Pot să taie pisica

Mulți proprietari de pisici rase cu par lung se confruntă cu probleme de apariție a rogojini pe blana. În plus, o mulțime de gazde incomoda oferă naparlire regulat aceste animale. Soluția optimă în această situație poate deveni o lână de forfecare. Cu toate acestea, majoritatea proprietarilor se tem de această procedură, având în vedere că încălcarea capacului naturale poate afecta sănătatea și bunăstarea animalului. Răspunsul la întrebarea dacă este posibil să se taie pisicile, mulți medici veterinari dau undă verde proprietarii acestor animale drăguț cu blană.Perierea nu numai că simplifică îngrijirea animalelor, dar, de asemenea, l-au ajutat să îndure căldura. Nu este nici un secret faptul că rasele cu parul lung sunt sensibile la temperaturi ridicate. În plus, tunsoare ajută la rezolvarea parțial problema cu bezoar (in stomac eliminarea ghemotoacelor de par). Se taie o pisica poate fi singur sau într-o clinică veterinară. Este mai bine să utilizați aparatul ca o pereche de foarfece de multe ori răni animalul. Mai ales dacă este nelinistit prin natura. pisicile prea activ, în cazul în care nu există contraindicații, puteți face anestezie.În ceea ce privește întrebarea dacă este posibil să se taie ghearele de pisici, medicii veterinari de aici sunt exprimate, în general, o firmă „nu“. Ghearele pentru acest animal este foarte important. Aproximativ vorbind, ele sunt la fel de mult o parte a corpului său, cum ar fi picioarele sau coada. Cu toate acestea, uneori, există situații când animalele vin să taie ghearele. Subliniem că este tăiat, dar nu a fost eliminat deoarece eliminarea - este procedura absolut fanatică. În multe țări, este chiar interzis prin lege.

În general, tăierea ghearele pisicii poate fi justificată în cazul în care familia a avut un copil, care, din cauza vârstei sale, nu înțelege caracteristicile relației cu animalul. Ca urmare, defensiv, pisica poate zgâria copilul. O altă situație în care poate fi necesar să tăiați gheara, acesta este un pachet sau Nasol. În acest caz, gheara trebuie să fie atent tăiate și subminează scopuri medicale.

Dacă decideți să-și petreacă o tunsoare sau gheare de păr, sfaturi utile cu privire la această chestiune, a se vedea articolul „Cum să taie o pisică? “.

Chiar mai interesant