pulverizator cu spumă de modul de a face propriile lor mâini, cu o grădină, un gândac și spălare

pulverizator cu spumă de modul de a face propriile lor mâini, cu o grădină, un gândac și spălare

Dar da un generator de spumă să se spele pe mâini pulverizatorului, mijloace minime de cheltuieli, este posibil să-l producă pe cont propriu de la un pulverizator vechi și câteva detalii simple. O astfel de agent de expandare va oferi o locuință permanentă, aproape liber, dar mașinile de curățare rapide și eficiente.Principiul de funcționare

Scopul principal al generatorului de spumă - este formarea de spumă de șampon și apă. după care generația este distribuită uniform pe întreaga suprafață.

Pulverizator ca generator de spumă se bazează pe amestecarea celor două componente sub presiunea de spumare a aerului comprimat și a alimenta spuma la suprafata.

pulverizator cu spumă de modul de a face propriile lor mâini, cu o grădină, un gândac și spălare
Spuma de pulverizatorul

În practică, acest lucru se realizează prin amestecarea apei și detergent în rezervor, aerul comprimat împinge soluția prin peleta de spumă, pentru a forma o spumă activă densă.

materiale necesare

Pentru funcționarea eficientă a viitorului generatorului de spumă, achiziționarea de componente scumpe, precum și utilizarea de piese noi și echipamente nu este necesară. La fabricarea dispozitivului cu mâinile au nevoie de următoarele componente și materiale:

 • container dintr-un pulverizator de grădină. Pentru a face acest lucru, se potrivesc containerul din pulverizatoare pentru grădină. acțiune pompă manuală. 12 L confort curte. pompă-acțiune stanley. benzină de grădină rucsacul. acțiune pompă manuală. precum și modelul „Quasar“ sau „Beetle“.
pulverizator cu spumă de modul de a face propriile lor mâini, cu o grădină, un gândac și spălare
Gândac de pulverizatorul
 • Aceste modele sunt demontate pompă sau pompă;
 • manometru cu o scală de până la 10 atm;
 • niplu cu un ventil de închidere, permeabilă la aer într-un napravlenii.dva 0,5 inch Racletă cu patru șuruburi și garnituri;
 • supapă de reglare a debitului de spumă;
 • un tub metalic și o duză de pulverizare;
 • furtun care poate rezista la presiuni de până la 8 atmosfere întărite;
 • adaptor pentru furtun;
 • Cleme pentru conectarea furtunuri cu duze;
 • comprimat spumă.

La selectarea materialelor definite în primul rând, cu o capacitate care poate rezista la presiuni de până la 6 atmosfere. INTACT pulverizator de grădină oală este foarte potrivit pentru aceste cerințe. Spuma de cumpărare comprimat într-un magazin sau de a face propria.Baza de funcționare a pulverizatorului spumantului Beetle protrudes plasă de metal, care este ușor de fabricat dintr-o perie de metal, destinate spălat vase sau doborâte pescuit linie wad strâmt.

prevenirea accidentelor

La fabricarea generatorului de spumă este necesar să se ia în considerare faptul că capacitatea de a rezista la pulverizator cu presiune la 4-5 atm. Pomparea aerului în ea, este necesar să monitorizeze valva manometru sau controlul decompresiune.

Aparatul nu poate utiliza în alte scopuri, umplerea rezervorului de substanțe toxice sau inflamabile.

În timp ce lucrează cu generatorul de spumă, se recomandă să folosească îmbrăcăminte de protecție și echipament individual de protecție pentru a evita contactul cu ochii și spumă părți sensibile ale corpului.

Cum sa faci propriul?

Cum de a face un generator de spumă de spray cu mâinile? Dacă sunt utilizate pentru angajate independent în fabricarea de șurub la snowthrower, a făcut remorcă pentru motoblock. cu mâinile colectate cultivator sau plug pentru mersul pe jos tractor, vă va fi ușor să profitați la maximum de pulverizatorului generator de spuma.

Cu piesele și componentele necesare, generatorul de spumă sunt colectate în următoarea ordine:

 • în vasul este scos din pulverizatorul pompă manuală și blocată deschidere;
 • în partea superioară a rezervorului este setat o pereche ebbs diametru de 1,27 cm (0,5 inci). piulițe de fixare produce piese de pe ambele părți, și etanșarea lor se realizează cu ajutorul garniturilor de reglare;
 • Racleta pentru alimentarea cu aer este pus adaptor în formă de T pe un manometru și o supapă de reținere, și este fixată în interiorul tubului și o lungime puțin mai mică decât înălțimea rezervorului. Acest lucru este de a se asigura că aerul a venit de mai jos. Cu acest lichid spumat;
 • un al doilea cep proiectat pentru a se obține o spumă. Acesta set comprimat spumă robinet, și pentru conectarea rapidă a furtunului - legkosem. Pentru un furtun este conectat un tub metalic, și la acesta duză sau atomizor. Spuma pregătită.

Pentru reglarea automată a presiunii în rezervor nu va împiedica instalarea valvelor pentru controlul injecției de aer sub forma unei supape care resetează atmosfera suplimentară.

pulverizator cu spumă de modul de a face propriile lor mâini, cu o grădină, un gândac și spălare
Cum sa faci propriul?

Aceasta eliberează operatorul de constantă de control manometru cu injecție de aer și garantează siguranța dispozitivului, eliminând posibilitatea exploziei rezervorului sub presiune.

Snowmobile Dingo 150 motociclete multifuncționale inoxidabil. Acesta vă va ajuta în acele locuri în care zăpada de deasupra acoperișului.

Motocultoare de inventar sunt necesare de la șoferi de camion și agricultori. Aici sunt familiarizați cu beneficiile de mers pe jos tractor Niva.

Acasă snowthrower este un dispozitiv cu un relativ mic de energie pentru uz casnic. unelte de zăpadă Husqvarna - acest lucru este ceea ce ai nevoie.

După verificarea fiabilității tuturor conexiunilor și scurgere rezervor, acesta este turnat printr-o apă de scurgere într-o cantitate de 2/3 din volumul total și se adaugă șampon concentrat, conform instrucțiunilor (în general, este de până la 2 g / l de apă). Gâtul se indoaie ferm și suprapunerea supapei de ieșire.

Pompă sau compresor este injectat prin aer stopcock la presiunea necesară. Un furtun cu o duză îndreptată spre suprafața de aplicare a spumei și supapa încet deschisă. Grosimea stratului de acoperire poate fi controlată duză sau duză.

concluzie

generator de spumă de asamblare produs pur și simplu și nu necesită cunoștințe și aptitudini speciale. Costul de fabricație va fi de 10-15 de ori mai mică decât cea a fabricii a dispozitivului. Pentru a face acest lucru, a crea un sistem de produs și un plan coerent de acțiune, precum și dreptul de a ridica toate materialele necesare.

În timpul asamblării dispozitivului este necesar să se ia în considerare cerințele de siguranță: de la generatorul de spumă de rezervor funcționează sub presiune, manometru de control valoare admisibilă și, toate piesele și racordurile trebuie să fie capabile să funcționeze în mod fiabil și colectate.