Policarbonat cu efect de seră de montare propriile mâini

Policarbonat cu efect de seră de montare propriile mâini

Cu efect de seră la cabana lor de vară este proiectat să crească culturi de legume-iubitoare de căldură, care, din cauza condițiilor climatice este dificil să crească în câmp deschis.Pentru a efectua instalarea de sere din policarbonat cu mâinile lor ușor, dar ar trebui să ia în considerare anumite cerințe pentru construcția sa.

După instalarea unui efect de seră nu trebuie să cheltuiască bani pentru reparații sau de înlocuire a filmului. policarbonat cu efect de seră de calitate dura o lungă perioadă de timp.

Construcția de sere: lucrările pregătitoare

Policarbonat cu efect de seră de montare propriile mâini

Printre alte tipuri de policarbonat de plastic se pare destul de atractiv. Alegerea policarbonat poate salva o mulțime de bani.

Inainte de a cumpara un material foaie de policarbonat trebuie să fie examinate cu atenție. grosime policarbonat trebuie să fie mai mică de 4 cm și o greutate de cel puțin 10 kg.

Policarbonat - un material flexibil, care are proprietăți bune de izolare. Razele ultraviolete care sunt distructive pentru plante prin foi de policarbonat nu trec.

Odată cu construcția de seră ar trebui să fie pentru a contoriza numărul de foi necesare. Pentru a calcula numărul necesar de foi, este necesar să se împartă lungimea de 210 cm cu efect de seră.

Producerea de policarbonat foi de dimensiuni de 6 și 12 metri.

Cele mai convenabile sunt foi lungi de 6 metri. Lățimea serei va fi egală cu raza dublă.

Pentru construcția serei va avea nevoie de următoarele materiale și instrumente:

 • Material pentru shell
 • foi de policarbonat
 • şuruburi
 • șurubelniță
 • burghie
 • jigsaws

În construcția serei este necesar să se ia în considerare unele caracteristici. În interiorul sere ar trebui să fie spațiul optim. Foile trebuie utilizat este recomandabil să se evite cantități mari de deșeuri.

Materialul pentru cadru trebuie selectate ținând cont de climatul de seră. Cel mai adecvat va fi galvanizat profil. Dacă utilizați lemn, acesta trebuie să fie pre-tratate cu antiseptic speciale.

Fundația pentru sere din policarbonat: selectare și instalare

Policarbonat cu efect de seră de montare propriile mâini

La alegerea locația seră trebuie considerată regim de lumină, compoziția solului și nivelul apelor subterane.

Există diferite tipuri de fundație: caramida, lemn, bandă. Cea mai opțiunea de buget ar fi ridicarea unei baze de lemn. Pentru sere de la o secțiune de bare este necesară pentru a face dimensiunea de 50x80 mm, dar poate fi mai mult.Pre-lemn trebuie tratate cu compoziția de protecție specială. Mai departe pe suprafața plană a unui set de suport pentru care sunt atașate grinzi suplimentare. Apoi, cravată bare unul cu celălalt și a pus pe impermeabilizare.

Fundamentul mai durabile și de încredere pentru efect de seră este o cărămidă. Înainte de stabilire cărămizi trebuie să instaleze un ciment mic sau suport din beton. Ambreiajul trebuie efectuată în mai multe straturi.

Urmatorul strat de impermeabilizare se potrivesc. În construcția oricărei fundații, asigurați-vă că pentru a monta pentru montarea cadrului. Solidul poate fi orice metal ventil sau colțuri ca material de fixare.

Tipuri de structuri cu efect de seră din policarbonat

cadru de seră pot fi de diferite modele. În funcție de modelul formează următoarele tipuri:

 1. Design arcuit. Este un design versatil, durabil și la prețuri accesibile, care este simplu de fabricat. instalare și întreținere. Acest formular este foarte eficient, elemente portante nu sunt încărcate. Acest lucru reduce sarcina pe fundație și material.
 2. Cu efect de seră-house. Această structură poate fi construit la orice dimensiune. Singurul dezavantaj al seră, casa o secțiune transversală mare, în contrast cu structura arc. Pentru aceasta sera va dura mai mult material.

În funcție de materialul de construcție a mai multor tipuri de cadru:

 1. Cadru din lemn. Caracterizat prin simpla instalare. Un dezavantaj semnificativ este fragilitatea. Lemnul necesită îngrijire și întreținere constantă.
 2. profilul galvanizată. Este cea mai bună opțiune, deoarece puterea combină și ușurința de construcție. Caracterizat printr-o instalare destul de simplu. Odată cu construcția profilului să fie arc îndoit, și să facă găuri pentru șuruburile. Acesta este singurul dezavantaj al acestei structuri.
 3. Cadrul tubului de oțel. Acest cadru este puternic și durabil. Utilizați un cadru pentru sera arcuit nedorite. Acesta va avea nevoie de un aparat de sudura să se aplece conducte.

După selectarea formei, materialului și structura de montare pentru montarea se poate deplasa din policarbonat cu efect de seră.

foi de policarbonat Tehnologie montare

Policarbonat cu efect de seră de montare propriile mâini

Plăcile de policarbonat pot fi setate în mai multe moduri. Cel mai simplu și mai convenabil este instalarea unui profil policarbonat.

Pentru a seta corect materialul în foi, găuriți și fixați-le cu șuruburile la căpriori. Set de policarbonat în întreaga seră. Stivuit are loc în foi suprapuse, de sus legate la un aluminiu sau benzi galvanizat.

Compușii din partea interioară a necesității de a consolida banda perforată. Acesta previne praf și curenții de aer.

Design-ul este complet închis, acoperișul și primele capete ale arcadelor, și apoi pereții laterali. La colțurile compușilor din policarbonat foi colțuri apropiate sau panglică.

Pentru ușile în avans, este necesar să se pregătească placa. Au tăiat și cravată bucla.

terminat în continuare cadru de ușă pus pe foaia de policarbonat și tăiate la dimensiune. Apoi fixați ușa. După aceea, ușa poate fi agățată și set stilou.

La instalarea sere din policarbonat ar trebui să urmeze liniile directoare importante.

Pe materialul policarbonat al filmului protector este prezent. Ar trebui lăsat să acopere sere.

Efectuarea de instalare ar trebui să fie atent, deoarece materialul este suficient de flexibil, se poate îndoi sau rupe. Praful și chips-uri de marginile tăiate nu ar trebui să pătrundă în plastic.

Când atașați foaia gaură șuruburile mașină de găurire în prealabil. Ele trebuie să fie mai mare decât diametrul șuruburilor în sine și situate pe marginea de cel puțin 4 cm.

Pentru construcția serei nu are nevoie de costuri mari de numerar și eforturi. La vara policarbonat cabana lor cu efect de seră permite plantelor să crească pentru o lungă perioadă de timp.

Prin instalarea corectă sere profund cu mâinile lor: