Producția de siliciu ademeneste cu propriile lor mâini și instalate corect

Producția de siliciu ademeneste cu propriile lor mâini și instalate corect
În prezent, năluci silicon considerat unul dintre cele mai ieftine forme de momeli non-naturale. Silikonki împărțit în mai multe tipuri:

 • Reprezintă o nada moale momeală din plastic, care simulează peștii mici. La coada de momeala este „penny“, care dă jocul propriu de pește.
 • Twister arata ca o momeală de plastic moale, dar în loc de „penny“ din momeala o coadă lungă, curbat, ca un semn de întrebare.
 • Viermii, în general, nu au propriul lor joc. diferența lor principală este lungimea, care poate fi de până la 30 de centimetri.
 • Separat izolat momeli din silicon, care imita diverse broaște, raci și m. P.

Pentru fabricarea de năluci de siliciu cu mâinile lor au nevoie de: • gips
 • momeală, care va fi aruncat
 • cadru de umplere
 • silicon

Ca silicon se topesc?

Producția de siliciu ademeneste cu propriile lor mâini și instalate corect
Există mai multe metode de topire de siliciu în casă. topirea rapidă de silicon posibil folosind aragaz. Pentru a topi siliciu în nevoie de incendiu staniu. Acesta poate fi tăiată staniu de bere sau o cutie de conserve.

Cu toate acestea, în timpul topirii în căldură, există mai multe probleme:

 • Silicon insuficient gătită repede;
 • fumează;
 • silicon culoare schimbare, iar combustia tuturor este negru;

Aceste dezavantaje complet lipsit de topi în cuptorul cu microunde. Pentru momeli au fost preparate în aceeași culoare ca și culoarea originală a silicon, este necesar să se topească în cuptorul cu microunde.

După topirea siliciu în cuptorul cu microunde este o subtilitate atâta timp cât posibil a rămas în stare fluidă. Nu trebuie doar să așteptați până când siliciu se topesc în cuptorul cu microunde, și apoi turnate, să-l țină într-un cuptor cu microunde are o jumătate - două minute. Capacitatea în care siliconul topit trebuie bine cald. În aceste condiții, silicon mult mai rămâne într-o stare lichidă.

Mucegai pentru năluci silicon

Materialul cel mai ușor accesibil pentru formele este gipsul. Acest formular este destul de simplu de făcut. Trebuie diluat până la o consistență de gips și se toarnă smântână lichidă sub formă de plastic sau carton. Apoi, cufundat într-o formă dorită momeală ipsos silicon. Gipsul trebuie să se întărească într-o oră și jumătate. Apoi, puteți elimina momeala.

Cu toate acestea, utilizarea de gips este, de asemenea, există multe probleme.

 • În primul rând, producția acestei forme durează foarte mult timp, deoarece tencuiala trebuie sa fie bine uscat. Dacă formularul nu este suficient lăsat să se usuce, apoi prin turnarea de silicon, formarea de bule care detracts foarte mult aspectul și calitatea momeala.
 • În al doilea rând, pe mulaj, este dificil de a imprima bucăți mici de momeală.
 • În al treilea rând, forma de gips sunt foarte fragile, în cazul în care mulaj un pic mai greu să fixeze una de alta sau accidental a scăzut, se sparge instantaneu.
 • Un al patrulea dezavantaj este acela al unui mulaj ademenește greu pentru a obține.

Și dacă această metodă este încă adecvată, producția de tornade în formă de ipsos este problematică pentru producerea de momeli din plastic moale și viermi.

Pentru a rezolva aceste probleme vor ajuta rasina epoxidica. Cu muiată în perie rășină epoxidică, lubrifiați mucegai tencuiala, astfel încât stratul de rășină a fost cât mai subțire posibil. După aceea, forma trebuie să fie bine uscate. După acoperirea mucegai momeală gips pur și simplu îndepărtat de pe aceasta, marginile ascuțite sunt netezite, iar problema dispare cu apariția de bule de aer. Cu toate acestea, din cauza pentru a acoperi dimensiunea momeala este ușor redusă.Producția de siliciu ademeneste cu propriile lor mâini și instalate corect

Producția de momeală silicon

Producția de siliciu ademeneste cu propriile lor mâini și instalate corect
Combinația perfectă de culori pentru momeală artificială este o combinație de culori galben și roșu. În acest caz, culoarea galbenă ar trebui să fie foarte luminoase și au o culoare verde deschis.

Pas prin procesul de luare a năluci arată astfel:

 1. topire de siliciu;
 2. turnare ipsos silicon;
 3. răcire silicon;
 4. Inmuierea momeală în apă rece;

După siliconul este răcită, și necesită aproximativ 5-10 minute, acesta trebuie să fie înmuiat în apă rece. Această procedură este necesară pentru a se asigura că silicon nu pierde plasticitatea ei. Dacă acest pas este omis, silicon este moale.

Cum de a crește captura de pește?

Producția de siliciu ademeneste cu propriile lor mâini și instalate corect

Timp de 7 ani de hobby-uri de pescuit active, am găsit zeci de modalități de a îmbunătăți muscatura. Aici este cel mai eficient:

Metode pentru montarea năluci de siliciu

Producția de siliciu ademeneste cu propriile lor mâini și instalate corect

Ogruzhenny și cârlige neogruzhennye ofsetniki - necuplate opțiuni anticipate tornade și momeli din plastic moale

Pentru montarea momeală folosită cel mai frecvent mod de montare a capului cârlig Jig. Selectarea greutatea capului trebuie să provină din adâncurile lacului. La alegerea lungimea cârligului ar trebui să fie ghidate de dimensiunea momeala. Pescarii Novice cred că mai mult cârlig, este mai mic numărul de lovituri goale. Acest lucru este parțial adevărat, dar trebuie să se înțeleagă că, dacă momeala plantate pe cârlig pentru întregul corp, fluctuațiile sale limitate în mod semnificativ. Silicon momeală poate aluneca de pe cârlig. Unii pescari pentru a fixa momeala folosit lipici super.

Nu mai puțin popular echipament metoda silikonki este echipat cu cârlig dublu. Cârligul ar trebui să fie în centrul corpului nada. Pentru atașarea cârlig la momeala, trebuie să devină primul nivel al disparut locul unde ar fi trebuit să meargă intepatura. După care unul dintre cârlige duble strapuns momeala. Apoi cârligul coada se extinde printr-o momeală coadă de siliciu trebuie să se extindă prin corpul Atractivitatea la porțiunea de capăt. Cârligul trebuie să fie pe deplin în corpul nada.

Silicon momeală poate fi, de asemenea, echipat cu cârlige de offset. Există două forme de cârlige de compensare:

 • formă alungită, curbată;
 • formă dreaptă.

castron formă dreaptă este utilizat cu viermi de tip momeală, iar în ultima vreme devine caducă. Pentru sfaturi este necesar momeală pentru a perfora porțiunea de capăt vârful cârligului și trageți-l imediat. Apoi momeala cârligul este ținut până la pasul și un bit este setat. Pentru a remedia boldul cârlig în momeala pe care trebuie să-l ia prin capătul corpului nada. După aceea, un pic mai mici un pic momeală și cârlig pentru a introduce un spin în organism Lure. Silikonka, astfel, nu ar trebui să fie strânse.

Momeala poate fi montat tee. In corpul momeala, aproximativ la mijloc, ar trebui să facă o mică gaură cu ajutorul tubului de mâner. O gamă largă de mâner de silicon este apăsată o dată, apoi rămâne în gaura momeală. Apoi, cârlig triplu coada este străpuns corpul nada și eliminat în porțiunea de gură. Apoi, unul dintre Stingers este introdus prin gaura, astfel încât corpul cârligului este situat exact momeală.

Producția de siliciu ademeneste cu propriile lor mâini și instalate corect
Pick up o formă pentru viitoarele năluci de siliciu în mod corect - evaluat cele mai bune branduri de top comestibile de cauciuc.

Norocos John firmele de silicon momeală - imagine de ansamblu a mai catchability momeală comestibilă în segmentul de buget.

Cele mai multe moduri de a dota catchability năluci de siliciu.
Silicon Priman ki sunt unele dintre cele mai ieftine tipuri de momeli artificiale. Producția lor nu ia mult. Numai ipsos mucegai însuși siliciu necesar pentru fabricarea momeala. Topiti silicon cel mai ușor lucru în cuptorul cu microunde. După solidificare a siliconului trebuie să fie atent plasate în apă timp de două ore pentru a menține structura sa.

Braconierii de captură 318 kg de pește nu au fost pedepsiți

Producția de siliciu ademeneste cu propriile lor mâini și instalate corect
grup de pescari în timpul interogatoriilor dezvăluit numele unei momeală secrete.