Programe pentru a pune 3-PIT prin intermediul internetului pentru a prezenta un 3-PIT electronic, antreprenor modern,

In fiecare an, pe venitul lor la IRS trebuie să raporteze antreprenori, avocați și notari privați, precum și cetățeni, din care impozitul pe venitul personal nu a fost reținut de către agentul fiscal. returnărilor voluntare sunt depuse de persoane fizice care doresc să revendice un drept de deducere fiscală și de a reveni o parte a taxei.Ordinea de livrare a 3-PIT electronic

În IFtS declarația electronică 3-PIT este transmis printr-un canal de comunicare special prin intermediul operatorului de documente electronice. Date de contact pentru astfel de operatori pot fi găsite la Serviciul fiscal federal.

Dar PE-cheie, FNSRumyniyatakzhe on-line doriți să obțineți de identificare a apelantului pentru raportare. Cu EP cheie și ID-ul trece de 3-PIT de electroni poate fi în orice loc și de la orice computer în cazul în care există acces la Internet.

3 post-PIT în format electronic poate fi]]> Online Serviciul Fiscal]]> prin "contul de contribuabil personal pentru persoane fizice", astfel:

  • Declarație certificată semnătură electronică, este trimis la IRS ca un fișier.
  • Rezultând din documentul de contribuabil este verificat autenticitatea și EP extinde controlul format logic.
  • Expeditor vine o notificare de primire sau o notificare de neacceptare precizând motivele.
  • Prin rezultatele de prelucrare a 3-PIT plătitor primește o notificare de intrare sau o notificare a unei declarații revizuite.

]]> Portalul serviciilor publice]]> De asemenea, oferă contribuabililor posibilitatea de a trimite e-declarația de venit la IRS:

  • Prin înregistrarea pe site-ul, selectați „Taxe și Finanțe“ de pe pagina principală / „depune o declarație fiscală,“ și căutați sub forma unui 3-PIT.
  • Fișierul de raport este descărcat din programul „Contribuabil Yul“ salvați separat și apoi atașați la cererea de trimitere a declarației prin specificarea codului corespunzător pentru IRS.
  • A trimis cererea trebuie să atribuie un număr individual de construcții, iar starea sa poate fi urmărită în Tabloul de bord.
  • O copie a 3-PIT trimite inspectia cu marcate „furnizate anterior prin intermediul portalului serviciilor publice“, care indică numărul atribuit.
  • Cu această metodă de trimitere inspecție va avea un timp să se prezinte în persoană să semneze declarația.


Ziua de depunere a declarației prin Internet este ziua în care este trimis, și nu la data primirii autorității fiscale (pag. 4 din art. 80 din Codul fiscal). La cererea contribuabilului, IRS este obligat să-i ofere o chitanță de raportare electronică. PIT plătitor poate transfera dreptul de a semna declarația electronică a persoanei autorizate, care urmează să fie prezentate documente justificative.

Violarea procedura de depunere a declarațiilor electronice, puteți „face“ o amendă de 200 de ruble (Art. 119.1 din Codul fiscal). Pentru prezentarea declarației la momentul nepotrivit, de asemenea, poate fi amendat cu 5% din valoarea taxei pentru fiecare lună întârziată, dar la un minim de 1000 de ruble, și un maxim de 30% din impozitul datorat (articolul 119 din Codul fiscal.).

Programe pentru a pune 3-PIT prin intermediul internetului

La FNS software-ul gratuit site-ul poate descărca]]> "Contribuabil YUL"]]>. care vă permite să completați declarația, inclusiv persoanele fizice și întreprinzătorilor individuali pentru a verifica corectitudinea finalizarea acesteia, precum și creați și să încărcați un fișier special care urmează să fie trimise prin intermediul internetului.

Puteți să-l utilizați pentru a furniza un sistem electronic de 3-PIT împreună cu scanări ale documentelor ce confirmă dreptul de deducere, precum și a aplica pentru returnarea taxelor.

Trimiterea unui PIT-3, convenabil pentru a urmări starea acesteia prin declarația „contul personal al contribuabilului.“ Serviciul de Internet vă permite să monitorizeze progresul unui audit de birou. să învețe data de încheiere și să vedem ce decizie se face cu privire la cererea dumneavoastră de rambursare a impozitului. Rețineți că verifică declarația de mai fiscale, în termen de 3 luni, iar transferul de bani pe cererea de restituire a taxei care primesc încă o lună.