Pot acasă pentru a scăpa de sarcină

Unele femei susțin că există diverse rețete de medicina tradițională care pot provoca avort spontan. Cu toate acestea, printre creștinii ortodocși pentru a scăpa de făt a fost considerat un păcat grav. Prin urmare, existența unor așa-numita metodă națională este foarte îndoielnic. Ceea ce le este dat, este de multe ori un efect secundar al unei plante, și dovada apartenenței la metodele de a scăpa de sarcină la domiciliu nu are.Trebuie să se înțeleagă că efectele toxice ale diferitelor plante au nu numai pe fructul în sine, ci și pe corpul unei femei gravide. După ce a luat un decoct de plantă în, substanțe sau toxine active, introduceți mai întâi fluxul sanguin al mamei, și apoi doar un copil. De fapt, infuzii și decocturi anumitor plante pot provoca moartea fatului. Dar embrionul încă continuă să fie în uter. Astfel, se descompune și a infecta cavitatea sa, care implică procese patologice și peretele uterin.

ar trebui, de asemenea, stăruim asupra lor decoctul de plante aromatice, care afectează sistemul homeostazia, subțierea sau îngroșarea sângelui. De exemplu, aplicația myasopodobnogo Polygonum poate provoca nu numai tromboza la fat, dar, de asemenea, cauza formarea trombilor la o femeie însărcinată. De asemenea, există o șansă ca această problemă va afecta doar femei, în timp ce fructul în sine nu este afectată.

Exercitarea, ridicarea de greutati, sauna, expunerea prelungită la apă caldă și multe alte moduri similare, de asemenea, de obicei, au nici un efect asupra fătului. Unele femei pentru a spori efectul se adaugă la muștar de apă caldă. În această căldură provoacă vasodilatație, care imbunatateste alimentarii cu sange la peretele uterin și compartimentul fetus. Pe de altă parte, în cazul în care există o placenta abruptio, astfel de evenimente pot duce la sângerări abundente, care este dificil să se oprească. Glisarea grele de mobilier si ridicare de greutati sunt bate joc de caractere, pentru că organismul va încerca în continuare să păstreze fructele, ca gestația și nașterea unui copil - capacitatea dată o femeie prin natura.Unele femei gravide încearcă să scape de făt prin intermediul acidului acetilsalicilic prin consumul de doze toxice. În astfel de cazuri, nu înainte de sarcina medicilor este doar pentru a scăpa corpul mamei viitoare de aspirina, care, în cantități mari, poate deveni o cauza de deces din cauza otrăvirii, dar, de asemenea, pentru a restabili coagularea sângelui. Aspirina în combinație cu metode chirurgicale de avort la domiciliu de multe ori se termină în stare de șoc hemoragic grav și moartea femeii gravide.

În ceea ce privește medicamentele medicamente utilizate pentru a induce avortul, importanța capacității lor de a prescrie și să aplice în mod corect. Cu toate acestea, multe femei iau acesti hormoni pe cont propriu. Ca urmare a consecințelor acestei auto-ei trebuie să fie tratate la ginecolog.

avorturi chirurgicale - o altă metodă dubioase și periculoasă a avortului la domiciliu. De fapt, să-l numim „chirurgicale“ - greșit, așa cum de a efectua o astfel de procedură în mod corect, și chiar instrument steril la domiciliu este nerealist. Prin această metodă folosită mai ales de femei cu sarcina pe termen lung care medicii refuză să aibă un avort. Cele mai multe dintre acesti pacienti vin in departamentele ginecologice în stare gravă, cu hemoragie uterină și ruperea pereților și a complicațiilor inflamatorii. În unele cazuri, singura modalitate de a salva femeia - îndepărtarea uterului, ceea ce duce la infertilitate pentru totdeauna.

Prin urmare, dacă nu aveți de gând să aibă un copil, da preferință acte sexuale doar protejate, se va reduce semnificativ riscul de sarcini nedorite. În cazul în care sexul neprotejat a avut loc încă, puteți utiliza medicamente de contraceptie de urgenta. hormoni Schimbarea, previn conceptia si implantarea fatului la peretele uterin. În acest caz, în cazul în care sarcina a venit încă să-și întrerupă ei trebuie să meargă la un ginecolog. Amintiți-vă, încercând să aibă un avort la domiciliu, riști viața și sănătatea lor, precum și capacitatea de a avea un copil în viitor.