Primele nașteri pisici

Mulți proprietari de pisici, probabil, se gândească la problema de modul în care acestea vor conduce urmași pitomitsy. Unii oameni prefera pentru sterilizarea pisicilor. astfel încât acestea nu trebuie să rezolve acest tip de problemă. Dar dacă ești, cu toate acestea, a decis să nu să lipsească bucuria maternității pisica ta, ar trebui să se gândească la modul în care se va comporta în timpul primei nastere.În cazul în care pisica se petrece cea mai mare parte timpul pe stradă, și numai vine acasă să mănânce și să se odihnească, este probabil ca ea va găsi un loc potrivit pentru livrare și va face totul în sine, fără implicarea gazdei.

Primele nașteri pisici

Ajutați copiii să facă față pitomitsy

Dar, în cazul în care pisica este complet acasă, folosit pentru a petrece timpul culcat pe canapea, atunci cel mai probabil trebuie să o ajute.

Ceea ce pot fi necesare pentru a asista la nașterea copilului pisica?

Cand o pisica începe să tam-tam, caute un loc liniștit, sau miau persistent urmați, aceasta înseamnă că începe munca. Această stare de o pisica da nastere, pentru prima dată, poate dura de dimineața devreme până seara. Atâta timp cât aveți timp stânga, aveți nevoie pentru a colecta un kit special de prim ajutor, astfel încât să puteți da ajutor pisica, doar în cazul în care ceva nu merge bine. Se prepară:

  • foarfece chirurgicale acute pentru a tăia cordonul ombilical
  • pensete;
  • tampoane de tifon și de bumbac;
  • Fire pentru a lega cordonul ombilical;

Primele nașteri pisici

Înainte de a începe naștere pisica pentru a obține nervos și de a face un tam-tam

Primele nașteri pisiciÎnainte de a începe naștere pisica pentru a obține nervos și de a face un tam-tam

Înainte de a începe naștere pisica pentru a obține nervos și de a face un tam-tam

Primele nașteri pisici

Înainte de a începe naștere pisica pentru a obține nervos și de a face un tam-tam

Primele nașteri pisici

Înainte de a începe naștere pisica pentru a obține nervos și de a face un tam-tam

  • Alcoolul pentru tratamentul instrumentelor chirurgicale și de mână;
  • protuberanță de cauciuc pisoi gura de aspirare de mucus mici;
  • Un bol pentru deșeuri;
  • Floorcloth pentru a îndepărta urmele de ape uzate și ichor.

Cum se poate trece la prima naștere?

Desigur, gatiti caseta pisica, asa ca a fost mai ușor să dea naștere, dar nu și faptul că ea vrea să-l folosească. Lucru este că durerea și anxietatea ea nu putea să înțeleagă ce să facă.

Cand soldurile pisicii incep sa se agită și bubuituri, înseamnă că face un efort. La sfârșitul încercărilor de a lumina ar trebui să apară mai întâi pisoi. mamă grijulie începe imediat să-și lingă și elibera pisoi de mucus, astfel încât să poată respira. Dar tânărul pisica poate deveni confuz și chiar nu acorde atenție la nou-născut. Aici au nevoie de ajutorul tău.

Ca o regulă, chiar și pentru prima dată mame pisicile pot gestiona pe cont propriu, fără ajutorul gazdă, și să facă mame excelente. Dar cel mai bine este să fie aproape de pitomitsy lui în cazul în care prima ei de naștere.

Ușor foarfece tăiat filmul și utilizarea tampoanelor-l scoate din copil. gura pisoi va fi umplut cu mucus, acesta va trebui să elibereze cu atenție becul de cauciuc.
Când zadyshit pisoi, trageți cordonul ombilical fir și se taie cu foarfeca. Ștergeți corpul mic cu tifon.

În cazul în care pisica nu răspunde la un pisoi, se pune pe o parte, și alunecare copilul mamelonului. De multe ori tot în acest moment, chiar și la pisicile tinere văzut instinctul matern, și ei să înțeleagă ce să facă. Pisoi începe să mănânce, iar mama lins copilul ei.

Dar, așa că pisicile se comportă adesea, dacă ceva nu merge bine, de exemplu, născut câțiva copii morți, sau chiar problemele de sănătate pisica.

Recomandări proprietari neexperimentați tineri pisici.

Câteva sfaturi pentru proprietarii a caror pisica a dat nastere pentru prima dată:

• Nu lăsați medicamente hormonale care suprima activitatea sexuală, dacă doriți, că pisica ta va da naștere în viitor, deoarece acestea pot face modificări în genomul animalului;

Primele nașteri pisici

Ajutați copiii să facă față pitomitsy