Porci cu o descriere și fotografie numele, tipul și imagini de porci

Porci cu o descriere și fotografie numele, tipul și imagini de porci
În țările din fosta Uniune Sovietică crescut porci din mai multe grupuri. Prima categorie include cele mai comune tipuri de porci - stepa ucraineană alb, mare alb, bacon estonă, Landrace, fabrica Poltava și Welsh. Al doilea grup - stepă ucraineană marcate crăpături, Mirgorod, mare negru, Caucazului de Nord, Duroc cu un costum roșu, negru și negru-pătat.Diferențele și caracteristici ale rocilor

Toate rasele care aparțin diferitelor grupuri, fizicul diferite specifice. În funcție de tipul de corp sunt porci:

 • bacon (Estonian și Landrace);
 • Universal (mare alb);
 • preferabil seu (stepa ucraineană și Mirgorodska);
 • myasosalnaya și carne (stepa alba).

Toate numele definesc performanța de bază a produsului.

Carne Grupul este caracterizat prin astfel de semne exterioare:

 • șuncă și volum ușoare și mici de sân;
 • lite porțiune frontală;
 • alungit foarte mult trunchi.

Volumul de dimensiunea pieptului în aceste animale este mult mai mică decât dimensiunea trunchiului.

tipuri diferite de astfel de semne sebaceu externe:

 • o parte frontală destul de grea;
 • volum mare de torace;
 • foarte largă și profundă a corpului;
 • ganache grele și cărnoase;
 • cărnoase și turnat șuncă.

chingă deplasare în piept substanțial mai mare decât sau cu dimensiunea trunchiului.

specii versatile și myasosalnaya ocupa solul de mijloc intre tip gras si carne.

Descrierea și fotografii ale speciilor populare

Porci cu o descriere și fotografie numele, tipul și imagini de porci
Aceasta rasa a fost luată în Danemarca, la mijlocul secolului al 19-lea. Pentru selecția a fost făcută destul de o alegere grea între aceste animale. Accentul principal a fost pe factori cum ar fi meatiness și precocității. Ca rezultat al muncii lungi și greu departe și a trecut engleză rasa de porc alb și daneză. De asemenea, produce hrănire intensivă, unde dieta este o cantitate semnificativa de proteine ​​animale.

porc Landrace este un fel de carne. cantități mari de carne și un strat mic de grăsime subcutanată, fac posibilă includerea porcilor Landrace pentru minte slănină.

Breeders au găsit o caracteristică foarte interesantă, progenituri minunat sa dovedit, atunci când a trecut cu alte rase Landrace. Era unic în faptul că, în timpul hrănirii progenitura până la 100 kg greutate cantitate de carne macră este crescut cu 4-5%.

Landrace Aspect:

 • moleșit puternic ochi urechi lungi;
 • un corp alungit;
 • blana nu este gros și luminos;
 • piele subțire.

Landrace de reproducție sarcină destul de complicată. Acest lucru se datorează faptului că tinerii scroafe și condiții solicitante de îngrijire și întreținere. Chiar și mici abateri în procesul de hrănire, sau în condiții de un efect negativ asupra fertilizării, numărul de urmași și mulți alți indicatori.

porci Boar din aceasta rasa, care divorțează în țara noastră, greutatea corporală medie de aproximativ 300 kg. trunchiul se poate ajunge la un volum de 182 cm și o circumferință de aproximativ 164 cm, piept. Scroafele poate ajunge la o greutate de 280-290 kg, marimea corpului de aproximativ 168 cm, si circumferinta pieptului de 150 cm. scroafe Landrace sunt extrem de prolific. Într-un gunoi care dau până la 9 purcei. Câștigul mediu zilnic în greutate a rocii ajunge la 709 grame. Pentru 190 de zile de la animale de rasa castiga aproximativ 100 de kg de greutate în viu.

Principalele caracteristici ale Landrace: rate foarte mari de creștere și dezvoltare, mobilitatea si rezistenta. De la Landrace obține cele mai bune bacon de calitate.

Dezavantaje: partea slabă, datul și interceptarea de spate, nu tolerează stresul.

rasa alba

Porci cu o descriere și fotografie numele, tipul și imagini de porci
Astăzi, în țara noastră cea mai populara rasa este considerat a fi un porc mare alb. popularizare ridicată a acestei rase de porci din țară se datorează calităților sale. Porcii din aceasta rasa este bine adaptat la nutrețul și condițiile climatice. Dar ei nu pot tolera rece extreme și căldură. Porc rasa albă în țara noastră a fost adus din Anglia. Printr-o selecție bună și o muncă genetică, aclimatizare de mare, roca alba este crescut cu succes în Europa, America, China, Canada, Japonia, Ucraina și Belarus.porci albi mari pot fi îngrășați pentru a produce carcase cu mai mult sau carne, sau slănină sau șuncă. Porcii din aceasta rasa difera fizic structural instabil si armonios, au o culoare albă și formă solidă.

dimensiunea corpului la vierii este de până la 190-195 cm și 150-160 cm la scroafe. cap mare, cu o frunte înaltă, gâtul este gros și lung. Urechile sunt groase și mari, ușor înclinat în față, dar nu atârnă în jos.

Înapoi: lung și lat, fără interceptarea lamelor. Piept: adânc și masiv. Șale late. Înapoi: Nu sagged și lat. Radioamatorii formă circulară. porcii albi au statura mica si picioare puternice c copite plate și largi.

Suplă și strâmt, fără cute. Pămătuful, care este un strat gros de peste tot corpul, subțire și neted.

Scroafele au o fertilitate mare. Pentru fatare da până la 14 purcei, lactate aproximativ 55-65 kg. Purcei 2 luni se poate ajunge la o greutate de aproximativ 22-27 kg. Pentru porci 170-185 zile ajunge la semnul de referință de 100 de kg.

Particularitatea porci mari alb: adaptare bună și rapidă la feed-climatice și de conținut. Structura genetică flexibilă, niveluri ridicate ale fertilității și precocitatea.

Dezavantaje: înclinație mare la obezitate. Nu aspect foarte plăcut: slab exprimate sunca, moleșit crupă. tolera Prost căldură și frig.

Porci cu o descriere și fotografie numele, tipul și imagini de porci
Este o rasa de culoare roșie. Acesta a fost dezvoltat la mijlocul secolului al 20-lea din Statele Unite, acum popular în întreaga lume. Unicitatea acestei rase este după cum urmează: Duroc rasa au fost luate ca un gras, dar cererea mare de carne a schimbat punctul central al performanței sale. Duroc este destul de rezistent și bine adaptate la condițiile de detenție pășunat.

Duroc în reproducere este de obicei folosit pentru hibrizi de rasa. rase de carne de porc se caracterizează prin bună calitate.

Pentru aceasta rasa se caracterizează printr-o constituție densă și dimensiuni mari. Trunchi de mărime medie, amplă și profundă. La vierii, marimea corpului de aproximativ 182-187 cm, scroafe de aproximativ 173-188 cm. Urechile sunt suspendate pe spate și lung. Linia înapoi sub forma unui arc, picioare puternice și puternic, și-a exprimat în mod clar șuncă. Culoarea pielii poate fi de aur la roșu închis.

scroafele Duroc nu este foarte fertil. Pentru acest indicator, ele sunt inferioare stâncile albe și porci Landrace. Aproximativ o scroafă fatare produce aproximativ 8 purcei. scroafele Duroc sunt purcei liniștite și bine-sugă. creștere în greutate zilnică este de aproximativ 770-900 g. Duroc rasa este un precoce, 160-175 de zile pentru a obține 100 kg greutate în viu.

Caracteristici: bine adaptat la pășunat și rezistența, carcasele de omogenitate, animale calme, stabile și rate ridicate de carne.

Dezavantaje: fertilitate slabă, sensibile la bolile cu rinită atrofică, sunt mai dependente de cantitatea de furaj proteic.

porci BBQ

Porci cu o descriere și fotografie numele, tipul și imagini de porci
În secolul al 19-lea a adus un mod unic de porci pentru reproducere - BBQ. O trăsătură distinctivă a acestei rase este considerat a fi un scalp: o, zavitochki formând o grosime care seamănă cu mâzgăli.

Inițial a adus mangalița maghiară și „linkolnshirnuyu“ britanic rasa. Una de alta, ele diferă numai în culoarea părului. Pe piața acestor roci au dispărut complet în 1971 pentru că nu a putut concura cu speciile bystrosozrevayuschim și cu creștere rapidă. Pana in prezent, doar o rasa de porci din Ungaria a rămas în lume.

Caracteristici păr permit porci transfera cu ușurință iarna și în vara pentru a scăpa de o varietate de insecte. Oamenii ei se numesc „porc oi.“ Culoarea parului BBQ împărțit în 4 tipuri: alb, rosu, negru, și amestecare. arata negru pe cale de dispariție.

porci Mangalița nu necesită condiții speciale și de îngrijire: mananca diferite alimente vegetale nu necesită o cameră izolată termic, și nu au nevoie de vaccinări.

Carnea se referă la un grup de delicatese. Nici frumusețea animalelor, și nici diferitele interdicții sau animale mici iubitori de carne nu se opresc manglitsy. Astăzi, există un număr destul de mic de porci.

Prima fătare scroafa dă aproximativ 3-6 purcei. și în continuare numărul de purcei fătării crește. În termen de șase luni, porcii sunt pe deplin formate.

porci vietnamezi

Porci cu o descriere și fotografie numele, tipul și imagini de porci
Aceasta rasa de porci a devenit rapid popular în șantierele agricole și ferme. Vislobryuhuyu de porc a fost adus în Canada și Europa în 1984 din Vietnam.

porc vietnamez este slănină rasa. carne de înaltă calitate, o cantitate mică de grăsime și un gust diferit de alte rase este ceea ce le face atractive pentru reproducere.

Sow această specie poate ajunge la 110-125 kg și 160 kg vier. carne Randament are rezultate record în 74-85% din greutate vie. porc vietnamez are o mare fertilitate și precocitatea. După 5 luni, porcii devin maturi sexual, iar șase luni mai târziu scroafa produce deja primul pui din 15-18 purcei la un moment dat. Pe parcursul anului scroafa produce aproximativ 25 de porci, și așa timp de 15 ani.

La vârsta de șase luni, în cazul în care porcii de greutate ajunge la o greutate de aproximativ 74-81 kg, a efectuat sacrificarea animalelor. carne de calitate, cu o cantitate mică de colesterol, cote instantaneu.

porci Vislobryuhie sunt foarte curate. Dacă este posibil paddock, porcii defeca privind roaming-ul într-un singur loc. În timpul nopții, atunci când este imposibil să intre în padocul, animalele vor rezista până dimineața. Camera va fi permanent uscat și curat. În timpul verii, mai ales în vreme caldă, este necesar să părăsească apa proaspătă.

Datorită fertilității bune și furaje ieftine, porci de reproducție vietnamez de afaceri destul de profitabile.

Spre deosebire de roca: imunitate puternica la diverse boli și timpul de coacere timpuriu, dispoziție calmă, simplitate, omnivore.

Cele de mai sus tipuri de porci sunt printre cele mai productive. Pentru sectorul privat, este de dorit să se aleagă un vietnamez, un mare alb sau precoce rasa de carne. Acesta este cel mai prolific porci, mari și nepretențios. Cultivarea lor nu trebuie să-și petreacă o mulțime de bani, dar rezultatul va fi cu siguranță diferit.