pui de casă și de hrănire păsările noastre

pui de casă și de hrănire păsările noastre

Pui fără gândire poate fi atribuită foarte mintea pentru păsări domestice populare. În zonele rurale, cultivarea lor a fost aproape în fiecare familie. Cu toate acestea, cel mai adesea baza pentru a lua găinilor ouătoare ouătoare sau păsări destinate producției de carne. Dar nu se limitează la acest lucru, timp de multe secole într-o familie de fazani a crescut considerabil, pentru că oamenii au fost capabili să aducă un număr mare de specii unice.Pui - descrierea tipului

La aspectul de pui este foarte diferit. Aceasta depinde de speciile particulare, dar, în general, greutatea lor variază în culoarele între 0,8 până la 5 kg. Numărul și culoarea penajului poate fi, de asemenea, variate. Cu toate acestea, indiferent de rasa cocoșului este întotdeauna mai mare decât femelele, deoarece are o specială acumulare de pe picioare - pinteni.

Dar prezența crestei pe cap o singură rată, indiferent de sex, dar dimensiunea acestuia poate varia. Într-un cocoș mare, femela este mult mai mică, iar puiul este absolut imperceptibil. Forma sa poate fi frunze sau struchkovidnoy. În ciuda faptului că puiul are un aripi cu drepturi depline, care zboară este destul de rar. De obicei, este de zboruri scurte într-o mică înălțime. Cu toate acestea, excepțiile apar și mai bine ca o plasă de siguranță cu pene tăiat lor.

pui de casă și de hrănire păsările noastre

 • ou, sarcina lor principală este de a depune oua, iar acestea sunt de o importanță deosebită;
 • carne, caracteristica principală este o masă mare, prin care păsările sunt plătite în special din spate;
 • myasoyaichnye combinație a două proprietăți simultan;
 • Combaterea, ei au fost crescuți în mod specific pentru a participa la lupte de cocoși;
 • rase, principala lor caracteristică este penajul neobișnuit. Pentru a satisface aceste animale de companie pot fi la expoziții speciale și chiar și în pepiniere urbane;
 • gălăgios, voce capabil să creeze adevărate opere de artă.

Acasă pui în fiecare curte, astfel încât crescătorii nu obosesc să ofere persoanelor mai rezistente și prolifice.

ouă pentru incubație

Începutul activității sexuale în puiului deja la 6 luni, dar acest lucru nu înseamnă că pasărea este gata să incubeze. Se pare că există femei care de-a lungul vieții nu pot face asta. Motivul pentru acest individ. Dacă totul este bine pasărea nu sta pe ouă, până când ajunge la 35 de ouă, în medie. Montarea dura aproximativ 21 de zile, dar pot exista excepții de la 20-23 de zile. La expirarea acestei perioade se nasc pui mici.

Pentru a verifica dacă o femeie este așezat pe ouă, puteți recurge la ajutorul unor oua artificiale speciale. Dacă ea ar sta pe aceste 2 zile, puteți pune cu ușurință în prezent sub ea. Numărul lor ar trebui să provină din mărimea femelei, cele mai bune piese 11-15.

pui de casă și de hrănire păsările noastrede sex feminin Gânditor este o mamă foarte bună, astfel încât primul lucru pe care avea nevoie pentru a dota o priză individuală completă. De asemenea, este important să se plaseze în apropierea unui bol de apă și alimente, acesta va permite puiul sa manance si sa nu lase averea lor. Pentru perioada de pui pentru reproducere mai bine să se hrănească mama unui hrană specială îmbogățită cu vitamine. Odată ce puii se va naște, va Kvochka peste tot cu ei, iar acest ajutor va continua până atunci, până când ea recuperează producția de ouă.

găini de reproducție de prevalență în lume, motivul pentru care de simplitate și ușurința de curtare lor. Mai ales nu este o recompensă pentru aceste acțiuni complexe sunt ouă proaspete, carne și pene. Pui ușor pentru a obține, împreună cu rațe sau curcani.

Ce să se hrănească puii?

Aceste pasari nu sunt pretențioasă în produsele alimentare, de obicei, dieta lor devine culturi: grâu, orz sau ovăz. Există, de asemenea, se adaugă verdeață tocat, nisip și aditivi de var. Acest lucru va ajuta elevii să vă păstrați în formă bună și să consolideze cojile de ouă lor. Foarte bine, atunci când păsările au acces liber la natură. Deci, ei pot produce propriile lor elemente nutritive suplimentare, cum ar fi diverse insecte fara probleme.

pui de casă și de hrănire păsările noastre

 • porumb;
 • tărâțe;
 • făină de fân;
 • legume proaspete, cel mai bun sezoniere;
 • tort;
 • coajă;
 • sare.

Se hrănesc păsările au nevoie amestecul pregătit de 3 ori pe zi. În plus, trebuie avut grijă ca alimentatoare lor erau jgheaburi pentru hrană și apă minerală întotdeauna apă curată.

Organizarea sferturi de iarnă pentru puii de găină este important să se știe că acesta trebuie să fie întotdeauna bine luminat, precum și curată și caldă. Pe un timp rece al anului este cel mai bine să fie adăugate la produsele alimentare cat mai multe vitamine, deoarece păsările sunt lipsiți de timp pe verde, acesta trebuie să fie ceva să-l înlocuiască.

pui de casă și de hrănire păsările noastre

În primăvară, este imperios necesar să dezinfecteze Coop de pui, va ajuta la evitarea bolilor nedorite. În cazul în care păsările au început să ciugulească propriile ouă, ceea ce înseamnă că dieta lor nu este suficient de vitamine, trebuie să-l editați ușor.

Lipsa de calciu va fi în mod necesar reflectate în aspectul animale de companie cu pene și de sănătate. De aceea, în timpul rece a anului trebuie să stoc pe vitamine și alimente mai nutritive.

Găină pentru găini ouătoare: cine este?

Cel mai frecvent rasa pentru conținutul. Și acest lucru nu este surprinzător, pentru că ouăle de casă comparabile cu achiziționarea. Atunci când alegeți o nevoie de pasăre să se uite la activitatea sa, precum și culoarea picioarelor (obligatoriu galben) și creasta (rosu aprins), în caz contrar puteți cumpăra o pasăre fără valoare ceva vechi și nu este. Puteți doar cumpăra și de sex masculin, atunci asociat ei vor putea nu numai să producă ouă, dar, de asemenea, pentru a reface familia sa, nu trebuie să cheltuiască bani pentru a cumpăra animale tinere.

Pentru animale de companie în mod constant vă rugăm să gazdele sale ouă delicioase este important să aibă grijă de confortul lor. Pentru a începe să aranjeze coop de pui, calculul său este destul de simplu de 1 metru pătrat la 4 păsări. Sexul este cel mai bun pentru a pune un pai sau rumeguș, grosime punte trebuie să se bazeze în 5 cm. Prezența stinghii în mod necesar diferite femele vor depune ouă, oriunde. Acestea ar trebui să fie plasat la o înălțime de 60 cm de la podea.

pui de casă și de hrănire păsările noastre

Pentru o mai bună de ouă de păsări suportând nevoie de aer curat, este de dorit să facă un țarc mare, care va fi hrănire, adăpare, și o baie umplut cu nisip sau cenușă. Cu cat mai mare pentru găini ouătoare va fi în soare, cu atât mai bine va fi ouăle. Prin urmare, în nici un caz nu poate ține închis-o.

Dieta acestor specii este puțin diferită de cea obișnuită, pentru că aici există o sarcină importantă - păsările nu pot supraalimenta sau își vor pierde capacitatea lor de acasă. În acest scop, fundația a introdus cerealele furajere și diluarea lor cu diferite legume si ierburi. Trebuie înțeles, dreptul de dieta nu doar primul pas pentru păsări sănătoase, dar, de asemenea, ouă de înaltă calitate.

Cel mai bine este să folosiți aditivi speciali, care pot fi ușor cumpărate de la instituțiile respective. Atunci când un deficit de calciu, acestea pot fi fragile. Prin urmare, este important să se dea păsările tot ce ai nevoie, cu atât mai necesar nu este atât de mult.

Astfel, carnea de pui nu are nevoie de îngrijire specială. Un total de 30 de minute, suficient de gazde pe zi, pentru a avea grijă de ei. Aceste jumătate de oră va părea nimic, atunci când, ca răspuns la persoana va primi ouă proaspete.