Produsele care sunt dăunătoare pentru câini - muguri de viață

Produsele care sunt dăunătoare pentru câini - muguri de viață
Animalele de companie cu patru picioare, ca si oamenii, pot suferi alergii alimentare sau intoleranta la orice produse. Prin urmare, sarcina proprietarului de câine nu se străduiesc cât mai mult posibil, pentru a hrăni câinele cu ceva „gustos“ și a lua în serios regimul alimentar al episcopiei cu patru picioare.Câinele nu ar trebui să fie hrănite

- Liderii din această listă a oaselor lungi, cioburi care vatămă dintilor, gingiilor, și tractul digestiv al animalului.

- Diverse tipuri de carne, hot dog, cârnați, ci mai degrabă diverși aditivi conținute în acestea provoacă daune enorme ficatului. Ficatul și rinichii de câini, din păcate, sunt mai puțin rezistente la componentele nocive conținute în produsul alimentar, în comparație cu omul.

- Hrănirea dulciuri și bomboane cauzează probleme cu dintii, obezitate si chiar diabet.

- O atenție specială este acordată ciocolata. Conținute în acest produs sunt substanțe (cafeina si teobromina) sunt extrem de periculoase pentru sănătatea câinilor. Deosebit de vulnerabile sunt speciile în vârstă și animale mici.

- Nu este produsul cel mai util în dieta câinilor considerați cartofi. Conținut în amidon vegetal este slab absorbit de corp canin. Mâncat două sau trei din tubercul nu va dăuna semnificativ pentru sănătatea animalului, dar să abuzeze de aceste produse nu ar trebui să fie.Produsele care sunt dăunătoare pentru câini - muguri de viață
- Stafide, strugurii, coacăze conțin în compoziția lor slab cunoscute toxine, provocând o lovitură la rinichi animalului.

- Cafeina are un efect negativ asupra sistemului cardiovascular și nervos, ceea ce înseamnă ceai și cafea - produse care nu sunt potrivite pentru câini dieta.

- Lapte si produse lactate sunt periculoase pentru acei caini care au intoleranta la lactoza. Cu vârsta, corpul animalului incepe sa se digera produsele lactate este mai rău. Acest punct trebuie să fie luate în considerare pentru a evita diaree și vărsături.

- Carnea de porc este tipul cel mai nociv de carne pentru câini. Acesta este un alimente grele și grase, precum și numărul de proteine ​​ușor de digerat în mod semnificativ inferioare carne de vită și de pasăre.

- Nici unul an dureaza discutii cu privire la impactul de sare asupra corpului câinelui. Unii experți consideră că produsele alimentare nu are sens pentru a adăuga niște sare la câini, toate materialele necesare sunt deja conținute în produsele și importante pentru om „îmbunătățire“ animale de companie aroma nu au nevoie.

Alti experti spun ca câini de alimentare care nu folosesc sare, de multe ori suferă de boli ale sistemului musculo-scheletice. Fie că aceasta poate, abuzul de „moartea albă“ și câinele și omul cu siguranță dăunător.

- Ceapa conține sulfoxizi și disulfurile, care afectează negativ celulele roșii din sânge și contribuie astfel la dezvoltarea anemiei.

- Linte, mazăre și fasole sunt foarte greu de digerat, iar substanțele nutritive conținute în leguminoase, prost digerate, prin urmare, aceste produse sunt rareori folosite pentru hrănirea câinilor.

- Cel mai puțin terci util pentru câini cred grisul. De la animalele de companie ei castiga in greutate rapid.