiții prealabile. Dar pentru toate motivele de apariție, care ar putea provoca apariția și proliferarea acestora, set. În special, este vorba de hemangioame care au mai multe forme.
  • Clasică - capilar, cel mai frecvent observate la nivelul picioarelor. Apare când proliferarea - vasodilatație și creșterea concentrației sanguine arteriale în focar. Și, la fel ca cea mai mare parte a bolii poate fi observată la copii preșcolari. pete rosii mici, care sunt formate pe piele, își pierd saturația lor de culoare, în cazul în care împinge. Nu există senzații de durere. În cazuri rare, acestea se îndepărtează de la reticulului albăstruie.
  • Dacă simptom erupții cutanate de urticarie, câteva versiuni de origine. Cele mai frecvente cazuri: reacții la medicamente, alimente noi, stimuli externi care devin alergeni. În ambele cazuri, este verificat cu atenție și timp de câteva zile. acțiuni suplimentare - în funcție de evoluția bolii.


puncte roșii pe picioare după ras

puncte roșii pe picioare cauzele și tratamentul

Adesea, acest tip de erupție cutanată apar după îndepărtarea părului, și o astfel de condiție prealabilă pentru apariția lor sunt cel mai puțin probabil să provoace îngrijorare. În cele din urmă trece roșu. Mai ales dacă ai pus unele efort în ea. Dar, în primul rând, este de dorit să înțelegem de ce totul sa întâmplat așa, și cum să-l evite din nou.

Prin ele însele, punctele roșii de pe picioare dupa ras - un indiciu vizual care pielea este oarecum deteriorat. Puțin fără a afecta vasele mari, ca sângele nu acționează, dar încălcarea a avut loc să fie.

O probabilitate mare de apariție a acestora după ras oferi vechi lama mașină Blunt. Dar, uneori ele apar, chiar și atunci când se lucrează cu un instrument de brand nou, pentru un motiv sau altul, au venit nu doar pielea. Mai ales în cazul în care are o sensibilitate ridicată.

Aici problema este rezolvată prin selectarea lamelor individuale elementare si crema dreapta sau ulei pentru îndepărtarea părului. Dar cât timp va dura și cât de mult va trebui să treacă prin aparate de ras - este o întrebare deschisă. În cazul în care, după fiecare nouă roșeață mașină apare din nou, probabil, cea mai bună soluție ar fi o schimbare a metodei de distrugere a părului regrown pe mai blând. Acest lucru poate fi o crema, ceara sau cu laser. Dar, de asemenea, garantează că nu vor provoca o astfel de reacție, nici un medic nu poate da.

Multe femei recomandă insistent nu numai să participe la o chestiune de alegere de lame și creme bune, dar, de asemenea, efectuarea în mod corect procedura de ras picior. În special, instrumentul este mai bine să ia o piele abur. Probabilitatea de rănire a pielii este mai mică și îndepărtarea părului cele mai productive - mai mare. Prin spuma sau gel de mașină de slide-uri de multe ori mai bine decât pe pielea clară. Chiar dacă el are plăci suplimentare netede.

După îndepărtarea părului este absolut necesară pentru a trata întreaga suprafață a oricărui antiseptic disponibile. Cele mai simple, mijloace - clorhexidină. În plus, se recomandă miramistin. Fit și alcool.

În final, se aplică orice gel sau cremă disponibile după ras. Mai mult decât atât, puteți utiliza chiar și un mascul. Compoziția acestor diferențe nu este suficient, principalele ingrediente active sunt aceleași. Sarcina lor - pentru a reduce inflamația pielii, să o calmeze și pentru a preveni orice contaminare posibilă. Dacă antiseptice menționate mai sus cauza uscare a pielii, necesită un tratament suplimentar sau ulei de bază pentru copii: jojoba, migdale.

puncte roșii pe picioare: eliminarea

puncte roșii pe picioare cauzele și tratamentul

Rezultând din procedura de picior de ras executat incorect sau reacție bruscă a pielii la aceasta, rash de obicei eliminate prin tratarea lor cu un antiseptic. Dar este necesar să se înțeleagă că acest lucru nu este o metodă cu rezultate imediate. După 3 min. tot dispare.

A se vedea, de asemenea: stea vascular pe picioare

Mai mult efect pronunțat aici este o pulbere de copil simplu, care elimină rapid acest tip de iritare. În plus, după ras pe picioare puncte roșii pot apărea din cauza fire de par incarnate. Pentru a preveni sau a le elimina, este nevoie de o zi după procedura pentru a trata un exfoliant de piele tare. Nu este necesar să se uite la magazin versiunea mai scumpe. sare granulata în tandem cu sifon face treaba la fel de bine. Același lucru va ajuta la realizarea unui prosop dur.

punctele roșii pot apărea din mai multe motive. Uneori, acestea sunt indicatori ai bolii. Prin urmare, este important să se recunoască de ce a existat o erupție. Un sfat bun ca femeile da celor care suferă de formațiuni similare după îndepărtarea părului - un decoct de musetel clătire. În plus, vara toate punctele roșii sunt mascate de un bronz bun.

știri interesante: