Praf mineral Loreal perfectă alianță - despre cosmetice comentarii

Praf mineral Loreal perfectă alianță - despre cosmetice comentarii

Nu folosesc creme, cu excepția cazurilor foarte rare în magazin atunci când cumpără produse cosmetice a pus sonda în prezent. ... Și toate pentru că, după achiziționarea de pudră minerală Alliance Perfect de L'Oreal nevoie de creme dispărut complet.Producătorul promite că pulberea minerală va da o acoperire ca și fundație, iar acest lucru este adevărat. Acest lucru este de departe pudra mea preferata, deoarece oferă o acoperire foarte ușoară, dar în același timp, uniformizează perfect ton, și nu face congestionate. Loreal Alianța Perfect nu se simte pe piele, fără tensiuni și descuamarea tenului un aspect natural ...

Praf mineral Loreal perfectă alianță - despre cosmetice comentarii

Am umbra N1 Fildeș, și a venit la mine perfect.Un alt avantaj evident al acestei pulbere este că ea este destul de bun perie (cum ar fi o perie de ras), care distribuie pulberea este bun pentru piele. Perie nu este greu, și nu prea moale, un cuvânt normal, iar după spălare nu este convertită în clar că, adică forma deține, firele de păr nu urca. Iar dacă dintr-o dată nu luați cu voi pe drum în mod specific (separat) a cumpărat o perie pentru praf, acest lucru nu te va dezamăgi, și-l va ajuta la o cauză bună glazură.

Praf mineral Loreal perfectă alianță - despre cosmetice comentarii

De altfel, folosesc exclusiv cu această perie, la această pulbere, așa cum se descurcă bine cu sarcina sa.

Am avut o pulbere în vrac, cu o perie (un alt producător), care este uniform aplicată numai la prima dată după achiziționare, și apoi a început să se destrame pur și simplu a făcut grămezi cu o perie pentru a feței și chestii în timpul aplicării. După aceea, acest tip de pulbere pentru a cumpăra m-am îmbolnăvit. Dar comentariul tau a fost intrigat, și întrebarea dacă a apărut această pudră, la un astfel de dezavantaj (în cazul în care peria ca port în uz)?

Este posibil să fi tastat o mulțime de pulbere pe pensula? Acesta trebuie să fie uniform formați peria (nu prea mult), și masaj într-o mișcare circulară, ca și cum frecat în piele. Ea nu se destrăma, nu pata hainele pe mine. Eu fac, de obicei, am repara apa termală, dar eu nu fac acest lucru, dar este nici o problemă. Dacă aveți nevoie de ceva de ascuns, și vă este frică să nu exagerați cu pulbere, mers pe jos pe fața realizării make-up și o perie curată, ca și în cazul în care mătură în exces de pe fata, sau de mers pe jos ușor cu un sponzhikom bumbac, eliminarea excesului de pulbere.