Procedura de a merge în instanță

Oamenii merg în instanță din diverse motive. Cel mai adesea este dreptul încălcat sau a drepturilor în litigiu, cel puțin - orice pretenții și răspunsuri la proces. Toate drepturile și obligațiile actorilor implicați în proces sunt reglementate de Codul de procedură Arbitrazh, Codul de procedură penală, Codul de procedură civilă al Federației Ruse. Vă sfătuiesc să păstrați cărțile pe biroul lui, au precizat standardele, dispoziții referitoare la instanța de judecată.Oamenii merg în instanță din diverse motive. Cel mai adesea este dreptul încălcat sau a drepturilor în litigiu, cel puțin - orice pretenții și răspunsuri la proces. Toate drepturile și obligațiile actorilor implicați în proces sunt reglementate de Codul de procedură Arbitrazh, Codul de procedură penală, Codul de procedură civilă al Federației Ruse. Astfel, vă sfătuiesc să păstrați cărțile pe biroul lui, au precizat standardele, dispoziții referitoare la instanța de judecată.

Până la pragul sistemului judiciar

Împuternicire: cum și cui

Drepturile care se acordă o putere de avocat

Procedura de a merge în instanță
Reprezentantul poate face cunoștință cu materialele de caz, face copii, extrase, de depunere a obiecțiilor, petiții, să ia parte la examinarea probelor, da explicații diferite în instanță, aceasta include orale și scrise, de a se opune petițiilor și cererilor inculpatului de a face apel împotriva hotărârii instanței, de a exercita alte drepturi acordate.
Să nu vă faceți griji, în etapa semnării procurii Recomand cititorilor MipSovetov stipulează toate drepturile care pot face reprezentantul. Acest lucru este foarte important, deoarece ajută să se protejeze de tumultul în sala de judecată. Atunci când, de exemplu, se dovedește că reprezentantul poate depune o cerere pentru a apela un martor în instanță să depună mărturie sau să prezinte documente pentru luarea în considerare a unui acord amiabil sau modificarea cererii.
Reprezentarea legală apare pe baza unor fapte juridice, cum ar fi: rudenie, adopție tutelă. Poate fi copiii care au vârsta de 18 ani, bunici, părinți, surori, frați, și așa mai departe .. În acest caz, instanța trebuie doar să prezinte documente care să dovedească această relație, cum ar fi un certificat de naștere, pașaport, decizia instanței adoptarea sau recunoașterea tutelă și așa. d.


Alegerea instanței

Ce se întâmplă în instanță

Cât de multe și de ce să plătească taxa de timbru

Va fi sau nu va accepta

Procedura de a merge în instanță
Dacă vom citi prevederile legislației (Codul de procedură Arbitrazh, Codul de procedură penală, GPKRumyniyai t. D.), putem nota faptul că judecătorul însuși decide cu privire la acceptarea declarației de apărare. Deny ea poate, de asemenea, acest lucru se întâmplă, în cazul în care cererea nu este supusă civil, arbitraj sau proceduri penale; în cazul în care solicitantul nu a respectat ordinul de soluționare prealabilă instanță a cauzei; dacă ați intrat deja în vigoare o decizie sau hotărâre a instanței pe același subiect. Motivele pentru care o astfel de renunțare este posibilă - foarte mult. Chiar și umplerea necorespunzătoare a revendicării oferă, de asemenea, un motiv pentru refuzul de a accepta.
Asigurați-vă că judecătorul trebuie să facă un refuz motivat de a accepta cererea. Aveți dreptul de a aduce o plângere sau protesteze la acest articol. Problema a fost de a determina competența unui caz particular. Anterior, această funcție a fost transportă instanței, el a subliniat solicitantului, în cazul în care pentru a merge, în cazul în care cererea nu este în competența unei anumite instanțe. Acum, nu există nici o astfel de funcție în instanțele de judecată, iar noi trebuie să decidă unde să meargă cu o plângere sau proces. Pur și simplu, dacă vorbim despre caz penal. Aici competența este determinată nu este în valoare de ea și așa va indica momentul în cazul în instanța de judecată.
Vizitați instanța cu privire la jurisdicția cauzelor civile suspendate pe un suport în apropierea biroului. Acolo vă va explica procedura de manipulare și prezintă un exemplu de o declarație de cerere.

Pregătirea pentru instanță

De îndată ce judecătorul va lua o decizie cu privire la revizuirea revendicării sau cazul dumneavoastră începe pregătirea pentru procedura. În timpul pregătirii judecătorului cere reclamantului cu privire la motivele deciziei de depunerea unei cereri împotriva unui pârât oferă să furnizeze dovada argumentelor lor, este inculpat, martori, imaginind care sunt obiecțiile la cererea, explica părților drepturile lor, cere de la diverse organizații legate de cazul furnizarea de informații necesare, permite eliberarea de măsuri provizorii, și este angajată în alte probleme.

Cât timp să aștepte: calendarul

Judecătorul vă înmânează un document și solicită să se pregătească timp de șapte zile, și de a organiza martorii dovezile necesare. Cauza pentru pensia alimentară. de exemplu, Tribunalul de Primă Instanță va lua în considerare, și nu mai târziu de 10 zile de la încheierea pregătirii cauzei pentru proces. Dacă se plâng acțiunile oficialilor, organizațiilor non-guvernamentale - trebuie să ia în considerare cazul dumneavoastră în aceeași perioadă. Cazurile rămase vor fi luate în considerare nu mai târziu de o lună de la sfârșitul pregătirii cauzelor pentru proces.

Condiții de livrare a agendei

Mergând la instanță nu este dificil în cazul în care persoana este bine adaptată la organizarea procesului. Complexitatea elaborării declarației de revendicare poate fi evitată prin referire la legislația sau la profesia de avocat. Știind drepturile dumneavoastră, veți fi întotdeauna în măsură să le apere. Nu-ți fie frică de instanța de judecată, amintiți-vă - singura cale prin care se poate dovedi nevinovăția sau de a aduce făptași în fața justiției!