preparate de casă pentru câini, care pot și nu pot - dragoste animale de companie

preparate de casă pentru câini, care pot și nu pot - dragoste animale de companie

Când vine vorba de hrana câinele, puteți alege fie să folosească diete comerciale sau de a pregăti propriile lor produse alimentare de la domiciliu. Cu toate acestea, mâncare pentru câini conține conservanți, și produse alimentare este de origine, în acest sens, variantă mai nutritive. Dar, înainte de a începe să se hrănească animalele de companie mancarea de casă, să înțeleagă elementele de bază de pregătire pentru hrana lui.regim alimentar echilibrat

Hrana pentru câinele ar trebui să conțină toate ingredientele necesare pentru a-și asigura dezvoltarea globală. Vitamine, proteine, grăsimi și carbohidrați sunt componente importante ale hranei pentru animale, care trebuie să fie prezente în produsele alimentare. Ele ajuta la prevenirea bolilor și să consolideze mușchii câinelui. Carnea și legumele sunt surse esențiale de nutrienți, ceea ce face o dieta completă. O varietate de alimente va asigura plăcerea dumneavoastră pentru animale de companie obtinerea de alimente.

Alimente pentru a evita

La domiciliu de preparare a alimentelor, nu este necesar să se adauge sare la ea pentru câine. În plus, inghetata, produse de patiserie, carne de porc crud, ceapa, stafide, lapte, pâine albă, struguri, junk food, alimente prajite si carnea grasa sunt unele dintre alimentele care nu ar trebui să fie în dieta animalului tau de companie.

De asemenea, foarte frecvente pentru a da cainelui unele alimente pe care le mancam. De exemplu, copiii mananca de multe ori ciocolata si le-a hrănit un catelus. Cu toate acestea, vă rugăm să știu că ciocolata este rău pentru câini. Substanțe conținute în acesta teobromina este toxic pentru câini.

Dark și coacere ciocolata este foarte rău pentru câine. Deși nu se poate vedea nici un rău dintr-o cantitate mică de bomboane, dar acumularea acestor cantități mici să crească în doze periculoase. urinare frecventă, activitatea fizică, diaree și vărsături sunt comune simptome care pot apărea în timpul intoxicatie. În plus, aceasta poate deveni mai frecvente palpitații și convulsii începe.

preparate de casă pentru câini, care pot și nu pot - dragoste animale de companie


Produsele care pot fi folosite

Deci, dacă doriți să se asigure pentru animale de companie sănătos opțiunile alimentare disponibile sunt ingrediente adecvate, cum ar fi păsări de curte fierte sau crude, miel, coregon și pește gras. În plus, ouă, legume și cereale fierte și alte alimente care imbunatatesc sanatatea catelusul tau tocat. Pentru sănătatea părului și a pielii în produsele alimentare ar trebui să fie incluse în acizi grași omega-3. Cel puțin 30% grăsime brută au valoarea dorită pentru a asigura sănătatea părului și a pielii animalului. Când un fișier mâncare pentru câini, asigurați-vă că nu este prea cald sau rece. Mâncarea este alimentată la temperatura camerei.

preparate de casă pentru câini, care pot și nu pot - dragoste animale de companie

Modificări în dieta

Unele animale de companie obișnuiți să manca diete comerciale. De exemplu, cei care inițial nu au putut sa se obisnuiasca cu produse alimentare de origine, sau din cauza tulburărilor de stomac (sau din alte motive) la animale ca urmare a trecerii de la un regim alimentar comercial la produsele alimentare acasă. Prin urmare, este de dorit să se facă modificări mici și graduale in dieta cainelui tau pentru a evita astfel de încălcări.

Acest articol descrie câteva puncte cheie pe care ar trebui să păstreze în minte înainte de a începe hrănirea ta alimente de casă de câine. Deci, va fi capabil să asigure o sănătate bună și un fericit, viață lungă de câinele, în care nu există nici un loc la boli.

Pet maimuță

Aproape toți copiii cel puțin o dată în viață, a cerut părinții lor să le cumpere manual de maimuță. Aceste animale nu sunt deplasate de aceasta. Ele sunt atât de asemănătoare oamenilor pe expresii faciale, obiceiurile, chiar și preferințele alimentare. Maimuțele sunt foarte.

Dieta pentru cainele tau sportiv

câinii sportive lucrează din greu tot timpul anului, asa ca au nevoie de mai multă energie decât un câini mijlocii convenționale, pentru a menține stare bună de sănătate. În timpul iernii, câinii activi arde mai multe calorii pentru a menține cald în lucrarea sa.

înțelegerea umană de mâncare pentru câini

„Ce ar trebui să hrănească câinele meu?“ - temerile legate de mâncare pentru câini în întregime justificate și cauzate de două motive obișnuite: 1. Hrănirea o dieta completa si bine echilibrat, nutritiv este incredibil de important.

Care ar trebui să fie dieta de pisici?

Această întrebare este ridicată nu numai proprietarii acestor animale minunate, dar, de asemenea, medici, medicii veterinari, deoarece puterea - este garanția sănătății nu numai om, ci tot poporul acesta a reușit să îmblânzi în timpul existenței civilizației. Magazin online.

Uscată, semi-umedă sau conserve de câine: este mai bine

Ca și în multe lucruri, nu există nici un singur răspuns la întrebarea de ce dieta este mai bine adaptată la câine, uscat, semi-umedă sau cutii de conserve. Animalul de companie este diferit, iar alegerea tipului de putere trebuie să fie luate în considerare în afară.

sfaturi dietetice pentru cainele tau diabetici

La fel ca oamenii, câini, de asemenea, suferă de diabet. Cu toate acestea, atunci cand sunt depistate precoce, diabetul poate fi vindecat complet. O dieta echilibrata si de nutritie buna joaca un rol important in tratamentul acestei boli la câini.

Uscat sau umed: cum de a alege alimente pentru animalele de companie?

Ar trebui să alegeți alimente pentru animale de companie, dar ce? Pui sau curcan? Miel sau carne de vită? Umed sau uscat? Poate părea complicat, dar nu la fel de mult ca sa-ti imaginezi. Unii proprietari aleg.