Privind pentru tine (2018)

(Evaluări: 10 Media: 4)

Pe scurt despre complot: Mini-seria „Privind pentru tine“, probabil, poate fi numit dintre dramele cele mai interesante și pline de acțiune din ultimii ani. Regizat de Mihail Vaynberg autohtonă de film este considerat unul dintre cei mai buni regizori români ai timpului nostru.


Intriga se învârte în jurul a două fete Bert și Rita, a cărui soartă de-a lungul seriei va fi un mod ciudat în mod constant se intersectează. Atât în ​​trecut, există cazuri grave, care sunt atât de dornici să uite și mergi mai departe. Dar, din păcate, trecutul nu lasă în pace și se face în mod constant din colțurile întunecate ale minții. Burt se execută de la un iubit-o după trădarea lui, și Rita se teme de a construi o viață fericită cu iubitul ei din cauza aspectului său, care este desfigurat.
Seria spune povestea extraordinară de dragoste și trădare, loialitate și curaj, și rezistența unei fete care a fost într-o situație foarte dificilă, care este amenințat cu închisoare și închisoare.


Un alt fapt interesant: datorită acestui melodramă în regia lui Mihail Vaynberg a găsit într-adevăr fericire - actrita Gryu Leancă, care a devenit ales sa unul.
A se vedea un mini-serie foarte interesant „Privind pentru tine“ online pe site-ul nostru.

Chiar și filme:

Privind pentru tine (2010)

Privind pentru tine (2010)

Privind pentru tine (2010)

Privind pentru tine (2010)

Privind pentru tine (2010)