Professional înainte și după epilat și de îngrijire la domiciliu

îndepărtarea SPA-păr - nu este doar îndepărtarea părului nedorit. Prefixul «SPA» înseamnă o îngrijire completă a pielii, care combină cu excepția ușor masaj epilat și exfoliere blândă. Utilizarea produselor cosmetice speciale la fiecare etapă simplifică semnificativ procesul și în mod repetat epilat îmbunătățește rezultatul procedurii.Fiecare sesiune începe cu o curățare și degresare maestru. utilizarea mai eficientă a instalației sale pentru procesarea fiecărei zone. Atât de mult pentru zona inghinală, axile și feței, precum și pentru tratamentul mâinilor master este gel ideală cu extracte de mușețel și aloe vera. Zone mari, cum ar fi brate, picioare, spate și în stomac, rapid și ușor de curățat cu o loțiune specială cu extracte de mentă și mesteacăn. Ca o prelucrare rapidă cu o piele uscată și bine firele de păr incarnate înconjurătoare gel exfoliant proiectat. particulele sale polimerice abrazive coaja de siguranță, stratul cornos si parul uscat este ridicat și în baza apoasă nu este necesară pentru a ne curata pielea de spălare - trebuie doar să se agită abraziv.Pentru a elimina umezeala, invizibile ochiului, după curățare și degresare se aplică talc cosmetic. Shugaring talc utilizat fără arome și aditivi. Epilatoare ceara - talc cu mentol. care are un efect pronunțat și calmează pielea înainte de a aplica ceara incalzita.

Dupa procedura, pasta de zahăr de îndepărtare a părului imediat (shugaring) pielea ar trebui să fie curățate prin mijloace speciale. Pasta de zahar se dizolvă bine în apă și utilizarea apei mineralizate speciale cu menta si vitamine calmeaza suplimentar si hidratarea pielii.

Pentru a finaliza procedura de depilare se aplică după shugaring mijloace pentru a ameliora în mod eficient și rapid iritații. restabili pH-ul pielii și intensiv elimina înroșirea feței (roșeață) pentru a ajuta la crema de ylang-ylang. hidrata imediat și lumina lotiune de piele cu extract de castravete si vitamina E. Durerea reziduală în axile și zonele de bikini pot fi îndepărtate cu ajutorul unui mousse special.

ceruire regulata face noi fire de par sunt subțiri, ușoare și slab. Pentru a consolida și prelungi efectul sesiunii în cabină, se recomandă să se utilizeze fondurile pentru o îngrijire specială acasă. Substanțele active și extracte de plante medicinale fac autoîngrijire cât mai eficientă posibil. Din a doua zi după depilare ar trebui să înceapă aplicarea de păr anti-incarnate cu acizi din fructe. La câteva zile după ceruire poate fi realizată folosind frecarea peeling mecanic și burete dur.