POSESIUNEA dacă filmul într-adevăr filmat pe fapte reale sugerează că vă familiarizați cu

POSESIUNEA dacă filmul într-adevăr filmat pe fapte reale sugerează că vă familiarizați cu

Din când fapte imemoriale despre existența a ceva supranatural a dat întotdeauna critici, nu numai de la Biserică, ci și societatea în ansamblul ei. Dar acest lucru nu a avut nici un impact asupra beneficiilor pe care au decis să ia acasă studiourile de film de la Hollywood și industria de film întreg. Deoarece există întotdeauna un film pe fapte reale a rămas un mister, și a lăsat în urmă o mulțime de întrebări, am dobândit un pic hobby: rezolva ghicitori și găsi toate posibile confirmarea unui eveniment reale.

POSESIUNEA dacă filmul într-adevăr filmat pe fapte reale sugerează că vă familiarizați cu

Iată câteva lucruri pe care ar trebui să știm, pentru că vreau să găsesc răspunsul la întrebarea: Este tot ceea ce sa întâmplat în film sa întâmplat de fapt?

Am fost în stare să învețe că, datorită unui articol destul de interesant în Los Angeles Times:

 • Termenul „Dibbuk Box“ a fost folosit pentru prima dată de Kevin Mannisom. astfel încât cel puțin ceva pentru a scrie în elementul de informare pentru eBay licitație. să-l descrie lucru original ca subiectiv, descrierea și stocarea unei presupuse adevărate secrete și evenimente care se crede Mannis. Acestea au fost asociate cu cutia.
 • Mannis. a fost un scriitor și o abordare foarte creativ a comerțului profesional, deținut o mică colecție de antichități și de afaceri Recondiționarea în Portland, Oregon, la momentul respectiv.
 • De asemenea, ea ia spus că cutia a fost ținut în camera de cusut, bunica ei, și ea nu a fost deschis, deoarece bunica a spus că Dybbuk. și că este pentru viața lui acolo.
 • Când deschideți cutia, Mannis a constatat că acesta conține doi bănuți în 1920, castelul, păr blond legat un cablu, un nod de păr negru / maro legat în același fel și același - un cablu, o mică statuie gravate cu „Shalom“ ebraică, un mic, pahar de vin de aur (cred cu resturi de vin pe marginea paharului.), unul dintre un boboc de trandafir uscate și un sfeșnic cu patru picioare în formă de Osmino, toate elementele care au pretins folosite în folclorul evreiesc. pentru a expulza demoni.
 • Numeroși proprietari după rapoarte că fenomenele stranii so însoțească. În istoria sa, MANNIS a susținut că el a experimentat o serie de cosmaruri oribile cu alte persoane, atunci când au fost în posesia sa, după ce, sau când s-au oprit la el acasă în timp ce ea era acolo.
 • Fiecare proprietar după a raportat că, într-o cameră în care era o cutie, mirosul de urină de pisică sau de iasomie (Aduc. Obkurilis?!)))) Și a avut coșmaruri care implică o femeie bolnavă în vârstă, care le-a însoțit după.
 • Joseph Neitzke. Student Missouri și ultima persoană care a achiziționat la o licitație pe eBay. El susține că, după casa lui au apărut flash-uri ciudate de lumină și luminile sunt aproape arse casa lui, și părul a început să cadă în timp.
 • Dzheyson Hakston. Director al Muzeului de Medicina Osteopatic din Kirksville, Missouri, a fost următoarea după Joseph Neitzke care a primit sicriul. Neitzke a vândut Haxton. Haxton a scris despre ea, și a susținut că el a dezvoltat, ulterior, probleme de sănătate ciudate, inclusiv urticarie, tuse cu sânge, și pe cap și picioare au apărut semne ciudate - cicatrici.
 • Haxton a fost consultat cu rabini (conducători religioși evrei) pentru a încerca să dau seama cum să sigileze Dybbuk.

  Și aparent de succes, deoarece, în conformitate cu cele mai recente date caseta cunoscută a fost sigilat și le ascunse, și, în consecință, nimeni nu știe unde este.

 • sceptic franceză, Chris. șef anomalistic al Departamentului de studii de psihologie de la Goldsmiths College, a declarat într-un interviu că el crede că proprietarii cutiile au fost atât de rău, doar o cutie le-a servit o scuză excelentă pentru boala lor:
 • <

  ?php include ($ _SERVER [ "DOCUMENT_ROOT"] "/ vstavki / blokvtext2.html".); ?> „Dacă crezi în ceva ce a fost blestemat, este inevitabil ca te va determina tot rău ce se întâmplă cu tine și să debiteze contul din lucrurile pe care credeți că este“ centrul „al tuturor blestemele. O să fiu sincer, aș fi fericit să dețină acest obiect „Chris (s)

  Și ce, crezi sau nu.

  Îmi place un om care este interesat de astfel de lucruri, și reciti deja amplă literatura de specialitate cu privire la acest subiect cred că. în general, cred că este corect și alegerea fiecărui - crezi sau nu. Pot spune doar că eu nu exclud posibilitatea că există într-adevăr al naibii de lucruri, nu pentru nimic că, chiar și bunica noastră / stră-bunica a fugit la răscruce de drumuri și a ars sunt lucruri diferite nu sunt clare și părul. Și să nu lase loc să luăm toate legendele urbane și povești pentru filme, cărți, povestiri scurte.

  Pe aceasta înainte de a crede și a se îngropa în ea cu capul lui, și apoi, Doamne ferește, să înceapă propria lor căutarea personală pentru un fel de lucruri pline de ura reciti cuvintele lui Chris în detrimentul lucrurilor damnate, pentru că acesta este singurul articol din toată ceea ce cred!

  POSESIUNEA dacă filmul într-adevăr filmat pe fapte reale sugerează că vă familiarizați cu

  Cu un buget de 14 milioane dolari taxe din lume este deja 76,691,449 $.

  Filmul se bazează pe realnyhsobytiyah și ne spune despre o fată care cumpără o cutie de epocă la târg într-una din casele vecine. La început, părinții nu văd nici un motiv de îngrijorare atunci când cel mai mic fiica lor devine obsedat de o nouă jucărie. De-a lungul timpului, comportamentul fetelor devine din ce în ce reacții bizare și neașteptate, părinții încearcă să descopere secretul cutiei. Ei nu-și dau seama că într-o cutie de lemn trăiește un spirit rău care creează lucruri teribile cu proprietarii lor - erau multe și au posedat această „comoară“ pentru o perioadă scurtă de timp. echipele de tatal fetei cu fosta lui soție într-o încercare de a găsi o modalitate de a rupe blestemul cu copilul lor.

  Și de ce nu a intrat într-o subsecțiune în cinema „luat ca bază.“, Face un prost de oameni de fapt, am fost atât de sigur, așa cum am dus la filme pe evenimente reale cele mai multe!))))

  M-am gândit la fel până când s-au ciocnit cu gândul a fost de 100% basme: în subteran a văzut vrăjitoare - durerea este severă și gândul în capul meu - vrăjitoare - și cea de a doua idee - în cazul în care mintea mea este cuvântul - nu-l folosesc - și mătușa ani sub 60 care au trecut pentru scurt timp cu mine și a dispărut. Și am dat seama în mod clar că ea știa că am știut că ea era o vrăjitoare - Nu știu de unde această idee. Și apoi a fost un alt incident amuzant în metrou - la fel ca în matricea de film - din nou, vă spun prostii - mă știu - dar cu siguranță a fost - masina aproape goale - parte dintr-un tip cu un dosar - trece de zece metri și este aproape în fața mea - mă uit în sus - de obicei, nu zyryu pe alții - și aici am arunca o privire la dosarul transparent - l foaie complet alb - și se spune trei cuvinte - și sunt scrise astfel încât folderul care sa transformat aceste cuvinte pentru mine doar pe orizontală pentru a citi bine - iar aceste trei cuvinte cele mai neașteptate și matimaticheskoy punctul de vedere al probabilităților cinci sunt de necrezut - au fost scrise de numele meu prenumele ochestvo - și toate! Nimeni în acest oraș, eu cu siguranță nu știu. Spune-mi - e un miracol?

  Dacă citiți povestea de impetuos cu un singur ochi - nu toată lumea în copilăria mea citind această poveste - am citit - nimeni nu poate bate cu un singur ochi .K Litho. toate rupt deșurubat și îndoită și ruptă. De asemenea, am, uneori, are un impact - atât de incredibil încât să puteți trage, de asemenea, un film. Ca rezultat - există cutii și de a trăi forme de viață acolo, cum ar fi tdrugih planete - ei nu sunt oameni - sunt alte forme de viață - ei au propria lor minte și norme de comportament.