Preamp cu mâinile lor - on-chip lm833

Preamplificator cu propriile mâini - cu un control ton

Preamplificator cu propriile mâini - Vă recomandăm un simplu jambon scheme și împreună cu alte sisteme de amplificator de putere pre-audio de înaltă calitate, cu un modul de voce built-in. Preamp se bazează pe bine cunoscutul amplificator operațional LM833 audio pe două canale.cip spațiu de lucru pus în aplicare cu un amplificator neinversor cu o tensiune consistentă feedback negativ, și zona neexploatata colectate de sistemul repetor, adică prostu dezactivat. Lățimea de bandă efectivă a acestui sistem este cuprinsă în intervalul de la 0,6 Hz până la 18 kHz. Oferirea de câștig este în intervalul de 0.9-110 bazat pe valorile stabilite ale rezistorului tundere.

Dual amplificator operațional LM833 a fost dezvoltat inițial pentru utilizarea în dispozitive audio high-end. Cum ar fi de exemplu; ca un amplificatoare si filtre de pre, care nu poate funcționa fără alimentarea cu energie electrică bi-polare. Circuitul acestei unități este capabil să funcționeze cu tensiuni de alimentare de la ± 6v la ± 18V, în care distorsiune armonică (THD) este de numai 0,002%. Câștigul de vârf de amperi op de tensiune LM833 ajunge la 112dB cu 6mA curent nominal.

Schema preamplificator

Preamp cu mâinile lor - on-chip lm833

Într-un op-AMP poate fi folosit orice alte două canale OC.

Preamp cu mâinile lor - on-chip lm833Imaginea arată placa de circuite imprimate:

Preamp cu mâinile lor - on-chip lm833

Dispunerea elementelor de pe placa de circuit.

Evaluări din toate instalate în elementele de circuit prezentate în imaginea de mai jos:

Acest model poate fi folosit ca un amplificator audio de putere preamplificator completă, și ca un modul suplimentar de pre-amplificator.

De ce ai nevoie de un preamplificator

Sarcina principală a dispozitivului este performant funcția de amplificare a semnalului audio de la o valoare la care devine mai potrivit pentru amplificatoare de putere terminale. Sistemul preamplificator selectează semnalul audio de la diferite surse audio. Când amplificarea semnalului, mai multe modificări pre-amplificator timbrul sunetului.

În plus, sistemul audio de reproducere asigură o liniaritate și distorsiune redusă. De exemplu, pentru a obține un sunet clar chitară, fără această caracteristică, dispozitivul nu poate face față în timpul impecabil de construcție de sondare chitare electrice. După cum se știe, chitara electrica are un sunet specific. Prin urmare, alte efecte de inserție timbrale aduce la sunet de chitara originale, o chitară de sunet familiar.

Foto înainte de amplificatorul asamblat în carcasă.

Preamp cu mâinile lor - on-chip lm833
Preamp cu mâinile lor - on-chip lm833

Preamp cu mâinile lor - on-chip lm833
Preamp cu mâinile lor - on-chip lm833

Preamp cu mâinile lor - on-chip lm833

Navigarea în posturile