Privire de ansamblu htc s incredibil

RAM: 768 MBDispley4 inci, S-LCD, 800 x 480, WVGA, sensornyySvyazBluetooth® 2.1 + EDR și suport A2DP

Wi-Fi®: IEEE 802.11 b / g / MP nKamera8, autofocus, bliț dublu, înregistrare 720p1.3 megapixeli baterie frontală kameraBatareyaLithium-ion

Capacitate: 1450 mAh

Talk și cursorul mouse-ului:

- Până la 380 de minute în rețele WCDMA

- Până la 580 de minute în rețelele GSM

Orele de așteptare și cursorul mouse-ului:

- Până la 370 de ore în rețelele WCDMA

- Până la 290 de ore în rețelele GSM

Umplerea HTC Incredible S este destul de modern, precum și suficient pentru a lucra, și la joc. Toate familie (HTC Desire S, HTC Incredible S și HTC Desire HD) echipate cu procesoare Qualcomm Snapdragon QSD8255 1 GHz. Desigur, acest lucru nu este dual-core „inima“ HTC Sensation, dar este puțin probabil ca în viitorul apropiat, veți găsi orice frânare. Performanța va fi de ajuns, nu există nici o îndoială.

Capacitatea de memorie, de asemenea, abundă. RAM vor fi suficiente pentru mai multe aplicații care rulează simultan „grele“, construit - sub greutatea programului. Deși rolul memoriei interne nu joacă în nici un anumit dispozitiv poate fi eliberat prin mutarea programul sau jocul pe un card de memorie.

Privire de ansamblu htc s incredibil

Caracteristica cea mai spectaculoasă și mai memorabil al dispozitivului - un buclat-spate. Apropo, datorită ei HTC Incredible S nu pare să fie prea gros, și se potrivește perfect în mână. Degetele apucând dispozitiv și se află pe „porțiune subțire“ rotunjit locul de locuințe de contact și de acoperire, astfel încât partea din spate, partea mai gros, aproape imperceptibile.

Iubit de mulți, termenul „lopata“ poate fi cu greu aplicate în raport cu ecranul HTC Incredbile S. 4-inch este puțin mai mică de 4,3 inch la nava amiral, chiar și într-un dispozitiv de mână mic se va potrivi perfect.

Privire de ansamblu htc s incredibil

Display-ul se ocupă aproape întreaga panoul frontal al dispozitivului. Mai sus este doar grila difuzorului. Toți senzorii, camera frontală, precum și necesare pentru cheile Android dispozitive sunt integrate în ecran.

Privire de ansamblu htc s incredibil

Dacă nu te uita cu atenție, partea din dreapta sus a obiectivului camerei este vizibil numai. unitatea de senzor poate fi găsit, în cazul în care doar uita-te la stânga inscripția „HTC“. Există un senzor de lumină, care este responsabil pentru reglarea automată a nivelului de iluminare, și un senzor de proximitate, prin apăsarea accidentală în timpul unui apel.

Privire de ansamblu htc s incredibil
Privire de ansamblu htc s incredibil

Oprit de pe dispozitiv nu poate fi detectat chei. Dacă modificați unghiul de vizualizare, atunci locul lor va fi bandă neagră vizibilă, dar este necesar să se includă, ca simboluri familiare imediat aprinde: „Acasă“, „Meniu“, „înapoi“ și „căutare“. Apropo, este conectat cu ei, o trăsătură distinctivă a HTC Incredible S - simboluri sunt verticale în ambele orientări portret și peisaj:

Privire de ansamblu htc s incredibil

În general, panoul frontal al dispozitivului arată elegant și strict delimitat de gama. Poate că, HTC Incredible S de design a fost dezvoltat cu mult înainte de actualul top al gamei, sau HTC scopul de a face un pic mai aproape de Droid „original“ Incredible pentru operatorul Verizon. Desigur, gusturile diferă. Dar multe astfel de derogare de la stilul general al noilor produse nu poate fi pentru toata lumea.

Privire de ansamblu htc s incredibil

Pe fața superioară situată 3,5 mm conector standard pentru un set cu cască sau căști, cealaltă parte (dreapta) - on / off dispozitiv.

Privire de ansamblu htc s incredibil
Privire de ansamblu htc s incredibil

Pe partea dreaptă nu este nimic remarcabil, pe stânga - rocker volum.

Doar de mai jos este un microUSB-conector, care ar trebui să se oprească. comunicatori de top nu se bazează pe protecția efecte, astfel încât HTC Incredible S, la fel ca în multe dispozitive, un port deschis. Nu este nimic în neregulă cu asta, dar cand te uiti la un comunicator elegant, cu ochii negri se agață involuntar la o deschidere luminoasă. În cazul în care a fost furnizat de către orice plug, apoi la percepția generală a dispozitivului ar putea adăuga câteva puncte.

Privire de ansamblu htc s incredibil

Privire de ansamblu htc s incredibil

Privire de ansamblu htc s incredibil

Carcasa din plastic HTC Incredible S are o acoperire moale la atingere, prin care dispozitivul nu aluneca în mână și frumos atinge la acesta. Cu toate acestea, pentru a transmite cu exactitate toate sentimentele posibile puțin probabilă. Doar atunci când întâlnirea cu dispozitivul de la un magazin ar trebui să acorde o atenție la ea.

Privire de ansamblu htc s incredibil
Privire de ansamblu htc s incredibil

Unele concluzii cu privire la calitatea ansamblului se poate face prin fotografie. În primul rând, să acorde o atenție la ecran. În unele loturi de afișare HTC Desire HD a fost lipit inegal, o bordură a fost ușor mai mare decât celălalt. În HTC Incredible S, cu toate astea otlino - chiar și atunci când o examinare mai atentă nu a reușit să observați nereguli. În ceea ce la atingere și vizual, toate barele de protecție sunt la fel.

Privire de ansamblu htc s incredibil

Capacul bateriei se potrivește destul de bine, dar departe de a fi ideale. În această unitate a părăsit alăturat capătul liniei la capăt, în timp ce pe partea dreaptă există un decalaj mic. Și, pe partea de sus a unui puțin mai mare. Dar acest lucru este mai nitpicking. Dacă nu priviți, diferența este vizibilă.În timpul funcționării, auzi scârțâitul nu a reușit, asamblate HTC Incredible S este într-adevăr bine. Dar, dacă stoarce, dispozitiv de presare mai sus și mai jos, în tăcere completă poate fi văzut scârțâit abia audibil. Nu este critică, toate din plastic a corpului poate fi iertat.

Calitatea globală a construi nu ridică obiecții. Dar nu uitați că vorbim despre doar un singur aparat. Lacune, sloturi, protuberanțe și zgârieturi pot varia în funcție de ambele părți și specifice dispozitivului.

Privire de ansamblu htc s incredibil

4. Software-ul

HTC Incredible care rulează Android 2.2, penultima în versiunea actuală a sistemului de operare cu interfata HTC Sense, care poate fi vazut acum pe HTC Desire HD și HTC Desire Z. Așchiile tipice HTC Sense 2.1. îi lipsește. De exemplu, un meniu nou, mai convenabil aplicație, câteva programe de marcă etc. Dar compania promite să actualizeze, iar unele dispozitive italiene au primit deja noul firmware.

Setul de aplicatii proprietare de la standardul HTC. Acestea sunt:

- interfață HTC Hub cu teme, imagini de fundal, tonuri de apel și alte tipuri de conținut

Privire de ansamblu htc s incredibil

- HTC Îi place, simplificând de căutare și a instala software-ul de pe Android Market, precum și vă permit să se bucure de schimb app cu prietenii

Privire de ansamblu htc s incredibil

- Locații HTC, navigare propriu și serviciu de cartografiere

Privire de ansamblu htc s incredibil

(Demo-uri au fost înregistrate pe HTC Desire HD, dar HTC Incredible S, aceste programe nu sunt diferite)

HTC Sense coajă are nevoie de nici o prezentare, pentru mulți ea este factorul decisiv în alegerea unui dispozitiv. Dar chiar dacă preferați celălalt, nimic nu te va împiedica să instalați lansator de terță parte.

În ceea ce privește sistemul de operare, totul este standard. Android 2.2 va permite să instalați Flash Player, mutați programul / jocul de pe cartela de memorie și să ofere alte caracteristici.

Mai departe direct la descrierea dispozitivului „la locul de muncă.“

Unghiurile de vizibilitate sunt foarte bine - alegeți tipul în care o imagine distorsionată sau invizibile, imposibil.

Privire de ansamblu htc s incredibil

(În calitatea originală poate fi descărcat de aici (3gp, 17.57mb))

Privire de ansamblu htc s incredibil
Privire de ansamblu htc s incredibil
Privire de ansamblu htc s incredibil

Și aici este bun la fața locului roz vechi:

Privire de ansamblu htc s incredibil

Nu uita că scopul principal al camerei într-un dispozitiv mobil - o notă fotografie. Cele mai strălucitoare și mai interesante momente din viata ta este mai bine pentru a da o camera de specialitate.

capacitățile muzicale ale dispozitivului - de la vecini gama. Tehnologia Dolby Mobile și SRS WOW HD, spre deosebire de liderul, aceasta nu acceptă. Deci, dacă valoarea de sunet de înaltă calitate, ar trebui să fie atenți atunci când aleg. Pentru simplu ca asculta muzică în timpul tău liber, sau, de exemplu, în drum spre locul de muncă, în formă și Incredible S. Volumul căști standard este suficient pentru a asculta confortabil, maxim nu este discordant. Dar, dacă folosiți căști cu impedanță mare, volumul nu poate fi suficient.

Nu au existat probleme notate cu conexiunea fără fir. Și WiFi și 3G, dispozitiv de rețea GSM și o menține stabilă, viteza și stabilitatea compusului nu este satisfăcătoare. Cu toate apelurile bine, și datorită celor două microfoane și interlocutor pentru reducerea zgomotului poate auzi în mod clar, în volumul de timp de vorbire și suficient.

Pentru o săptămână de contact apropiat cu dispozitivul nu au apărut pretenții serioase. Cu excepția, poate, murdare. Este în valoare de mâinile tale un pic de sudoare la fel de mare panoul din spate negru elegant va deveni o „boltă“ amprentă digitală. Aceeași soartă îi așteaptă și pe ecran. După câteva minute de funcționare, cu ecran tactil și divorțuri, practic, nu interferează, dar atunci când rândul său, există o dorință copleșitoare de a șterge.

Toate testele lângă HTC Incredible S a fost un material special din microfibră de. Ecranul este că plasticul șters perfect. de câteva ori este suficient pentru a șterge - și divorțuri cu amprentele digitale dispar. Dar faptul de a avea de a transporta o bucată de pânză este puțin probabil să vă rugăm viitorilor utilizatori.

Probleme descrise în forum, nu sunt îndeplinite, dacă apelurile sunt întrerupte sau sub praful de ecran. Pentru săptămâna la HTC Incredible S-a apărut doar o singură asuprire - într-un Skype, după chat-ul, dispozitivul îngheață complet timp de câteva secunde. Dar poate fi bine sa întâmplat din cauza „umed“ și defecte în software-ul sau firmware-ului. Și, cel mai probabil, în viitorul apropiat, aceste erori vor fi corectate. De asemenea, pe micile defecte în software-ul, puteți arunca o repornire aleatoriu care sa întâmplat în timp ce termina apelul, și care a venit să raporteze la Skype.

5.2 Runtimes

Subiectiv, HTC Incredible S prezinta rezultate bune: nici o sarcină specială a bateriei este suficient pentru o zi și jumătate în modul „activ“ - un cuplu de SMS-uri, unele apeluri pentru un total de aproximativ 10 minute, a inclus sincronizarea și verificarea e-mail la fiecare jumătate de oră, câteva jocuri, și două sau trei ore de navigare pe web. În acest caz, tot timpul unitatea a fost în aria de acoperire a rețelelor celulare și Wi-Fi in apropiere de puncte.

În rolul de „acasă“ dispozitiv cititor de știri și naviga pe web în seara (în total - aproximativ patru ore pe zi) HTC Incredible S-a cerut încărcătorul până la sfârșitul celei de a doua zi, cu mai mult timp pentru a arăta un film.

HTC Desire HD în exact același test a arătat 4 ore și 7 minute. HTC Incredible S plăcut mulțumit, nu scurt de câteva minute până la nivelul de 5 ore. Acest ore de trei și jumătate din film „cu o coadă“. Sau, de exemplu, zbor de la Moscova la Madrid, sau la jumătatea drumului spre New York.

Aceasta poate avea ca rezultat utilizarea impactului economic SuperLCD ecran sau de dimensiuni mai mici de ea, dar faptul rămâne - HTC Incredible S este un pic mai mult de viață.

Trebuie remarcat faptul că testarea a avut loc la maxim. Dacă activați în jos sunetul și iluminarea mut (unul dintre principalii consumatori), dispozitivul se va întinde mult mai mult timp. Dar, în orice caz, nu atât timp cât ne-ar dori - durata de viață a bateriei rămâne problema principală a dispozitivelor portabile de astăzi.

De asemenea, au câteva plângeri cu privire la butonul de pornire. Acesta este mic și, practic, nu proiectează dincolo de locuințe, astfel încât lovit exact aveți nevoie pentru a „învăța“ locația sa, care poate dura câteva zile. Un alt buton minus - mic „accident vascular cerebral“. Mă simt de presa un pic problematic, astfel încât includerea ușor pentru a se asigura, uita la ecran. Este posibil ca în timp, a dezvoltat și a devenit mai confortabil. Restul HTC Incredible S pentru a avea nici reclamații.

Omrachnit dispozitiv poate folosi excesiv de murdare. Unele audiofili poate părea un volum redus. Și, cel mai important, de timp. Cu siguranță, acest lucru nu este suficient. În comparație, de exemplu, c HTC Desire HD, rezultatul este puțin mai bună, dar dacă utilizați gadget-uri, nu da drumul mâinilor, și nu au posibilitatea în timpul zilei pentru a pune pe o taxa, atunci riscă să fie lăsat fără o conexiune la sfârșitul zilei.

Desigur, multe dintre individ. Ceva poate părea ca unul minor, în altele, va fi critic și va strica toata impresia dispozitivului. Scopul revizuirii - să se familiarizeze și să se concentreze pe principalele argumente pro și contra, pentru a oferi hrană pentru gândire și de a ajuta pentru a face o alegere. Ceea ce, desigur, până la tine.

M-am cumpărat Incredible în primele zile ale vânzării oficiale. Nu am regreta banii cheltuiți

În primul rând, există un buton pentru a răspunde sub fiecare post. În al doilea rând, da, este o chestiune pur privată. În al treilea rând, eu nu te forța să gândească în opinia mea, și în cele din urmă ultimul, dar HTC Desire, dacă ați cumpărat-o acum - este un dispozitiv învechit, dacă l-ați cumpărat în România și pentru prețul, atunci sunt de două ori prost să fac, să-l puneți pur și simplu, ați cheltuit o sumă mare de bani de pe dispozitivul vechi, acesta poate fi eu sunt greșit.

după o dorință incredibilă pentru mine mai mult ca

Același lucru este valabil și pentru orice dispozitiv, inclusiv DHD. Așteptați este fără sfârșit și de fiecare dată, aceste dispozitive vor deveni depășite mai repede și mai repede. O așa-numita Incredible S acum depășite - cel puțin nerezonabile. Apropo, dacă este rezonabil, în opinia dumneavoastră, să ia în considerare faptul că modelul Sensation top va rămâne pentru o lungă perioadă de timp? (Dacă sunteți de gândire, atunci spun, acum ar fi este puțin probabil să fie cumpărat, nu-i asa?)

Eu spun eu, dacă el nu regreta achiziționarea, eu sunt fericit pentru el.

Eu cred că achiziționarea unui astfel de dispozitiv este, în esență lipsit de sens, dar nu obligă să asculte opinia mea, și nu pentru a cumpăra dispozitivul.

Un dispozitiv de mare, nimic nu încetinește, intestin aparat de fotografiat, bateria ține până la 2 zile, dacă dezactivați Wi-Fi, 3G, atunci când acestea nu sunt necesare, GPS cu offline și online, hărți de taxiuri din Germania, chiar a lucrat cu carduri mobile HSDPA
confortabil în mână, degetul acoperit de un corp negru, dar nu mă deranjează
Dintre minusuri - butonul aparatului de fotografiat este situat pe ecran (trackball la Desire a fost mai convenabil, puteți face o fotografie-te la lungimea brațului), ultimul buton în întuneric la prima enervant, dar în cele din urmă te obișnuiești

Ei bine. Patru zile mai târziu, el a refuzat să folosească linia de jos a ecranului. Acum, nici un apel sau răspunde la un apel la prima încercare nu funcționează (bine, în cazul în care, la toate, cu a zecea încercare eșuează).

Bucura-te Cumparata. îmi pare rău doar pentru Skype nu are suport pentru camera foto camera frontală
precum și aparata incredibil. inteligent, inteligent, agreabil, zankomye toate aprinse. Ei doresc același lucru