Pot să am încredere în oameni la colegi, prieteni care oferă (cm)

Tocmai am ugorayu de e-mailuri pe care le-am trimis. VK- există drugoe- există doar pentru distracție, dar colegii de clasă. totul este așa cum au fost „serios“ - Eu cu siguranță amuzant, dar mă întreb ce să se aștepte bărbați în rețelele sociale? De exemplu, eu locuiesc în Moscova. Sunt în Antverpene- dar scrie oriunde! Ei bine, tipul sau omul de la Rostov poate merge la Antwerp? El este un simplu limba franceză nu știe! Și pentru că eu pot să spun - spun ei priezzhay- și know- nu doresc poverite- priehat-, dar nu sunt prost! Bineînțeles că nu govoryu- se presupune că merită! Asta e ceea ce scriu pentru mine (desigur, am ales fără chuvstv- foarte mare acolo, de obicei, organele genitale trimite :-)Pot să am încredere în oameni la colegi, prieteni care oferă (cm)

Pot să am încredere în oameni la colegi, prieteni care oferă (cm)

Pot să am încredere în oameni la colegi, prieteni care oferă (cm)

Pot să am încredere în oameni la colegi, prieteni care oferă (cm)


Colegi de clasă, cum ar fi rețeaua socială, precum și altele. În opinia mea, acum într-o viață nimeni nu poate fi de încredere, iar internetul - în special. Și indiferent unde este, și colegii de clasă sau în contact. Oamenii pur și simplu nu au interacțiunea om obișnuit, așa că scrie orice prostii, încercând să-și arate erudiția ta. Am prieteni ca nu a luat din afară care doresc, de ce? Faptul că acest om nu este cine pretinde a fi, este de 100%.

Dar, în acest caz particular - mă refer la problema și detaliile - este puțin probabil că se va dovedi. Nici el, nici „ea“ nu sunt cei care spun că sunt. Desigur, elementul de surpriză - este prea rău, dar nu în aceeași măsură. ))

Și oamenii care vor să te întâlnească pe net, este timpul pentru a înțelege că, în frumoasa Ava poate ascunde oricine, inclusiv oameni păroase, cu o mentalitate bolnavă. Cu toate acestea, de multe ori acestea sunt îndreptate unul spre celălalt. )

Într-o astfel de dragoste, nu-mi vine să cred. Prin intermediul rețelelor sociale încearcă să se familiarizeze, sau defecte sunt cei care au în mod clar destul de nebun, dar în altă parte prea strâns, astfel încât acestea să ia fotografii și trimite. Cum ceva ca să se realizeze în nevoile de viață. Sau notoriu care nu ar veni la viața fetei, și în rețea, sub masca poate lua o privire mai atentă, și apoi deschise.

Într-adevăr merită rețelele sociale o dată să se așeze și să scrie conversații stupide și chiar trimite fotografii.

Când trimit acest lucru, întotdeauna am scrie vă mulțumesc, nu este interesat, nu organisme comerciale și nici măcar nu știu cine a avut-o la îndemână. Deci mulțumesc pentru oferta, dar pot implementa ei înșiși chinurile viitoare. Și odată ce toate acestea sunt bine-vulnerabilitate-touchy)))

În general, știu două cupluri care au intalnit pe Internet, un tip care se considera a fi foarte de succes și sa căsătorit cu o fată care la cunoscut pe soțul ei în viitor. Sincer, în ambele cazuri, eu personal fac acești oameni nu acorde atenție. Un cunoscut încă din copilărie, a doua văzut doar nunta, dar, de asemenea, ochiul nu prinde așteptare)) Nu stiu ce este el snagged alta.

Da, indiferent de ceea ce sunt în speranța cineva doar de dragul de distracție și distractiv plictiseala. Mai ales atunci când a pus astfel de imagini nerealiste, atunci computerul poate fi de fapt destul de unele adolescent de 15 ani, iar dacă cineva mai matur, care, în astfel de viață care nu funcționează. Dacă profilul real, cu imagini reale, atunci se poate într-adevăr oamenii doresc să se întâlnească și să vorbească, dar atunci întrebarea ar fi „ce mai faci? Ce iti place, ce dorește și că“ în loc de „te iubesc sexul sau nu“