pulverizare și pastile, instrucțiuni de utilizare, Geksoral omologii reale

producător

Dealer oficial în România - Johnson Johnson. Produs în Franța prin medicație FAMAR ORLEANS.

pulverizare și pastile, instrucțiuni de utilizare, Geksoral omologii reale
Geksoral folosit cu succes pentru a trata diferite boli ale gâtului:  • leziuni micologice.
  • Bolile inflamatorii (gingivite, stomatite. amigdalită). Când angina anti-inflamator și efect analgezic.

Poate fi utilizat pentru prevenirea infecției secundare în diferite proceduri chirurgicale.

Geksoral prescrie cum să manipuleze și după.

Spray gât ajută pentru a scăpa de halitoza în procesele neoplazice, și probleme dentare. sângerarea gingiilor atunci când este folosit ca hemostat de actualitate.

Contraindicații

Toxicitatea înseamnă este minim, dar este mai bine să nu folosească la reacții alergice puternice și copii sub un an și de până la trei ani. Cu precauție utilizate în lactație și femeile însărcinate și care alăptează. În ciuda acțiunii locale, uneori, efectele secundare sunt sistemice.

Mecanismul de acțiune

pulverizare și pastile, instrucțiuni de utilizare, Geksoral omologii reale
Hexetidină în contact cu membrana mucoasă nu este practic absorbit, dar aderă bine. După o singură aplicație urme rămân pe gingii chiar și pentru 65 de ore.

Plăcile de pe dinți pentru substanțele active depozitate timp de 10-14 ore.

Geksoral vă permite să se ocupe cu flora gram-pozitive și gram-negative.

Pe durata membranei celulare a microorganismelor este distrusă. O suprimare a metabolismului bacterian și moartea lor.

Infecțiile fungice ale medicamentului are loc sub influența distrugerea compușilor care formează membrana fungilor.Instrucțiuni de utilizare

Spray-ul este pulverizat pe peretele posterior al faringelui sau pe zona afectata timp de 2-3 secunde. Este recomandabil să se repete procedura în dimineața și seara după mese. Spray este mai puțin eficace pentru tratarea cavității bucale. Prin urmare, este cel mai bine în această situație pentru a utiliza soluția. Atunci când este utilizat la copii pentru a se asigura că copilul este capabil să țină respirația.

Soluția utilizată în procesele inflamatorii pentru clătire. Este suficient să repete procedura de 1-2 ori pe zi. Creștere înseamnă înainte de utilizare nu este necesară.

Când deteriorate ale mucoasei orale eficiente ca clătire și acoperirea porțiunilor cu un tampon de bumbac. Procedurile ar trebui să fie efectuate, de asemenea, după masă, care asigură un efect de lungă durată a tratamentului.

efecte secundare

In caz de hipersensibilitate pot să apară reacții alergice. Uneori bronhospasm provocat, dar frecvența depinde de disponibilitatea unui istoric de astm bronșic. Uneori, tratamentul prelungit prea rupe gustării.

supradoză

Este posibil, dacă este înghițit o cantitate mare de soluție. Semnele sunt greață și vărsături. In cazuri extreme, rămâne un risc de otrăvire cu alcool etilic.

În caz de supradozaj, este necesară, deoarece este posibil să se facă un lavaj gastric mai rapid, dar pentru a lupta cu vărsături nu este necesară. Asigurați-vă că pacientul bea multe lichide.

Măsuri de precauție

Clătiri poate fi utilizat în cazul în care pacientul poate scuipa. Acest lucru este valabil mai ales pentru copii. Conținutul unui flacon cu aerosol este sub presiune. Prin urmare, nu ar trebui să violeze integritatea ambalajului, chiar dacă este gol. Geksoral nu afectează capacitatea de a conduce un vehicul.

interacțiuni medicamentoase

Interacțiunea acestui medicament cu alții nu este cunoscută.

Geksoral pentru toate ocaziile

pulverizare și pastile, instrucțiuni de utilizare, Geksoral omologii reale

Opinii de pregătire

Membrii remarcat faptul că Geksoral ajută foarte repede pentru a face față cu procesele inflamatorii. Se ameliorează durerea. Cu utilizarea constantă a sentimentului de gură uscată poate să apară. Copiii de multe ori nu le place gustul, unele duce la greață.

Atunci când semnele anginoase de ameliorare sunt în curs de dezvoltare, în a doua zi. Mai ales medicamentul este eficient, dacă după utilizarea acestuia nu au câteva ore.

Preț Geksoral

Pretul depinde de forma de eliberare. Acest lucru nu este cel mai ieftin mijloc de prelucrare a gâtului și cavității orale. Pretul porneste de la 200 de ruble. Cumpara medicamentul poate fi în aproape orice farmacie.

  • pulverizare și pastile, instrucțiuni de utilizare, Geksoral omologii reale
    Metrodent,
  • Anti sept,
  • kameton,
  • Tantum Verde,
  • Lizobakt.

medicație Sinonime

Revizuirea cele mai bune remedii pentru o durere în gât: