Preparate pentru tratamentul cancerului tiroidian la femei și bărbați

Glanda tiroidă - suficient de mic pentru a se potrivi corpului, cu toate acestea, nereguli în funcționarea efectul său asupra întregului organism. Glanda este situat la peretele frontal al gâtului are forma de aripi sau scut.Cel mai adesea se află la risc este femei - ele suferă de boli tiroidiene este de zece ori mai des decât bărbații.

simptomatologia

Preparate pentru tratamentul cancerului tiroidian la femei și bărbați

Modelul caracteristic primelor semne este universal pentru orice boli tiroidiene. Văzând aceste simptome, ar trebui să acorde o atenție pentru sănătatea lor și să se adreseze la medicul endocrinolog:

 • oboseală,
 • somnolență, confuzie,
 • anxietate,
 • greață, constipație,
 • creștere în greutate sau pierdere,
 • modificări ale vocii - mai mult bas, răgușit,
 • aritmie, tahicardie,
 • Caderea parului sau subțierea,
 • unghii casante,
 • slăbiciune musculară, crampe.

Găsirea simptome similare, trebuie să fie sigur pentru a înregistra timpul apariției lor, probabil situația, după care este manifestarea simptomelor. Medicul de la recepție nu uitați să întrebați despre ce sunt observate simptome după situații stresante sau în dimineața, după trezire.

Inflamarea tiroidei este numit tiroidita. Există trei tipuri de boala: acută, subacută și cronică.

Condiția acută este însoțită de durere explicită și febră. Diagnosticul se realizează folosind ultrasunete si biopsie aspiratie. Tratamentul bolii cu antibiotice.

forma subacută sau „tiroidita de Quervain lui“ cel mai adesea cauzată de o infecție virală. Simptome Bright - durere, frisoane, oboseală constantă.

Preparate pentru tratamentul cancerului tiroidian la femei și bărbați

Forma cronică a bolii sau tiroidita Hashimoto - distrugerea sistematică a glandei tiroide sistemului imunitar al organismului. Simptomele includ: amețeli, greață, creștere în greutate, letargie, depresie, pierderea parului si unghiile fragile.

hipofuncție

Cu alte cuvinte, boala se numește hipotiroidism. Boala este însoțită de producția insuficientă de hormoni tiroidieni. Motivul pentru obtinerea in leziunile glandei tiroide sau tulburări în funcționarea hipotalamusului. În primul caz numit hipotiroidism primar, în aceasta din urmă - secundar.

Simptomele hipofuncție se manifestă în sensibilitate crescută la frig, probleme de concentrare, creștere în greutate, tulburări menstruale și umflarea extremităților. Aceste simptome semnifica boli diferite, pentru că, uneori, o femeie nu acorde atenție la ei. Dacă timpul nu detectează boala, dezvoltarea va trece neobservat și poate duce la probleme in inima, infertilitate, forma severă - până la comă.

hiperfuncție

Boala este cauzată de o creștere a producției de hormoni tiroidieni. hipertiroidism primar se numește boala Graves. Cauzele femeilor devin probleme ale sistemului nervos central, activitatea sexuale ocazionale, tulburări hormonale în timpul menopauzei.

Simptomele hiperfuncția următoarele:

 • inconstanță mentale,
 • Conținutul de umiditate al pielii, transpirație,
 • care apar brusc boli de inima,
 • scădere în greutate,
 • umflarea pleoapelor, disconfort în ochi, lăcrimare,


Site-uri Educație și gusa

Preparate pentru tratamentul cancerului tiroidian la femei și bărbați

Gușă - o creștere cronică în dimensiune tiroidian. Boala este rezultatul lipsei de iod din organism. Deosebit de periculos acest deficit în timpul sarcinii și alăptării. Creșterea se datorează organismului încearcă să compenseze lipsa de iod. Dacă nici un tratament adecvat, boala progresează pentru a forma noduri si o violare a functiei pancreatice.

Simptomele pot fi evaluate vizual. Creșterea organism duce la dificultăți de respirație, dificultăți la înghițire ragusita, crește vizual peretele frontal al gâtului.

Metode de tratament

Tratamentul adecvat poate doar endocrinologie după forme de observație și diagnosticare a bolii. În funcție de tipul de încălcare, medicamentele sunt prescrise pentru a spori producția de hormon sau suprimarea producției sale.

noduri de tratament sau marimea chistului nu mai mult de 4 cm posibil cu ajutorul unui laser. LED cu silice este introdus în porțiunea de detectare, care a fost apoi încălzit și zece minute mai târziu moare. chirurgie Mai grav este potrivit doar pentru site-uri mari, suspectate de malignitate, dificultăți respiratorii severe și înghițire.

Metodele tradiționale implică primirea preparate din plante care conțin iod sau o combinație de agenți anorganici. Înainte de a studia aceste instrumente, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră.

medicament

In tratamentul liothyronine deficitului de iod administrat, iodură de potasiu, levotiroxină. In caz contrar, când tiroxina otrăvire organism și detectarea mijloace thyrotoxicosis prescrise producerea de hormoni supresor. Acestea includ merkazolil, imunomodulatoare, corticosteroizi.

Nodular și gusa difuză a glandei tiroide sunt tratate mai des încărcați scădere sau o intervenție chirurgicală în forme severe ale bolii.

Medicamente bazate pe cinquefoil alb

Preparate pentru tratamentul cancerului tiroidian la femei și bărbați

Grupul de astfel de medicamente se referă Endocrinol, sursa de flavonoide și vitamina E.

 • Pro: îmbunătățește funcționalitatea glandei tiroide, pentru a stabiliza echilibrul hormonal.
 • Contra: Instrumentul nu este potrivit pentru femeile însărcinate și copii până la 12 ani.

Infuzia Potentilla alb utilizat în formă pură în metodele tradiționale de tratament. Dar organele de tulburări ale sistemului endocrin necesită un tratament profesional, deoarece utilizarea remedii tradiționale ar trebui să fie numai la recomandarea medicului.

Medicamentele pe bază de iodură de potasiu

Yodbalans și alte tablete ale acestui grup sunt folosite ca mijloc de completare a deficitului de iod și tratamentul consecințelor deficitului.

 • Pro: prevenirea gusa, glandei rationalizarea dimensiuni potrivite pentru femeile în menopauză.
 • Contra: în cazurile de tumori maligne suspectate aplică yodbalans nu poate fi aceeași situație în prezența hipertiroidism.
 • Pro: eliminarea eficientă a deficitului de iod, un tratament suplimentar al diferitelor tipuri de culturi. Potrivit pentru femeile gravide.
 • Contra: comprimate nu poate fi utilizat în combinație cu un diuretic și litiu agenți.
 • Avantaje: tratament eficient criza thyrotoxic, protecția împotriva radiațiilor, prevenirea recurente recidivează gusa.
 • Contra: nepozvolitelen pentru femei in timpul sarcinii tarziu si alăptării. Contraindicat în acnee și escoriații.

Medicamente pe baza de iod

Preparate pentru tratamentul cancerului tiroidian la femei și bărbați

 • Pro: nu provoacă alergii, este mai eficientă decât tireoidin, dar pot fi utilizate în combinație.
 • Dezavantaje: contraindicat suferă de diabet si insuficienta renala.
 • Pro: boala Graves eficiente cura de orice formă.
 • Contra: posibile dureri articulare, funcție hepatică anormală, leucopenie. Contraindicat pentru femei în timpul sarcinii și alăptării.

Alegerea fondurilor

Unele Endocrinologie permit combinarea tratamentului de produse sintetice și naturale, cu metode tradiționale și infuzii Potentilla albe. Alocați un tratament complet și eficient este posibilă numai după o examinare completă și diagnostic la expert, deoarece erorile în selectarea unui agent pentru tratament poate duce la dezvoltarea unor forme acute și cronice de tulburări endocrine, nu numai, dar și alte sisteme.

Tratamentul cancerului tiroidian la femei

Nodular gusa tiroidian: simptome si tratament de atac folk

remedii populare tiroidiană Tratamentul