prevenirea și tratamentul pepenilor verzi pepeni Bolilor

Grădinari care cresc pepeni, de obicei, să acorde o atenție la dimensiunea ovarelor și numărul acestora. Cu toate acestea, mulți dintre ei uita sa monitorizeze starea plantelor. Din această cauză, ei nu au timp în timp pentru a proteja pepene verde în seră și în teren deschis de la diverse boli și dăunători, care sunt expuse.

prevenirea și tratamentul pepenilor verzi pepeni BolilorDușmani pepeni verzi și măsuri de combatere a acestora

Multe boli ale pepeni verzi provocat funcțiile vitale active ale dăunătorilor. Grădinar care speră la o recoltă bună, ar trebui să poată să distingă periculoase insecte, și să știe despre cum să se ocupe cu ei.
 • Aphis gossypii. Una dintre insectele mai prefăcute care decontează în mod normal pe tulpinile plantelor. Doar două săptămâni afide poate ruina pepene verde, care a devenit o casă temporară pentru ea. Dăunătorul este ușor de recunoscut de culoarea neagră-verde sau galben. Acesta infecteaza ovarele de plante si flori, suge tot sucul din tulpina.
  Identifice afide pepene galben pe frunze pot fi plante infectate. Ei începe rapid să se onduleze. Preveni răspândirea în continuare a insectelor va eliminare numai complet de pacienti impusca. Și, de asemenea, trebuie să pulveriza în mod regulat infuziile de plante pe bază de piele ceapa sau săpun gudron.
 • Larvele de muște înmugurească. Insectele sunt diferite off-alb de vițel de culoare. Ei distrug semințele de cultură și rădăcini. De aceea fledgling dăunătorilor plantelor infestare, mor foarte repede. Este imposibil să se salveze. grădinari cu experiență în scopul de a distruge larvele și prevenirea recomandă să-și petreacă copioase de pulverizare insecticid grădină. Aceasta va dura cel puțin trei procesare până pepene verde floare.
 • Spider acarianul. Nu mai puțin dăunător periculos de pepeni verzi. Ele apar aproape imediat după plantare. Insectele pot găsi foaia de jos a plantei. lor de web restante, care după infectare apare la pepeni verzi. frunze de pepene galben începe să se usuce și să devină decolorate.

prevenirea și tratamentul pepenilor verzi pepeni Bolilor
Pentru a preveni căpușa de necesitatea de a inspecta periodic planta. Frunzele au descoperit că sunt deja infectate, ar trebui să ardă. De asemenea, merită o încercare de a pulveriza extractul de ceapa si usturoi gradina, insecte dăunătoare cele mai înfricoșătoare.
Cu cât vor fi luate pentru controlul dăunătorilor, cu atât mai probabil este că planta va fi capabil de a salva. Dar speranțe mari pentru că nu este în valoare de ea.
prevenirea și tratamentul pepenilor verzi pepeni Bolilor

Boli pepeni și tratarea acestora

Există diferite boli de pepene verde, fiecare dintre ele poartă un mare pericol pentru recolta viitoare. pepeni de tratament, de obicei, are o foarte greu și lung. Și este de plante extrem de rare încă nu reușește să recupereze. Deci, este mai bine grădinari în timp util pentru a lua măsuri de prevenire a bolii de pepeni verzi decât pentru a încerca să-i salveze.
Cottagers ar trebui să se abtine de la astfel de boli care pot infecta pepeni:

prevenirea și tratamentul pepenilor verzi pepeni Bolilor • Sclerotinia sau mucegai alb. Ea apare din ciuperca, care se propagă în mod activ într-un mediu umed. Rot afecteaza flori cu frunze subțiri de mai multe culturi de legume. Ea distruge rapid tulpinile de fructe și chiar pepene verde.
  plante infectate, în orice caz, trebuie să fie eliminate imediat. Se recomandă pentru a elimina orice zone care ar putea fi bolnav. Aceste locuri nu vor împiedica procesul lipi o, cretă sub formă de pulbere pe bază de apă și mangan. Zonele afectate ar trebui să se presară var. Zona este cel mai dens supradezvoltat sa se subtieze ușor, astfel încât plantele pot respira. răsaduri sculptate ar trebui să fie distruse.
 • Bacteriozelor sau la fața locului unghiular. Aceasta boala poate aparea in gradina din cauza insectelor pe care le transporta. Pe pepene verde frunze de toamna bacterii. Zonele afectate acoperite de acestea pete caruntului având o consistență uleioasă. În cazul în care bacteriile intră, de asemenea, fructele, atunci ei încep să se înmoaie și devin translucide.
  plantele bolnave trebuie tratate fentiuramom. În plus, trebuie să-și petreacă plivitul cultură. Remote tulpina si frunzele este cel mai bine să ardă.
 • Fusarium Wilt. Aceasta este cauzată de o ciupercă, care pătrunde prin sistemul de rădăcină de pepene verde. Din cauza lui, Wilts de plante. Răsad moare de un număr mare de toxine, care sunt produse ca rezultat al vieții active a agentului cauzal.
  Salvați plante sănătoase de ofilire ajutor tratarea aprofundată a culturilor și a solului, care sunt plantate cu pepeni verzi.
 • făinării. O altă boală care apare din cauza unei ciuperci. Frunze pepeni infectate acoperite de pete albicioase. Într-un timp scurt, ei mor. Fructele acestor plante diferă în conținut de zahăr sărac și un gust neplăcut.
  La detectarea grădinar mucegai trebuie să trateze imediat ramurile puieti, îndepărtați toate părțile plantei infectate. Mai mult, ar trebui să meargă pe site-ul unei suspensii 25% Karatal. Acest tratament trebuie efectuat în aproximativ câteva zile înainte de recoltare.
 • Putregaiul rădăcinilor. Aceasta cauzeaza ciuperca solului. Dezvoltarea bolii provoacă vremea rece schimbătoare și umiditate. Precum și creșterea de udare poate cauza faptului că rădăcinile procesului tot mai mare de degradare. Frunzele plantelor bolnave transforma rapid galben și usca rapid.
 • Pentru a preveni apariția ciupercii, din cauza care rădăcinile pepene verde poate putrezi, se recomandă monitorizarea nivelului de umiditate a solului și să efectueze dezinfectanții zona de prelucrare.
 • spotting Olive. Din ea pepeni de fructe deosebit de afectate. Dar ea, de asemenea, lucreaza agresiv la organele aeriene ale plantei. Boala se manifestă sub forma unor pete vizibile pe plante și răni pe tulpini. pepeni Ovar începe să se usuce și să cadă, datorită căreia randamentul suferă foarte mult.
  Pentru distrugerea la fața locului de măsline recomandă utilizarea dezinfectanți. Este nevoie de eliminarea și distrugerea zonelor bolnave ale plantei. Pentru a preveni aceasta nu este necesară pentru a planta pepeni verzi, în același loc în fiecare an.
 • Mozaic. O variantă a bolii virale, din cauza care frunzele devin pepene verde nenatural luminos. În acest caz, cultura și în continuare continuă să crească în mod normal. Fructele incep sa se umfle. Ele capătă o culoare mozaic.
  Aceasta va ajuta la prevenirea problemei încălzirea semințelor timp de trei zile înainte de plantare. Necesară pentru a menține temperatura de 52-58 grade. În a patra zi, aceasta ar trebui să fie mărită la 80 de grade. Dezinfecția este cel mai bine efectuată cu o soluție de potasiu mangan.

prevenirea și tratamentul pepenilor verzi pepeni Bolilor
Cele mai multe boli de pepene sera si pepene galben care crește pe teren deschis, datorită dezvoltării ciupercilor. Din cauza ei, fructul devine putred și nu pot fi consumate. Aceeași plantă moare de multe ori.
În cazul în care va monitoriza îndeaproape țăran starea grădina lui, în timp pentru a observa modificările nenaturale, de exemplu, a apărut pe fața locului sau de pepene verde Wilt, acesta va avea o șansă de a salva recolta dorită. Indiferența la cultura de urgență de sănătate va duce la distrugerea acestuia.

Prevenirea bolilor de pepene verde

Este greu de înțeles de ce grădinari care cresc pepeni verzi, măsuri preventive neglijați apariția dăunătorilor și a bolilor. La urma urmei, ei îi ajuta la protejarea culturilor de la distrugere. În cazul în care grădinarul este determinat să crească un număr mare de pepeni verzi coapte și suculent, el ar trebui să ne amintim câteva reguli importante pentru această îngrijire a plantelor.

prevenirea și tratamentul pepenilor verzi pepeni Bolilor
Înainte de pepeni verzi de plantare trebuie să fie dezinfectate sol, pentru selectarea instalațiilor de prelucrare de semințe în timpul și imediat elimina frunzele infectate, tulpini și fructe.
grădinar Îngrijirea nu ar trebui să fie leneș în fiecare zi inspecta cu atenție fiecare instalație pentru orice mișcări neobișnuite. La urma urmei, singurul mod în care poate înțelege, dacă cultură sănătoasă din care așteaptă o recoltă bogată, sau dacă a fost supusă contaminării cu o ciupercă, un virus sau dăunătorilor, din cauza a ceea ce este acum o amenințare pentru restul răsadurilor.
prevenirea și tratamentul pepenilor verzi pepeni Bolilor