Pulsații în stomac cauze, fie să vă faceți griji

Pulsații în abdomen aduce disconfort considerabil. Este familiar multor oameni de diferite vârste.

De obicei, stomac bătăile inimii se simte in jurul buricului, nu este un motiv de panica, dar uneori nu indică o boală gravă.Cauze naturale pulsații benigne în stomac

Stomacul poate fi simtit unele flutter din cauza de lungă ședere în postura neobișnuită a corpului. Uneori este doar o consecință a muncii sau exercițiile fizice.

Dar cel mai adesea pulsatila în stomac simtit dupa situatii stresante. La urma urmei, pereții organului digestiv împletit pereche zecime de nervi cranieni.

Prin urmare, o mulțime de plângeri cu privire la bataie in stomac vine de la pacienții care suferă de distonie vasculară. Acest sentiment de disconfort doar agravează starea pacientului.

În unele cazuri, o creștere puternică în stomac apare din simplul motiv - supraalimentare. Din cauza cantității excesive de alimente în stomac întins peretele lui.

Ca rezultat, nervi, organe digestive în interiorul carcasei, inversa impulsuri de la nervul vag. Acest fenomen creste motilitatea, de ce în zona ombilicului, este posibil să primiți unele ondulație.

În cazul în care stomacul este pulsează pentru prima dată, nu este necesar să se recurgă la orice măsuri. Cel mai probabil, ceva timp va înceta să deranjeze unda.

Pe acest simptom tulpina nervos nu ar trebui să se concentreze, cu frică de gândire cu privire la posibilele afectiuni, deoarece cele mai multe boli apar in sistemul nervos. Pentru a calma în jos, aceasta nu împiedică să ia un sedativ.

Pulsații în stomac cauze, fie să vă faceți griji

De asemenea, puteți sta jos pentru o jumătate de oră într-o parte și să se relaxeze. O astfel de poziție a corpului va scapa de tensiune în abdomen.

Runout în abdomen deasupra buricului este adesea observate la persoanele cu o creștere ridicată, care în acest caz sunt subțirime diferite. Acest lucru se datorează imediata apropiere a aortei și a sistemului digestiv.

Chiar și cu un stomac ondulație puternic poate întâlni pacienții cu gastrită acută sau cronică - ei au acest sentiment apare în perioada de boală acută.

Dar, în cazul reapariției sau persistența atacurilor pulsație în abdomen, este imperios necesar pentru a merge la un terapeut, și un gastroenterolog. Auto-medicament este puțin probabil să îmbunătățească situația.

Înainte de a consulta un specialist, este de dorit să înțeleagă ceea ce a dus la fâlfâind în stomacul ei. Este posibil ca organele digestive au inceput sa tresalte din cauza abuzului de alcool sau de supraalimentare.

Atunci când unda - un motiv de îngrijorare?

Din păcate, în unele cazuri bate în abdomen lângă probele buricul anevrism aortic.

Astfel, boala vasculară termen numit cochilii ce se extind spre organul de susținere a vieții - inima.

Aceasta cauza pulsații abdominale este doar un anevrism aortic, confirmă următoarele simptome:  • dureri persistente în stomac (în special în apropierea ombilicului sau din zona abdominală din stânga);
  • simțind că organele digestive rupere cu gravitate, deși mâncarea mânca moderat;
  • paloare pe picioare;
  • senzație de furnicături;
  • tulburări de sensibilitate (nu întotdeauna).

anevrism aortic pot fi tratate în mai multe moduri: terapia conservatoare sau o intervenție chirurgicală.

La alegerea tratamentului bolii afecteaza scara leziunilor vasculare. În cazul în care proeminența peretelui arterei ajunge la mai mult de 5 centimetri, medicii au recurs la numai operație.

Tratamentul conservator al navelor bolnave reprezintă în mare măsură de prevenire, a cărui sarcină principală este considerată a întrerupe dezvoltarea bolii.

Pulsații în stomac cauze, fie să vă faceți griji

Pentru a face acest lucru, du-te la un mod sănătos de viață, adică să renunțe la țigări, alcool și droguri.

Cu toate acestea, este necesar pentru a scăpa de hipertensiune arterială, scăderea nivelului de alcool organic lipofil (colesterol) în sânge.

Dar, în cele mai multe cazuri, pacienții care au trepidante în stomac deasupra buricului a apărut din cauza anevrism aortic, chirurgia este prescris.

Chirurgul setează pacient proteza sintetice speciale - stent. Fabricat din materii prime, cum ar proteză supraviețuiește bine și păstrează funcția principală a vaselor de sânge.

Dispozitivul pentru susținerea aortei poate fi cusute la peretele vasului, ceea ce face o incizie pe linia mediană a abdomenului sau în partea sa. În acest caz, reabilitarea are loc fara probleme.

Dar chiar și chirurgul poate plasa un stent in zona de anevrism, printr-o mica incizie in zona abdomenului. Funcționarea acestui tip elimina infectarea organelor interne in abdomen, dar nu este potrivit pentru persoanele cu rinichi nesănătoase.

De ce există pulsație în zona buricului la femeile gravide?

De multe ori pulsație în abdomen, cu o dovada de femei sarcinii cu intarziere menstruale.

Faptul că uterul creste in dimensiuni, si organele abdominale acoperite cu vase mici, se confruntă cu o presiune.

Palpitatiile în stomac este de obicei însoțită de viitoarea mamă în faza timpurie a sarcinii.

Cu toate acestea, femeile din poziția flutter în stomac pot să apară, iar pentru perioada de la 28 de săptămâni, în cazul în care acesta este asociat cu sughițuri la făt.

Pulsații în stomac cauze, fie să vă faceți griji

contracție spasmodică a diafragmei trebuie să poarte un copil provin din ingestia de lichid amniotic lor, întărind astfel mușchii sistemului digestiv.

Ca urmare, mama insarcinate se simte convulsie ritmic al stomacului. Pentru fat oprit sughituri greu, mama lui poate bea suc sau mânca o ciocolată felie.

Bătăile inimii Apariția în interiorul abdomenului nu ar trebui să fie ignorate în fazele incipiente ale sarcinii. O femeie trebuie să spună ginecologul, așa că a determinat cauza acestui fenomen și a examinat fructe.

De obicei, cu toate acestea, în această situație, medicii nu au găsit nimic greșit, așa cum flutter în stomacul meu trece imediat după respectarea anumitor orientări femeie.

Pulsații în abdomen ar trebui să deranjeze femeile în etapele ulterioare de gestatie a copilului. În această perioadă, sentimentul de disconfort poate indica compresia venei cave, care se extinde de-a lungul coloanei vertebrale la dreapta.

Dar, uneori, flutter abdominale apare din cauza unor motive, cum ar fi efectuarea obișnuit mișcări active ale copilului.

Cele mai multe femei comparativ cu pulsații doar primele mișcări fetale. viitoare mama se va simți mai bine în doar 5 minute, în cazul în care va înlocui poziția corpului.

De asemenea, opriți inima în stomac pentru a ajuta la odihna, dar întotdeauna culcat pe o parte. Pe partea din spate a femeii gravide Minciuna nu este recomandată.

palpitații Deci incomode și pulsatila în abdomen poate fi vorbit ca o boala, iar starea naturală a omului cauzată de stres sau de alte cauze obișnuite.

Pentru a exclude un anevrism al aortei si a altor boli, este necesar la fel pentru a vedea un specialist. El vă va spune cum de a calma stomacul pulsatila sau prescrie tratament medical.